Προς το περιεχόμενο

mpc-hc - opensubtitles credentials - Solved

grab

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

γεια,
κάνω λογαριασμό στο opensubtitles και πατάω μέσα στο mpc-hc να κατεβάσει αυτόματα υπότιτλους από το opensubtitles αλλά δίνει failed to log in on opensubtitles.org with username ( )...

πάω
mpc-hc > options > subtitles > online search download and upload subtitles > opensubtitles > setup
και βλέπω ότι στο password παρουσιάζει διαφορετικό αριθμό ψηφίων από αυτό που έχω βάλει
αυτό είναι για να μην μπορώ να καταλάβω πόσα ψηφία έχει για λόγους ασφαλείας ή όντως δεν έχει πάρει καθόλου αυτό που του έβαλα εγώ;

επίσης παρατηρώ ότι το interface γράφει windows security website credentials άρα φαντάζομαι πως είναι μηχανισμός των windows και όχι του mpc-hc
προσπαθώ να δω που τα αποθηκεύει αυτά αλλά δεν βρίσκω
σε windows 7 πάω control panel > ... > > > credential manager και δεν υπάρχει κάτι σχετικό

τι πρέπει να κάνω για να δουλέψει;

edit: άκυρο
το opensubtitles που συνδέεται ο mpc-hc είναι διαφορετικό project από το "νέο" opensubtitles και για αυτό δεν δέχεται τα credentials

Επεξ/σία από grab
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

4 ώρες πριν, micos000 είπε

Τελικά τι έκανες;

Εγώ το έχω διαμορφώσει μέσα από τις επιλογές όπως κι εσύ και δουλεύει κανονικά.

έλα micos, τίποτα δεν έκανα, μόνο οι developers μπορούν να προσθέσουν νέους subtitle providers
φαντάζομαι πως χρειάζονται διάφορα πράγματα για να παίξει ανάλογα με το api του καθενός και ο χρήστης δεν μπορεί να τους προσθέσει από μόνος του
αλλά όπως ξέρεις το development του mpc-hc έχει σταματήσει εδώ και χρόνια (βέβαια είναι απίστευτο το πού έφτασε σε σχέση με το πόσα άτομα ήταν)
επομένως (από όσο ξέρω τουλάχιστον) δεν υπάρχει out of the box τρόπος να συνδεθεί στο νέο opensubtitles - εσύ φαντάζομαι συνδέεσαι στο παλιό opensubtitles

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το mpc-hc συνεχίζει στο github και κατεβάζεις έτοιμες τις εκδόσεις από το videohelp.

https://www.videohelp.com/software/Media-Player-Classic-Home-Cinema

ή από εδώ...

https://github.com/clsid2/mpc-hc/releases

Τελευταία έκδοση 1.9.13 πριν από 27 ημέρες. Εγώ έχω την 1.9.10 αυτήν τη στιγμή.

Επεξ/σία από micos000
  • Like 2
  • Thanks 1

χαμπάρι δεν είχα πάρει, ευχαριστώ
είχα δει ότι κάποιος στο videohelp μιλούσε σαν να είναι developer και το χα απορία αλλά από τη στιγμή που στο επίσημο site λέγανε ότι τέλος, δεν το ψαξα περισσότερο - καλά γιατί δεν βάζουν μια ενημέρωση δεν καταλαβαίνω
δοκίμασα μια έκδοση και συνδέεται πάλι στο παλιό opensubtitles (με έτσι κι έτσι αποτελέσματα) αλλά από ότι διάβασα το νέο opensubtitles μάλλον πηγαίνει προς payed subscription οπότε ούτως ή άλλως δεν γίνεται τίποτα εκεί

thnx

• 3 χρόνια αργότερα...

Έχω ανεβάσει εδώ και λίγες εβδομάδες έναν δικό μου υπότιτλο στο opensubtitles. Τον έχουν κατεβάσει 17 φορές σύμφωνα με τον μετρητή στο site.

Όμως όταν ανοίγω την αντίστοιχη ταινία με το mpc-hc και πατάω D δεν μου εμφανίζει τον υπότιτλο αλλά κάτι άλλους που είχε και παλιά.

Θέλει μήπως κάποιο μεγάλο χρονικό διάστημα από την στιγμή που τον ανέβασα για να γίνει διαθέσιμος ή παίζει κάτι άλλο?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...