Παναγιώτης Χατζ. Δημοσ. 30 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2021 Έχω τη μητρική Asus A320M-K και έχω απορία αν δέχεται m.2 δίσκο; Αν ναι τι είναι προτιμότερο να βάλω στο PC μου 1 TB ssd ή 1 TB m.2 για βασικό δίσκο;
alxnt Δημοσ. 30 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2021 Δέχεται. Και μια φωτογραφία της μητρικής σου να κοιτάξεις, φαίνεται. Βάλε ssd.
fotaras76 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2021 49 λεπτά πριν, Παναγιώτης Χατζ. είπε Έχω τη μητρική Asus A320M-K και έχω απορία αν δέχεται m.2 δίσκο; Αν ναι τι είναι προτιμότερο να βάλω στο PC μου 1 TB ssd ή 1 TB m.2 για βασικό δίσκο; Αν ο m.2 είναι nvme (gen 3 υποστηρίζει η μητρική σου) θα είναι πιο γρήγορος από τον απλό ssd, αν είναι όμως sata δεν θα έχουν διαφορά στην ταχύτητα. Προσοχή, αν έχεις athlon cpu και όχι ryzen ο nvme μπορεί να μην αναγνωριστεί ή να δουλέψει σε χαμηλότερη ταχύτητα. Αν έχεις ryzen και η διαφορά είναι γύρω στα 10 ευρώ πάρε nvme. 1
Παναγιώτης Χατζ. Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) Ryzen 5 2600 έχω και μάλλον σκέφτομαι για τον m.2 Επεξ/σία 1 Ιουλίου 2021 από Παναγιώτης Χατζ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα