musan Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 Ο πατερας μου εχει καρτοσυμβολαιο (νομιζει δλδ) και εχει αρκετα ευρω χρηματικο υπολοιπο. Μπαινω απο το My cosmote (το site) κανω αγορα του πακετου giga month ολοκληρωνεται μια χαρα και εξακολουθω να βλεπω 0 MB και αμεταβλητο το χρηματικο υπολοιπο. Ρωταω αν ηρθε κανενα μηνυμα για ενεργοποιηση αλλα δεν βλεπουν τιποτα. Ψαχνω και εγω απο το site μηπως υπαρχει καμια επιλογη για ενεργοποιηση και παλι τιποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasbm Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 1 ώρα πριν, musan είπε Ο πατερας μου εχει καρτοσυμβολαιο (νομιζει δλδ) και εχει αρκετα ευρω χρηματικο υπολοιπο. Μπαινω απο το My cosmote (το site) κανω αγορα του πακετου giga month ολοκληρωνεται μια χαρα και εξακολουθω να βλεπω 0 MB και αμεταβλητο το χρηματικο υπολοιπο. Ρωταω αν ηρθε κανενα μηνυμα για ενεργοποιηση αλλα δεν βλεπουν τιποτα. Ψαχνω και εγω απο το site μηπως υπαρχει καμια επιλογη για ενεργοποιηση και παλι τιποτα. βρες πρωτα το ειδους συμβολαιο εχει .....αν εχει μπορεις με ενα τηλεφωνο να το εξακριβωσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα