eliask Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) ωωω αυτό είναι βαρύ ! ΥΠάρχει κάποια άλλη λύση για τη κάμερα ? Ο κυρίος λόγος της επιλογής ήταν η μάρκα αλλά δεν θα ήθελα να δώσω τόσα λεφτά για να κάνω μία υλοποίηση κάμερας που θα μπει στο σαλόνι . Να αναφέρω πως έχω ένα synology ds218+ και νόμιζα πως θα μπορούσα να σύνδεα τη κάμερα για καταγραφή στο δίσκο. Επεξ/σία 6 Ιουλίου 2021 από eliask
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 Super Moderators Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 Δυστυχώς όχι, οι κάμερες της Ubiquiti χρειάζονται ένα από αυτά τα 3. Δεν νομίζω ότι έχει βρεθεί τρόπος πχ με κάνα Raspberry Pi.
eliask Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση ! Θα ψάξω να βρώ μάλλον άλλη κάμερα ! 1
stelios.s Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 12 ώρες πριν, eliask είπε ωωω αυτό είναι βαρύ ! ΥΠάρχει κάποια άλλη λύση για τη κάμερα ? Ο κυρίος λόγος της επιλογής ήταν η μάρκα αλλά δεν θα ήθελα να δώσω τόσα λεφτά για να κάνω μία υλοποίηση κάμερας που θα μπει στο σαλόνι . Να αναφέρω πως έχω ένα synology ds218+ και νόμιζα πως θα μπορούσα να σύνδεα τη κάμερα για καταγραφή στο δίσκο. Καλύτερα να πας σε κάποια άλλη consumer IPcam που να ειναι συμβατή και με το Surveillance station.
eliask Δημοσ. 7 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2021 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Έχω δεί αυτή https://m.reolink.com/product/rlc-810a/?gclid=CjwKCAjw_o-HBhAsEiwANqYhpy076k3n1FCBtBBEQ8vvL8cUDlIBxixROqwNk0any6aNrENHD8Ks8xoCAPIQAvD_BwE Έχει κανένας άποψη σχετικά με αυτές τις κάμερες?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα