thomasG4 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 55 λεπτά πριν, theoritikos είπε Άντε πείτε οι διαφημιστικές και οι πάροχοι ηλεκτρισμού έχουν πάρει τα στοιχεία μας από τον ΟΤΕ. Οι scammers τύπου "ο υπολογιστής σας έχει ιο" που σε καλούν από το εξωτερικό, που βρήκαν το τηλέφωνο? Τις προάλλες καλούσαν στο σπίτι μου, αλλά και σε άλλους γνωστούς και φίλους (όλοι μας στην ίδια περιοχή) από Ινδικό scam call-center . Έδωσε ο ΟΤΕ ή υπεργολάβος του τα στοιχεία μας σε αυτούς? Ένας τρόπος είναι data leaks από online υπηρεσίες όπως το πρόσφατο του Facebook. Διέρρευσαν προσωπικά δεδομένα από ένα εκατομμύριο χρήστες στην Ελλάδα συγκεκριμένα. https://www.businessinsider.com/stolen-data-of-533-million-facebook-users-leaked-online-2021-4
l337 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2021 On 02/07/2021 at 16:41, Shyn said: Δεν το έχω ψάξει καθόλου αλλά όντως έχουν σταματήσει και τα τηλέφωνα αξιολόγησεων από εκείνη την ημέρα! Θεωρώ πως δεν είναι τυχαίο! Α οκ, ίσως εγώ δεν κατάλαβα σωστά. Αναφερόμουν στην αξιολόγηση της cosmote με το NG ICCA, που γίνεται με αυτοματοποιημένη κλήση ύστερα από κάθε τηλεφονικό interaction του πελάτη με το 13888.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα