Basilhs23___ Δημοσ. 30 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2021 1 λεπτό πριν, ikorolis είπε Δύο φορές την πάτησα φίλε Βασίλη όχι την ίδια μέρα που με ενημέρωσαν για τα έξοδα ΦΠΑ/Τελωνείο έγινε η διαδικασία από τότε δεν ξανά ασχολούμαι πλέον οτιδήποτε αγορά κάνω από το εξωτερικό η πρώτη μου προτίμηση είναι το AMAZON από εκεί και πέρα αν δεν το έχει τότε πληρώνω την εταιρεία ταχυμεταφορών και τελειώνει η ιστορία. Οκ. Ενδιαφέρουσα αυτή η πληροφορία, γιατί σκόπευα μελλοντικά να το κάνω μόνος μου για κάτι, γνωρίζοντας από όσο έψαξα στο Internet ότι βγαίνει φθηνότερο να το κάνω μόνος μου.
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2021 3 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε Οκ. Ενδιαφέρουσα αυτή η πληροφορία, γιατί σκόπευα μελλοντικά να το κάνω μόνος μου για κάτι, γνωρίζοντας από όσο έψαξα στο Internet ότι βγαίνει φθηνότερο να το κάνω μόνος μου. έτσι νόμιζα και εγώ αλλά αν διαβάσεις και το link που ανέβασε ένας φίλος τελικά κοστίζει περισσότερο για αυτό οι αγορές μου γίνονται ελλάδα μέσω του skroutz εξωτερικό μέσω του amazon εκτός amazon συνήθως το αποφεύγω...
Silverage Δημοσ. 30 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) Έχω πάει και έχω κάνει και εγώ μια φορά εκτελωνισμό. Με τα εισιτήρια πηγαινέλα γλύτωσα κάπου 20-30€ αλλά με αρκετή ταλαιπωρία. Τις άλλες φορές που χρειάστηκε πλήρωσα την εταιρία αφού θεωρώ ότι δεν αξίζει τον κόπο. Επεξ/σία 30 Ιουνίου 2021 από Silverage 1
unforgiven Δημοσ. 30 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2021 Από τη λίστα γλιτώνεις τα 49.60 που είναι η αμοιβή του εκτλωνιστή και πληρώνεις + 6 ευρώ διατακτική. Αν συνυπολογίσεις πως θες και άλλα 6 Αττική, + βενζίνη + τρέξιμο από το ένα κτίριο στο άλλο (αλλού κάνεις τα χαρτιά, αλλού είναι η αποθήκη, αλλού η DHL) δεν νομίζω ούτε εγώ πως αξίζει να ασχοληθείς. Εκτός αν έχεις χρόνο για βόλτα μέσα στον καύσωνα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα