Fallout4 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2021 Καλησπέρα αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα όταν παίζω παιχνίδια και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί.Ουσιαστικα είναι κάτι σαν να τεμοπαιζει η οθόνη και ενώ παίζω στα 240 hz νιώθω ότι παίζω με 20 ο υπολογιστής αποτελείτε από επεξεργαστή i7 9700k rtx 2080ti ram 16 gb στα 3000 mhz και μόνιτορ Samsung g7.Εννοειτε πως έχω ενεργοποιήσει το adaptive sync kai vrr αλλά στην ουσία είναι σαν να μην λειτουργεί έχω απογοητευτεί οποίος μπορεί να με βοηθήσει θα το εκτιμούσα ευχαριστώ.
Kthulhou Δημοσ. 30 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2021 Κλασσικά, ξεκινάς δοκιμές. πιο πριν (πχ 5 μέρες πίσω) ήταν όλα οκ? αν ναι, τι άλλαξε? κάποιο software update ? το ακυρώνεις/απεγκαταστείς κ βλέπεις πως πάει το σύστημά σου. Επίσης στο κάνει σε πολλά παιχνίδια? ή μόνο σε ένα? αν ρίξεις λίγο τη συχνότητα ανανέωσης της οθόνης από τα 240Hz? θα είναι οκ? αν δεν άλλαξε τίποτα πρόσφατα, δες κ κάνε update όλους τους drivers, δες κάποιο firmware της οθόνης κλπ ρωτώντας πας στην Πόλη !
Fallout4 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2021 Όλα αυτά τα έχω κάνει όταν αγόρασα το μόνιτορ είχα θέμα με το flickering αλλά το τελευταίο firmware τις samsung το έλυσε μετά όλα ωραία όλα καλά και ξαφνικά πριν 3 μήνες εμφανίζεται αυτό το προβλήμα.Ίσως ήταν από κάποιο update των drivers της nvidia οπότε το πήγα σε ένα τεχνικό τ είπα το πρόβλημα Μ έκανε ένα απλό format καθώς ούτε νοιάστηκε ν με βοηθήσει Μ είπε 50 ευρώ και το πρόβλημα ήταν ξανά το ίδιο ενώ δοκίμασα να γυρίσω στην προηγούμενη έκδοση των drivers επίσης το κάνει στα περισσότερα παιχνίδια π παίζω σε κάποια πολύ περισσότερο σε κάποια λιγότερο πχ στο world of tanks είναι πολύ εμφανές και ενοχλητικό δεν ξέρω τι άλλο να δοκιμάσω η τι μπορεί να φταίει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα