Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα! Ήθελα να ρωτήσω οποίος γνωρίζει. Έχω ένσημα από τον Φλεβάρη του ' 19 μέχρι και Γενάρη του' 20. Έληξε η σύμβαση μου και έπιασα πάλι δουλειά από τον Οκτώβριο του ' 20 μέχρι και τον Ιούλιο του 21 που θα λήξει κι αυτή. Αν τα έχω υπολογίσει σωστά, βγαίνω ταμείο απλά δεν είμαι απόλυτα σίγουρη. Επίσης, υπάρχει ένα θέμα με τα ένσημα του Γενάρη του '20 καθως δεν φαίνονται στον ΕΦΚΑ μετά από τόσο καιρό ακόμα, λόγω προβλήματος της Υπηρεσίας που εργαζόμουν τότε. Ωστόσο, έχω βεβαίωση ότι εργάστηκα μέχρι και τον Ιανουάριο του 20  κι επίσης, φαίνονται στην φολογικη μου δήλωση οι εισφορές από τον μισθό αυτού του μηνός. Μπορώ έστω με αυτά τα χαρτιά, να κάνω κανονικά την αίτηση και να γίνει δεκτή; ειλικρινά, είναι κρίμα να χάσω το ταμείο αν το πρόβλημα είναι αυτό καθώς δεν ευθυνομαι εγω που δεν φαίνονται, και τον έχω δουλέψει κανονικα όλο τον μήνα. 

Ευχαριστώ! 

Δημοσ.

Δες αν έχουν αλλαχτεί οι ιμάντες αλλιώς το κόστος ανεβαίνει πολυ.

Γνώμη μου πάρε ένα σταρλετ. Αθάνατο σκυλί του πολέμου!

Δημοσ.
Στις 30/6/2021 στις 1:01 ΜΜ, dina14 είπε

Καλησπέρα! Ήθελα να ρωτήσω οποίος γνωρίζει. Έχω ένσημα από τον Φλεβάρη του ' 19 μέχρι και Γενάρη του' 20. Έληξε η σύμβαση μου και έπιασα πάλι δουλειά από τον Οκτώβριο του ' 20 μέχρι και τον Ιούλιο του 21 που θα λήξει κι αυτή. Αν τα έχω υπολογίσει σωστά, βγαίνω ταμείο απλά δεν είμαι απόλυτα σίγουρη. Επίσης, υπάρχει ένα θέμα με τα ένσημα του Γενάρη του '20 καθως δεν φαίνονται στον ΕΦΚΑ μετά από τόσο καιρό ακόμα, λόγω προβλήματος της Υπηρεσίας που εργαζόμουν τότε. Ωστόσο, έχω βεβαίωση ότι εργάστηκα μέχρι και τον Ιανουάριο του 20  κι επίσης, φαίνονται στην φολογικη μου δήλωση οι εισφορές από τον μισθό αυτού του μηνός. Μπορώ έστω με αυτά τα χαρτιά, να κάνω κανονικά την αίτηση και να γίνει δεκτή; ειλικρινά, είναι κρίμα να χάσω το ταμείο αν το πρόβλημα είναι αυτό καθώς δεν ευθυνομαι εγω που δεν φαίνονται, και τον έχω δουλέψει κανονικα όλο τον μήνα. 

Ευχαριστώ! 

Είσαι σε λάθος θέμα.Παρόλα αυτά.Αν δεν έχεις απόλυση δεν μπορείς να πας ταμείο.Δεν πιάνεται η λήξη της σύμβασης χρειάζεσαι απόλυση.Με τα ένσημα που λές λογικά βγαίνεις ταμείο.Βρες κάποιον γνωστό σου που να έχει επιχείρηση να σε προσλάβει εικονικά για 3-4 μέρες και μετά να σε απολύσει,για να μπορείς να μπείς ταμείο.Οτι σου λέω με επιφύλαξη.

Καλύτερα να ρωτήσεις τον λογιστή σου.Αν κάνω κάτι λάθος μπορεί κάποιος να με διορθώσει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...