Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Ocelot79 είπε

Αυτό να το πούμε όταν όντως κυκλοφορίσουν τα 11. Ή ακόμα καλύτερα όταν τα 10 σταματήσουν να έχουν ενημερώσεις, δηλαδή στις 14/10/2025. Και με τα 10 άργησε να γίνει η μετάβαση απο τα 7, αλλά τώρα τα χρησιμοποιούνε όλοι.

Αντίθετα, η ιστορία έχει δείξει οτι όσο χάσκουμε οι αλλαγές υλοποιούνται και μετά το προϊόν πάει άπατο, όπως έγινε με τα Vista, τα Windows 8 και με άλλα προϊόντα όπως το xbox one. Σε περιπτώσεις που οι χρήστες έκαναν φασαρία, η εταιρία τους άκουσε και έκανε σοβαρές διορθώσεις, τελικά το προϊόν αγαπήθηκε από τον πολύ κόσμο.

Είναι χαρακτηριστικό οτι το Microsoft Surface Studio που η microsoft ακόμα πουλάει (για πολλές χιλιάδες ευρώ), δεν πληρεί τις προδιαγραφές για τα windows 11. Let that sink in.

Δημοσ.
Στις 30/6/2021 στις 4:34 ΜΜ, neo80 είπε

το γεγονός ότι στα specs των windows 11 είναι υποχρεωτικό το TPM και το secure boot δεν το σχολίασε κανείς.

Χωρίς να αναφέρω ότι ορισμένοι scalpers αυτό το εκμεταλλεύονται στο έπακρο για να βγάλουν φράγκα.

Κλασική M$.:devil:

Τώρα θες να μας πεις ότι φταίει η Microsoft για τους scalpers;; Επίσης παρότι πολλοί χρήστες θα μείνουν έξω,  εγώ είμαι φουλ σύμφωνος με την ύπαρξη του περιορισμού TPM2.0! Να γίνουν επιτέλους πιο ασφαλές και τα Windows 🪟! Το τελευταίο έτος έχουν αυξηθεί κατά 80% τα cyber attacks και μάντεψε σε ποιου την πλατφόρμα είναι; Οπότε λοιπόν ναι,  να έχει TPM 2.0 και σε όποιον δεν αρέσει ας μείνει στα Win 10. Όχι να γκρινιάζουμε για κάτι μου μας δίνει εντελώς δωρεάν αντί να πούμε κι ευχαριστώ!

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Izorai είπε

Τώρα θες να μας πεις ότι φταίει η Microsoft για τους scalpers;; Επίσης παρότι πολλοί χρήστες θα μείνουν έξω,  εγώ είμαι φουλ σύμφωνος με την ύπαρξη του περιορισμού TPM2.0! Να γίνουν επιτέλους πιο ασφαλές και τα Windows 🪟! Το τελευταίο έτος έχουν αυξηθεί κατά 80% τα cyber attacks και μάντεψε σε ποιου την πλατφόρμα είναι; Οπότε λοιπόν ναι,  να έχει TPM 2.0 και σε όποιον δεν αρέσει ας μείνει στα Win 10. Όχι να γκρινιάζουμε για κάτι μου μας δίνει εντελώς δωρεάν αντί να πούμε κι ευχαριστώ!

τα cyber attacks θα συνεχίσουν να υπάρχουν όσο υπάρχουν bugs & 0dayexploits :P

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 2/7/2021 στις 10:12 ΠΜ, Izorai είπε

cyber attacks υπάρχουν παντού. Το να γίνει υποχρεωτικό το TPM 2.0 είναι απλά μια γελοιότητα - και το μόνο που θα βοηθούσε θα ήταν τα στατιστικά ασφαλείας των windows που και πάλι ήταν, είναι και θα είναι χειρότερα απο εκείνα των linux/macos. Ας εξηγήσω:

Τα νέα μηχανήματα που έχουν TPM 2.0 θα είναι μια χαρά(?) προστατευμένα με τα win11. Όμως και πάλι θα είναι ο #1 στόχος για επιθέσεις μιας και είναι η πιο δημοφιλής πλατφόρμα.

Tα παλιά μηχανήματα (ακόμα και αυτά με TPM 1.2 που κατά τη microsoft "Δεν φτουράει ρε παιδί'μ") προφανώς θα ήταν πιο προστατευμένα με win11 απ' ότι  με τα υφιστάμενα windows. Εαν ο χρήστης είχε την επιλογή να κρατήσει ένα "ανασφαλές περιβάλλον" και ήξερε τους περιορισμούς, και ο ίδιος και η κοινότητα θα κέρδιζαν περισσότερα αν έβαζε τα windows 11 και δεν έμενε σε παλιότερη έκδοση.

Άρα δεν υπάρχει καμία περίπτωση που η επιβολή του περιορισμού για το TPM 2.0 κάνει καλό. Μόνο κακό κάνει.

Επίσης:

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
17 ώρες πριν, YngwieMalmsteen είπε

Τη λύση την έχω ξαναδεί, αλλά thanks anyway.
Παρ΄όλα αυτά, το παράπονό μου είναι το πως αξιολόγησαν το ότι αυτή η μορφή έναρξης βοηθάει την παραγωγικότητα...

Συμφωνώ μαζί σου απόλυτα.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 30/6/2021 στις 6:39 ΜΜ, stelrp είπε

Σιγά την είδηση.

Έχουμε τη λύση.

FB_IMG_1625063383352.jpg

Το εννοώ.

Βγήκαν τα vista λυσσαξαν όλοι μα φύγουμε από τα χπ. Ακομα και οι εταιρείες σταμάτησαν να βγάζουν drivers εκεί στο μακρινό 2007! , μετά είδαν ότι δεν τους βγήκε και έβγαζαν drivers για xp μέχρι το 2017!.

Βγήκαν τα win7 η ίδια λύσσα να θάψουν τα xp, βγήκαν τα 10 να θαψουμε τα 7 ως ανασφαλές λειτουργικό (εδώ γελάμε).

Τώρα σε ένα χρόνο , η μικρομαλακή και τα παπαγαλάκια (ίσως και το ινσομνια να είναι) θα κατηγορούν τα win10 ως ανασφαλή , ότι τάχα δεν έχουν tpm 2.0...

Με όλα αυτά θα με αναγκάσουν να γυρίσω σε win xp, βρίσκω πανίσχυρα pc refurbished σε τιμές ξεφτίλα. Με το κατάλληλο στήσιμο είναι αρκετά γρήγορα.

Τους βάζεις και ένα Deep Freeze όπως στα νετ καφέ και είσαι άρχοντας.

Οκ για τις τραπεζικές συναλλαγές και τα δύσκολα έχουμε και ένα αντροιδ κινητό με 100ευρώ με όλα τα μοντέρνα αππς και δεν ρισκάρουμε τπτ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...