AnnVan Δημοσ. 30 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2021 Καλησπέρα! Ζαχαρώνω εδώ και καιρό ένα ακίνητο-ερείπιο και σκέφτομαι αν αξίζει η αγορά του για ανακαίνιση και εκμετάλλευση. Πρόκειται χώρο που βγάζει 3 διαμερίσματα. Το ισόγειο είναι δηλωμένο πάρκινγκ και ο πάνω όροφος γραφεία. Η ζητούμενη τιμή αυτή τη στιγμή είναι περίπου1000/τ.μ. αλλά δε γνωρίζω αν είναι λίγα ή πολλά και πόσα θα χρειαστώ για άδειες, ανακαίνιση, αλλαγή χρήσης από γραφείο+πάρκινκγ σε διαμέρισματα και άλλες εκκρεμότητες που στην παρούσα φάση ίσως μου διαφεύγουν. Πρόκειται για ανατολική Θεσσαλονίκη και τα νεόδμητα στην περιοχή πάνε 2500/τ.μ. σύμφωνα με τον Σπιτόγατο. Είδα ότι από το 2022 οι αντικειμενικές ανεβαίνουν λίγο, αλλά το ότι χτίζονται νεόδμητα τριγύρω μήπως με ευνοούν για μια διαπραγμάτευση της τιμής; Τι προβλέπεται για τα ακίνητα τους επόμενους μήνες; Να περιμένω λίγο; Τι να προσέξω αν προχωρήσω άμεσα στην αγορά;
Xejolontas Δημοσ. 30 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2021 15 λεπτά πριν, AnnVan είπε Καλησπέρα! Ζαχαρώνω εδώ και καιρό ένα ακίνητο-ερείπιο και σκέφτομαι αν αξίζει η αγορά του για ανακαίνιση και εκμετάλλευση. Πρόκειται χώρο που βγάζει 3 διαμερίσματα. Το ισόγειο είναι δηλωμένο πάρκινγκ και ο πάνω όροφος γραφεία. Η ζητούμενη τιμή αυτή τη στιγμή είναι περίπου1000/τ.μ. αλλά δε γνωρίζω αν είναι λίγα ή πολλά και πόσα θα χρειαστώ για άδειες, ανακαίνιση, αλλαγή χρήσης από γραφείο+πάρκινκγ σε διαμέρισματα και άλλες εκκρεμότητες που στην παρούσα φάση ίσως μου διαφεύγουν. Πρόκειται για ανατολική Θεσσαλονίκη και τα νεόδμητα στην περιοχή πάνε 2500/τ.μ. σύμφωνα με τον Σπιτόγατο. Είδα ότι από το 2022 οι αντικειμενικές ανεβαίνουν λίγο, αλλά το ότι χτίζονται νεόδμητα τριγύρω μήπως με ευνοούν για μια διαπραγμάτευση της τιμής; Τι προβλέπεται για τα ακίνητα τους επόμενους μήνες; Να περιμένω λίγο; Τι να προσέξω αν προχωρήσω άμεσα στην αγορά; Που είναι το ακίνητο? Έτσι όπως τα περιγράφεις, μιλάμε για εργασίες κοντά στο μισό εκατομμύριο 1
AnnVan Δημοσ. 30 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2021 Ανατολική Θεσσαλονίκη είναι και πρόκειται κυριολεκτικά για ερείπιο. Αλλά αν φτιαχτεί θα νοικιαστεί εύκολα.
Basilhs23___ Δημοσ. 30 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) Να ρωτησεις μηχανικούς αφού επισκεφτούν το ακίνητο και πληρωθούν κιόλας, ακομα καλύτερα να ρωτησεις εργολάβους που αναλαμβάνουν ανακαινίσεις. Από αυτά που λες πάντως δεν νομίζω να συμφέρει και πολύ, θα αγγίξεις σε τιμές σχεδόν τα νεόδμητα με αγορά συν ανακαίνιση. Επεξ/σία 30 Ιουνίου 2021 από Basilhs23___ 1
kage Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) Έχει αγγελία/πινακίδα ότι πωλείται κτλ?αν ναι οι πιθανότητες να ειναι κάτι συμφερον κ να μην το χει κλείσει εργολάβος είναι ελάχιστες.. Επεξ/σία 1 Ιουλίου 2021 από kage 2
sphinxgr Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 Η επισκευή θα φτάσει σε ύψος ενδεχομένως το ύψος του να το γκρεμίσεις και να το φτιάξεις απο την αρχή. Ουσιαστικά το οικόπεδο σου πουλάνε και το συντελεστή δόμησης. Αν θες αξιόπιστη απάντηση, πρέπει να το δει μηχανικός. Δεν είναι μόνο το βάψιμο, τα υδραυλικά και τα αλουμίνια που ίσως νομίζεις. Ενδεχομένως να είναι και εργασίες στατικής επάρκειας και άλλο πολλά που δεν πάει το μυαλό σου. Σε κάθε περίπτωση, έχε κατά νου πως σου πουλάνε οικόπεδο και συντελεστή δόμησης και όχι κτίσμα. 3
Dark_Nightfall Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 Όπως αναφέρθηκε πιο πάνω , συνήθως σε ακίνητα ερείπια η τιμή αντιπροσωπεύει το οικόπεδο. 1
AnnVan Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 Δεν υπάρχει πωλητήριο, είναι ακίνητο από τα κόκκινα δάνεια. Το σκεφτόμουν κι εγώ ότι θα αγγίζει την τιμή των νεόδμητων, αλλά: 1) Αντί να πάρω ένα νεόδμητο να το νοικιάζω, θα έχω 3 να νοικιάζω 2) Λυπάμαι να δώσω χρήματα για νεόδμητο το οποίο δεν προορίζεται για ιδιοκατοίκηση. Δεν ξέρω κατα πόσο ορθή είναι η σκέψη μου όμως.
Basilhs23___ Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 54 λεπτά πριν, AnnVan είπε Δεν υπάρχει πωλητήριο, είναι ακίνητο από τα κόκκινα δάνεια. Το σκεφτόμουν κι εγώ ότι θα αγγίζει την τιμή των νεόδμητων, αλλά: 1) Αντί να πάρω ένα νεόδμητο να το νοικιάζω, θα έχω 3 να νοικιάζω 2) Λυπάμαι να δώσω χρήματα για νεόδμητο το οποίο δεν προορίζεται για ιδιοκατοίκηση. Δεν ξέρω κατα πόσο ορθή είναι η σκέψη μου όμως. Κάτσε, όταν λες κόκκινα δάνεια, εννοείς από πλειστηριασμο; Αν ναι, δικηγόρος οπωσδήποτε για έρευνα άλλων βαρών και οφείλων που μπορεί να έχει αφήσει ο ιδιοκτήτης του πέραν της οφειλής στην τράπεζα για την οποία βγήκε σε πλειστηριασμο. 1
AnnVan Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 Ναι. Δικηγόρο και μηχανικό θα πάρω σίγουρα. Τώρα κάνω κάποιες σκέψεις πριν το εγχείρημα. Δεν είναι λίγα τα χρήματα όμως και δεν μου περισσεύουν για αυτό και το σκέφτομαι ακόμα. Μέσα έχει να γίνει πολλή δουλειά, χτίσιμο από την αρχή όπως το είπατε και εσείς πιο πάνω.
Dinos1973 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 16 ώρες πριν, AnnVan είπε Καλησπέρα! Ζαχαρώνω εδώ και καιρό ένα ακίνητο-ερείπιο και σκέφτομαι αν αξίζει η αγορά του για ανακαίνιση και εκμετάλλευση. Πρόκειται χώρο που βγάζει 3 διαμερίσματα. Το ισόγειο είναι δηλωμένο πάρκινγκ και ο πάνω όροφος γραφεία. Η ζητούμενη τιμή αυτή τη στιγμή είναι περίπου1000/τ.μ. αλλά δε γνωρίζω αν είναι λίγα ή πολλά και πόσα θα χρειαστώ για άδειες, ανακαίνιση, αλλαγή χρήσης από γραφείο+πάρκινκγ σε διαμέρισματα και άλλες εκκρεμότητες που στην παρούσα φάση ίσως μου διαφεύγουν. Πρόκειται για ανατολική Θεσσαλονίκη και τα νεόδμητα στην περιοχή πάνε 2500/τ.μ. σύμφωνα με τον Σπιτόγατο. Είδα ότι από το 2022 οι αντικειμενικές ανεβαίνουν λίγο, αλλά το ότι χτίζονται νεόδμητα τριγύρω μήπως με ευνοούν για μια διαπραγμάτευση της τιμής; Τι προβλέπεται για τα ακίνητα τους επόμενους μήνες; Να περιμένω λίγο; Τι να προσέξω αν προχωρήσω άμεσα στην αγορά; Σου ξεφεύγει η συμαντηκοτερη παραμετρος........
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα