iphotographer Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 Καλημέρα στην παρέα. Προσπαθώ τώρα που είναι ακόμα καλοκαίρι να φτιάξω μια διαφήμιση για την σελίδα μου, αλλά έχω βάλει και για άμεση κλήση. Τέσπα, έφτιαξα την διαφήμιση και έφτασα στις λέξεις κλειδιά. Αν βάλω πιο στοχευμένα όμως, μου λέει οτι δεν θα εμφανίζεται πουθενά. Σύμφωνα με πάρα πολλά tutorial που είδα και διάβασα, λένε οτι καλύτερα επειδή δεν δουλεύει σωστά ο γεωγραφικός προσδιορισμός, καλύτερα να μην περιορίζω τοπικά πχ. Καβάλα αλλά να αφήνω Ελλάδα και στις λέξεις κλειδιά να βάζω πιο στοχευμένα, αντί δηλαδή για "φωτογράφος γάμων" να βάλω "φωτογράφος γάμων στην Καβάλα". Τώρα όμως που βάζω στις λέξεις κλειδιά φράσεις του στυλ "φωτογράφος γάμων στην Καβάλα", "φωτογράφος εκδηλώσεων στην Καβάλα" κλπ μου βγάζει σφάλμα οτι η διαφήμισή σας δεν θα προβληθεί και να κάνω επιδιόρθωση. Το περίεργο είναι οτί ακόμα και το τοπικό στοιχείο να βγάλω, πάλι μου βγάζει αυτό το σφάλμα. Δηλαδή και αν αφήσω το "φωτογράφος γάμων", πάλι μου βγάζει σφάλμα, ενώ ξέρω οτι είναι μια δυνατή λέξη(φράση)-κλειδι Στο μόνο που μου βγάζει οτι θα έχει αποτελέσματα είναι μεμονωμένες λέξεις πχ "φωτογράφος". Αλλά αυτό δεν με συμφέρει γιατί δεν είναι καθόλου μα καθόλου στοχευμένο.
vngls7 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 Αν έχεις χρόνο και θες να πειραματιστείς παρακολούθησε τα official μαθήματα από Google Skillshop. Γενικά στις διαφημίσεις θα βρεθείς σε κάποιο σημείο που θα κάνεις δοκιμές μέχρι να βρεις τι ακριβώς λειτουργεί για την επιχείρηση σου. Αν δεν έχεις δεδομένα και είσαι αρχάριος, δεν είναι εύκολο να βρεις άμεσα τι θα λειτουργήσει στην περίπτωση σου. Ρίξε και μια ματιά Google trends. Αν δεν έχεις χρόνο και έχεις χρήματα, δώσε το κάπου να το κάνουν σωστά για σένα.
iphotographer Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 15 ώρες πριν, vngls7 είπε Αν έχεις χρόνο και θες να πειραματιστείς παρακολούθησε τα official μαθήματα από Google Skillshop. Γενικά στις διαφημίσεις θα βρεθείς σε κάποιο σημείο που θα κάνεις δοκιμές μέχρι να βρεις τι ακριβώς λειτουργεί για την επιχείρηση σου. Αν δεν έχεις δεδομένα και είσαι αρχάριος, δεν είναι εύκολο να βρεις άμεσα τι θα λειτουργήσει στην περίπτωση σου. Ρίξε και μια ματιά Google trends. Αν δεν έχεις χρόνο και έχεις χρήματα, δώσε το κάπου να το κάνουν σωστά για σένα. Ευχαριστώ. Ξεκινάω άμεσα. Δεν το ήξερα, και ψάχνω 2 μερες τι tutorial να πάρω από το udemy.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα