Xtheodor Δημοσ. 30 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) Έχουν παρατήσει έξω από την πόρτα μου στο Καματερό αυτό το αμάξι BMW Z3 ... Το αμάξι δεν είναι χτυπημένο εξωτερικά αλλά δεν έχει πινακίδες με αποτέλεσμα να έχει βάλει ο Δήμος χαρτί για να το περισυλλέξουν .... Διαδώστε τις φωτό με όποιο τρόπο μπορείτε ( facebook instagram ) Μπας και βρεθεί ο ιδιοκτήτης νομίζω είναι κρίμα να βρεθεί στον ΟΔΔΥ και να το πάρει κάνα λαμόγιο για ένα κομμάτι ψωμί ... Ευχαριστώ ... Για περισσότερες πληροφορίες μήνυμα εδώ ... Επεξ/σία 30 Ιουνίου 2021 από Xtheodor
kage Δημοσ. 30 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) αν ηταν κατι της προκοπης δεν θα το αφηνε στο δρομο χωρις πινακιδες ή αν δεν το ηθελε ας το πουλαγε 500ε αρα ή ειναι 2-3λιτρo+ ή χαλασμενο...μην ξεχνας αυτο ειναι ~20ετιας πια Επεξ/σία 30 Ιουνίου 2021 από kage
Nabuko Δημοσ. 30 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2021 1 ώρα πριν, Xtheodor είπε αυτό το αμάξι BMW Z3 Ζ4 είναι 24 λεπτά πριν, kage είπε αν δεν το ηθελε ας το πουλαγε 500ε αρα ή ειναι 2λιτρo ή χαλασμενο...μην ξεχνας αυτο ειναι ~20ετιας πια 20ετίας αλλά τα πιάνει τα 5-6 χιλιάρικα άνετα 3
SilentVoice Δημοσ. 30 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2021 1 ώρα πριν, Xtheodor είπε Έχουν παρατήσει έξω από την πόρτα μου στο Καματερό αυτό το αμάξι BMW Z3 ... Το αμάξι δεν είναι χτυπημένο εξωτερικά αλλά δεν έχει πινακίδες με αποτέλεσμα να έχει βάλει ο Δήμος χαρτί για να το περισυλλέξουν .... Διαδώστε τις φωτό με όποιο τρόπο μπορείτε ( facebook instagram ) Μπας και βρεθεί ο ιδιοκτήτης νομίζω είναι κρίμα να βρεθεί στον ΟΔΔΥ και να το πάρει κάνα λαμόγιο για ένα κομμάτι ψωμί ... Ευχαριστώ ... Για περισσότερες πληροφορίες μήνυμα εδώ ... Αν μπορείς βάλτο σε BMW γκρουπ στο ΦΒ και υπάρχει και ένα με Ζέτες
cthulhucarbide Δημοσ. 30 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2021 2 ώρες πριν, kage είπε αν ηταν κατι της προκοπης δεν θα το αφηνε στο δρομο χωρις πινακιδες ή αν δεν το ηθελε ας το πουλαγε 500ε αρα ή ειναι 2-3λιτρo+ ή χαλασμενο...μην ξεχνας αυτο ειναι ~20ετιας πια Λογικά κλεμμένο θα είναι. Αυτό τουλάχιστον καταλαβαίνω εγώ από το ποστ. Αναρωτιέμαι όμως, δεν μπορεί να βρεθεί ο ιδιοκτήτης από αριθμό πλαισίου ή κάτι παρόμοιο? Λογικά η αστυνομία/τροχαία θα έπρεπε να το είχε τσεκάρει για κλεμμένο αλλά στην χώρα αυτή ποτέ δεν ξέρεις άμα λειτουργούν οι μηχανισμοί 1
kage Δημοσ. 30 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2021 Από τα παρακάτω νομίζω είναι εύκολο να πάει για καταστροφή σε μικρό χρονικό διάστημα... Αν θες να κάνεις την καλή βγάλε φωτό vin στο παρμπρίζ κ πάρε αντ.πεια bmw κ πες να σ δώσουν ινφο ή να ειδοποιήσουν ιδιοκτήτη ότι πάει γ πέταμα... <<Η λίστα με τα εγκαταλελειμμένα οχήματα αποστέλλεται, μάλιστα, και στην αστυνομία ώστε να εντοπιστούν πιθανώς οι κάτοχοί τους, αλλά και να διαπιστωθεί εάν πρόκειται για κάποιο κλεμμένο όχημα που στη συνέχεια το παράτησαν σε κάποιο σημείο του δήμου. Η διαδικασία που ακολουθείται από τον δήμο βάσει νόμου >> + ΦΕΚ 81/2004 τευχος Α εγκατελελειμένο αν είναι για 60 συνεχόμενες μέρες σταθμευμένο σε μέρος που απογερεύεται η στάθμευση ή 90 σε μέρος που επιτρέπεται η στάθμευση. ......
agrio.imeros Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 χαχαχα... Spoiler Θυμήθηκα ένα σκηνικό με μια ίδια BMW χωρίς πινακίδες που έγινε πριν από αρκετά χρόνια στην είσοδο ενός εργοταξίου του μετρό, εδώ στη Θεσσαλονίκη. Υπήρχε ένας φοίνικας μέσα στο εργοτάξιο που έπρεπε να αφαιρεθεί και να μεταφερθεί με γερανοφόρο του δήμου. Μια διαδικασία που κινητοποίησε μεγάλα οχήματα και πολλούς εργάτες και φυσικά ειδοποιήθηκε όλη η περιοχή να απομακρυνθούν οι πεζοί και τα αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα κοντά γιατί το δέντρο ήταν πολύ ψηλό. Τα αυτοκίνητα απομακρύνθηκαν εκτός απ΄αυτή τη BMW που μάλιστα μας εμπόδιζε στην είσοδο και εξαιτίας της η διαδικασία κράτησε 2-3 ώρες παραπάνω. Αφού όλα τέλειωσαν καλά και δεν είχαμε δράματα γιατί παίχτηκαν τραγελαφικές καταστάσεις την ώρα που ήταν να κλείσουμε την είσοδο, εμφανίζετε ένας τύπος άνετος, σκύβει στο πίσω μέρος της BMW ανοίγει ένα κλιπ από το πλαίσιο και βάζει συρταρωτά την πίσω πινακίδα, καπάκι κάνει το ίδιο με την μπροστά και βάζει μπρος και φεύγει με μας τους χάχες να τον παρακολουθούμε άφωνοι. Όχι θα καθόταν να σκάσει που θα το παρκάρει... ο καριόλης. Αν έχει κλιπ το πλαίσιο της πινακίδας στείλτε μου πμ... να πάρω το αίμα μου πίσω...🤣 2
cthulhucarbide Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 21 λεπτά πριν, agrio.imeros είπε χαχαχα... Απόκρυψη περιεχομένων Θυμήθηκα ένα σκηνικό με μια ίδια BMW χωρίς πινακίδες που έγινε πριν από αρκετά χρόνια στην είσοδο ενός εργοταξίου του μετρό, εδώ στη Θεσσαλονίκη. Υπήρχε ένας φοίνικας μέσα στο εργοτάξιο που έπρεπε να αφαιρεθεί και να μεταφερθεί με γερανοφόρο του δήμου. Μια διαδικασία που κινητοποίησε μεγάλα οχήματα και πολλούς εργάτες και φυσικά ειδοποιήθηκε όλη η περιοχή να απομακρυνθούν οι πεζοί και τα αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα κοντά γιατί το δέντρο ήταν πολύ ψηλό. Τα αυτοκίνητα απομακρύνθηκαν εκτός απ΄αυτή τη BMW που μάλιστα μας εμπόδιζε στην είσοδο και εξαιτίας της η διαδικασία κράτησε 2-3 ώρες παραπάνω. Αφού όλα τέλειωσαν καλά και δεν είχαμε δράματα γιατί παίχτηκαν τραγελαφικές καταστάσεις την ώρα που ήταν να κλείσουμε την είσοδο, εμφανίζετε ένας τύπος άνετος, σκύβει στο πίσω μέρος της BMW ανοίγει ένα κλιπ από το πλαίσιο και βάζει συρταρωτά την πίσω πινακίδα, καπάκι κάνει το ίδιο με την μπροστά και βάζει μπρος και φεύγει με μας τους χάχες να τον παρακολουθούμε άφωνοι. Όχι θα καθόταν να σκάσει που θα το παρκάρει... ο καριόλης. Αν έχει κλιπ το πλαίσιο της πινακίδας στείλτε μου πμ... να πάρω το αίμα μου πίσω...🤣 Οφείλω να ομολογήσω ότι αυτό δεν το είχα σκεφτεί. Δηλαδή κάθε φορά που δεν βρίσκω να παρκάρω μπορώ να το βάζω πάνω στο πεζοδρόμιο ή όπου αλλού απαγορεύεται και άμα ξεβιδώσω τις πινακίδες και τις πάρω μαζί μου δεν θα μπορούν να κόψουν κανένα πρόστιμο? Βασικά εδώ κολλάει και το ερώτημα από το προηγούμενο ποστ μου για το κατά πόσον μπορεί να βρεθεί ο ιδιοκτήτης χωρίς τις πινακίδες
SakafliaC Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 16 ώρες πριν, agrio.imeros είπε χαχαχα... Απόκρυψη περιεχομένων Θυμήθηκα ένα σκηνικό με μια ίδια BMW χωρίς πινακίδες που έγινε πριν από αρκετά χρόνια στην είσοδο ενός εργοταξίου του μετρό, εδώ στη Θεσσαλονίκη. Υπήρχε ένας φοίνικας μέσα στο εργοτάξιο που έπρεπε να αφαιρεθεί και να μεταφερθεί με γερανοφόρο του δήμου. Μια διαδικασία που κινητοποίησε μεγάλα οχήματα και πολλούς εργάτες και φυσικά ειδοποιήθηκε όλη η περιοχή να απομακρυνθούν οι πεζοί και τα αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα κοντά γιατί το δέντρο ήταν πολύ ψηλό. Τα αυτοκίνητα απομακρύνθηκαν εκτός απ΄αυτή τη BMW που μάλιστα μας εμπόδιζε στην είσοδο και εξαιτίας της η διαδικασία κράτησε 2-3 ώρες παραπάνω. Αφού όλα τέλειωσαν καλά και δεν είχαμε δράματα γιατί παίχτηκαν τραγελαφικές καταστάσεις την ώρα που ήταν να κλείσουμε την είσοδο, εμφανίζετε ένας τύπος άνετος, σκύβει στο πίσω μέρος της BMW ανοίγει ένα κλιπ από το πλαίσιο και βάζει συρταρωτά την πίσω πινακίδα, καπάκι κάνει το ίδιο με την μπροστά και βάζει μπρος και φεύγει με μας τους χάχες να τον παρακολουθούμε άφωνοι. Όχι θα καθόταν να σκάσει που θα το παρκάρει... ο καριόλης. Αν έχει κλιπ το πλαίσιο της πινακίδας στείλτε μου πμ... να πάρω το αίμα μου πίσω...🤣 Άρα πράγματι υπάρχουν εργοτάξια Μετρό στη Θεσσαλονίκη? Νομίζαμε ότι ήταν αστικός μύθος. Ότι κορόιδευε η κυβέρνηση εσάς και σεις εμάς που δεν είμαστε από κει.
agrio.imeros Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 1 ώρα πριν, SakafliaC είπε Άρα πράγματι υπάρχουν εργοτάξια Μετρό στη Θεσσαλονίκη? Νομίζαμε ότι ήταν αστικός μύθος. Ότι κορόιδευε η κυβέρνηση εσάς και σεις εμάς που δεν είμαστε από κει. Εργοτάξια στήνονται από το 2007 τουλάχιστον και εκτείνονται από το σιδηροδρομικό σταθμό μέχρι τη Πυλαία και την Κρήνη αλλά κοροϊδία πάντως υπάρχει, απ΄όλες τις κυβερνήσεις που πέρασαν αυτά τα χρόνια. Για το περιστατικό τώρα έγινε περίπου πριν 10-11 χρόνια και το ανέφερα επειδή στις φώτο που έβαλε ο ts, το αμάξι και ο τρόπος παρκαρίσματος μου θύμισε πολύ εκείνο το σκηνικό, του εγώ παρκάρισα-άραξα και ζαμανφού. 18 ώρες πριν, cthulhucarbide είπε Δηλαδή κάθε φορά που δεν βρίσκω να παρκάρω μπορώ να το βάζω πάνω στο πεζοδρόμιο ή όπου αλλού απαγορεύεται και άμα ξεβιδώσω τις πινακίδες και τις πάρω μαζί μου δεν θα μπορούν να κόψουν κανένα πρόστιμο? Το έχω δει να το κάνουν αλλά κάποιες φορές έχω δει και γερανό της τροχαίας...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα