forgotten Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 λογω κακων καλωδιωσεων στην οικια που διαμενω η εταιρεια που μου εβαλε οπτικες περασε την καλωδιωση απο σημειο που υπαρχει προνοια για aircondition, μου ειπαν οτι δεν πρεπει να βαλω aircondition στο σημειο αυτο γιατι θα δημιουργησει προβληματα. εχω ωστοσο αποφασισει να βαλω aircondition και πρπεει να περασω σωληνωσεις κλπ απο κει που εχει προνοια. γνωριζει κανεις εαν θα χω προβληματα οπως ισχυριζεται η εταιρεια που μου εβαλε τις οπτικες? ο ψυκτικος μου ειπε οτι δεν τιθεται ετσι θεμα...
jkoukos Δημοσ. 30 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2021 Η οπτική ίνα είναι εύθραυστη. Το μόνο μόνο πρόβλημα που τυχόν υπάρξει είναι να σπάσει όταν θα περνούν τους σωλήνες και το καλώδιο του κλιματιστικού, ειδικά αν είναι στενή η τρύπα. Αν γίνει με προσοχή η εγκατάσταση από τον ψυκτικό, δεν θα υπάρχει κανένα άλλο θέμα. Κακώς περάστηκε η ίνα από εκείνο το σημείο και μάλιστα σου είπαν ότι δεν θα το χρησιμοποιήσεις στο μέλλον. Βαριόταν να ανοίξει άλλη τρύπα και ήθελε να τελειώσει γρηγορότερα. 1
eliasbats Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 για να συμπληρώσω τον jkoukos που σωστά έθεσε τις συγκεκριμένες ανησυχίες, και μόνο και μόνο επειδή αναφέρθηκε και η λέξη "παρεμβολή", να διευκρινίσουμε ότι δεν τίθεται θέμα ηλεκτρομαγνητικής παρεμβολής στο σήμα της ίνας.
kallair Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 Η λογικη λέει οτι ο τεχνικος που σου περασε την οπτικη, για δικη του ευκολια θα περασε την οπτικη απο το σημειο που ειναι η προεγκατασταση των ψυκτικων σωληνωσεων. οποτε ξεχνας την συγκεκριμενη (προ)εγκατασταση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα