Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μπορει καποιος να εχει χρηματοδοτηση για αγορα αυτοκινητου απο ιδιωτη?

ΠΧ. για ενα μεταχρ. αυτκ. απο ιδιωτη αξιας15.000, αν εχεις 7-8 χιλιαρικα στο χερι για προκαταβολη , υπαρχει η δυνατοτητα η τραπεζα να χρηματοδοτησει το υπολοιπο?

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, atrigane είπε

Με καταναλωτικο δανειο και επιτοκιο στο "Θεο"

το επιτοκιο για αγορα μεταχειρισμένου απο μαντρα/εμπορο ειναι 9-11% μεσοσταθμικα.

το επιτόκιο της Εθνικης τραπεζας για παραδειγμα για καταναλωτικο ειναι 11% με μειωση 0.25% ανα εξαμηνο.

οποτε ειναι το ιδιο ουσιαστικα 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, klamia71 είπε

το επιτοκιο για αγορα μεταχειρισμένου απο μαντρα/εμπορο ειναι 9-11% μεσοσταθμικα.

το επιτόκιο της Εθνικης τραπεζας για παραδειγμα για καταναλωτικο ειναι 11% με μειωση 0.25% ανα εξαμηνο.

οποτε ειναι το ιδιο ουσιαστικα 

Εσείς ξέρετε καλύτερα , όμως σήμερα οι αντιπροσωπείες έχουν πολύ καλές χρηματοδοτήσεις στα επιτόκια για αγορά καινούργιου . 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, babisskg είπε

Εσείς ξέρετε καλύτερα , όμως σήμερα οι αντιπροσωπείες έχουν πολύ καλές χρηματοδοτήσεις στα επιτόκια για αγορά καινούργιου . 

οταν θες καινούργιο.. ναι οκ. 

μιλαμε για μεταχειρισμένο

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, klamia71 είπε

οταν θες καινούργιο.. ναι οκ. 

μιλαμε για μεταχειρισμένο

Όπως είπα , εσείς ξέρετε καλύτερα !

Δημοσ.
Μόλις τώρα, babisskg είπε

Όπως είπα , εσείς ξέρετε καλύτερα !

δεν ξερω,,,γιαυτο ρωταω...

και εγω τωρα το ψαχνω.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, klamia71 είπε

δεν ξερω,,,γιαυτο ρωταω...

και εγω τωρα το ψαχνω.

Νομίζω πως πρέπει να εξετάσετε το κόστος συνολικά , για ένα καινούργιο με χρηματοδότηση φυσικά . Έχετε κάποιες εγγυήσεις που αξίζει να δείτε .

Μην ξεχάσετε να ρωτήσετε την ασφάλιση του δανείου , πόσο κοστίζει κι' αν μπορεί να συμπεριληφθεί αυτό το κόστος στην χρηματοδότηση .

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, babisskg είπε

Ναι σου λένε επιτόκιο 3,9% ξέρω γω και στην πορεία βγαίνουν και άλλα "καπέλα" (μεικτή ασφάλιση, προπληρωμή σέρβις, ασφάλιση δανείου κλπα). Σίγουρα όμως δε φτάνει το 10%. 

Δημοσ.

Συγγνώμη για το offtopic, αλλά το χω σκεφτεί άπειρες φορές και είπα να το γράψω τώρα.

Δεν το λέω κακοπροαίρετα, αλλά δεν είναι άπειρα cringe να μιλάς σε φορουμ στον πληθυντικό?

• Like 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, klamia71 είπε

μπορει καποιος να εχει χρηματοδοτηση για αγορα αυτοκινητου απο ιδιωτη?

ΠΧ. για ενα μεταχρ. αυτκ. απο ιδιωτη αξιας15.000, αν εχεις 7-8 χιλιαρικα στο χερι για προκαταβολη , υπαρχει η δυνατοτητα η τραπεζα να χρηματοδοτησει το υπολοιπο?

Από ιδιώτη μόνο με καταναλωτικό δάνειο.

Αν πάρεις από αντιπροσωπεία ή μάντρα μπορούν να σου βγάλουν αυτοί με χαμηλότερο επιτόκιο και φυσικά παρακράτηση κυριότητας.

Δημοσ.
Στις 1/7/2021 στις 11:28 ΠΜ, klamia71 είπε

πολλα λεφτα για μεταχειρισμενο...εκτος αν το αντιστοιχο καινουριο εχει 50k...Θα μπορεις να το συντηρησεις ομως αν ειναι τοσο ακριβο?  Εγω στα λεφτα σου αν ειναι καποιο νορμαλ αμαξι τυπου μεχρι 22-23-24k και ειχα 8k στο χερι θα τα εβαζα προκαταβολη και τα υπολοιπα δανειοδοτηση, με πολυ χαμηλοτερο επιτοκιο και την ασφαλεια που προσφερει ενα καινουριο αμαξι.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
30 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

πολλα λεφτα για μεταχειρισμενο...εκτος αν το αντιστοιχο καινουριο εχει 50k...Θα μπορεις να το συντηρησεις ομως αν ειναι τοσο ακριβο?  Εγω στα λεφτα σου αν ειναι καποιο νορμαλ αμαξι τυπου μεχρι 22-23-24k και ειχα 8k στο χερι θα τα εβαζα προκαταβολη και τα υπολοιπα δανειοδοτηση, με πολυ χαμηλοτερο επιτοκιο και την ασφαλεια που προσφερει ενα καινουριο αμαξι.

Αν έκανε 25.000 καινούριο και ήταν 3-4 χρονών θα προτιμούσες να δώσεις άλλα 10.000 για καινούριο (γιατί αν έκανε 50.000 θα μιλάγαμε για τουλάχιστον 10-ετίας);

Επεξ/σία από agnostos13
Δημοσ.
4 ώρες πριν, agnostos13 είπε

Αν έκανε 25.000 καινούριο και ήταν 3-4 χρονών θα προτιμούσες να δώσεις άλλα 10.000 για καινούριο

Νομιζω πως ναι...παιζουν πολλα ρολο βεβαια δεν μπορω να πω ετσι απλα ναι η οχι. Αλλα απο ενα ποσο και πανω εγω προσωπικα στο μυαλο μου το εχω οτι απο εκει και περα κοιταω καινουρια. Για πολλους λογους. Πολλοι φυσικα ειναι αντιθετοι και προτιμουν αυτο που λες εσυ, ενα αμαξι που δεν θα περναν ποτε καινουριο λογω κοστους να το παρουν μτχρ 3-4-5 χρονια μετα με σχεδον τα μισα λεφτα. Εγω ειμαι απο αυτους που θα προτιμουσα να ριξω το ταβανι μου και να παρω κατι στα λεφτα που εχω αλλα καινουριο. Και αυτο επειδη το μεταχειρ. ειναι κυριολεκτικα ΛΑΧΕΙΟ. Σημερα δινεις 5-10-15k και αυριο σου ζηταει αλλα τοσα γιατι ετσι θελησε και μπορει να μην εχεις καν εγγυηση.  Ξαναλεω ειναι προσωπικη μου γνωμη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...