alkinator5 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 Καλησπέρα σε όλους. Τις προάλλες ο αδερφός μου θέλησε να βγάλει δίπλωμα οδήγησης για την κατηγορία Α1. Πήγε στην σχολή..τα πλήρωσε όλα κανονικά.Και πάνω που ήταν να ξεκινήσει την διαδικασία για εξετάσεις κλπ....Του ήρθε το χαρτί για τον στρατό...Υπάρχει πρόβλημα λοιπόν.Το πρόβλημα είναι ότι έχει 20 μέρες περιθώριο για να ολοκληρώσει την διαδικασία διότι αφού μπεί στο στρατό και μετέπειτα δεν θα μπορεί να βγάλει το δίπλωμα...αφού η θητεία του θα είναι για 12 μήνες και ύστερα θα μετακομίσει στο εξωτερικό και δεν θα μπορεί να έρθει Αθήνα. Να σημειωθεί επίσης πως η καρτέλα μαθητή στην σχολή οδήγησης ισχύει για 3 χρόνια. Τι μπορεί να γίνει σε αυτή την περίπτωση;;Θα πάνε τα λεφτά χαμένα;;
cthulhucarbide Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 Γενικά νομίζω ότι είναι μεγάλη αμέλεια να μην έχεις ιδέα πότε μπαίνεις στρατό και να σου έρχεται ξαφνικό, αλλά σε κάθε περίπτωση μπορείς να πάρεις αναβολή από τον στρατό για 2-3 μήνες (δεν θυμάμαι ακριβώς πόσο) για κοινωνικούς λόγους και απόσο ξέρω την δίνουν σχετικά εύκολα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα