GREGORYMO Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 Στο e-banking της εθνικής μου εμφανίζει μόνο τον λογαριασμό που είμαι ΜΟΝΟΣ και όχι ένα 2' που είμαι 2' όνομα. Θα πάρω αύριο τηλέφωνο στο 2104848484 αλλά ήθελα να ρωτήσω αν είναι κάτι που μπορω να το ρυθμίσω από το app η κάτι άλλο να κάνω. Είναι δυνατόν να μην εμφανίζονται όλοι οι λογαριασμοί ?
SilentVoice Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 1 λεπτό πριν, GREGORYMO είπε Στο e-banking της εθνικής μου εμφανίζει μόνο τον λογαριασμό που είμαι ΜΟΝΟΣ και όχι ένα 2' που είμαι 2' όνομα. Θα πάρω αύριο τηλέφωνο στο 2104848484 αλλά ήθελα να ρωτήσω αν είναι κάτι που μπορω να το ρυθμίσω από το app η κάτι άλλο να κάνω. Είναι δυνατόν να μην εμφανίζονται όλοι οι λογαριασμοί ? Στην Alpha Bank , μπορείς να προσθέσεις λογαριασμους απο το ebanking αν έχεις και κάποιον που δεν τον βλέπεις.
panostza Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 Αν μπαίνεις από εφαρμογή κινητού, στην πρώτη οθόνη εκεί που δείχνει τη συνολική σου εικόνα, δίπλα από το "Λογαριασμοί" έχει ένα σύμβολο σαν οριζόντιες μπάρες. Το πατάς και σου δείχνει όλους τους λογαριασμούς στους οποίους είσαι δικαιούχος και μπορείς να εμφανίσεις και να εξαφανίσεις όποιον θέλεις. Σε υπολογιστή είναι παρόμοιο, πατάς τις 3 τελείες δίπλα από το λογαριασμοί και έχει μια επιλογή "Εμφάνιση/απόκρυψη" ή κάπως έτσι. Αν δεν βλέπεις κάποιον λογαριασμό σε αυτούς, τότε υπάρχει κάποιο θέμα (είτε ακίνητος λογαριασμός, είτε διπλή μερίδα πελάτη, είτε κάποιο κόλλημα) και πρέπει να πας κατά 99% σε κατάστημα.
GREGORYMO Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 7 λεπτά πριν, panostza είπε Αν μπαίνεις από εφαρμογή κινητού, στην πρώτη οθόνη εκεί που δείχνει τη συνολική σου εικόνα, δίπλα από το "Λογαριασμοί" έχει ένα σύμβολο σαν οριζόντιες μπάρες. Το πατάς και σου δείχνει όλους τους λογαριασμούς στους οποίους είσαι δικαιούχος και μπορείς να εμφανίσεις και να εξαφανίσεις όποιον θέλεις. Σε υπολογιστή είναι παρόμοιο, πατάς τις 3 τελείες δίπλα από το λογαριασμοί και έχει μια επιλογή "Εμφάνιση/απόκρυψη" ή κάπως έτσι. Αν δεν βλέπεις κάποιον λογαριασμό σε αυτούς, τότε υπάρχει κάποιο θέμα (είτε ακίνητος λογαριασμός, είτε διπλή μερίδα πελάτη, είτε κάποιο κόλλημα) και πρέπει να πας κατά 99% σε κατάστημα. Είμαι 2' όνομα. Το ερώτημα μου είναι ΑΝ στο e-banking της εθνικής εμφανίζονται οι λογαριασμοί αυτοί. Το θεωρώ προφανές αλλά το θέμα είναι πως γίνεται.
Silverage Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 Πατά στις 3 τελείες που έχει και πήγαινε εκεί που λέει Εμφάνιση/Απόκρυψη.
GREGORYMO Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 3 λεπτά πριν, Silverage είπε Πατά στις 3 τελείες που έχει και πήγαινε εκεί που λέει Εμφάνιση/Απόκρυψη. Εσύ, βλέπεις λογαριασμό που τυχόν έχεις και είσαι 2' όνομα ?
GREGORYMO Δημοσ. 30 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2021 1 λεπτό πριν, Silverage είπε Ναι. Ωραία. Θα επικοινωνήσω, κατά αρχήν, με το 2104848484 να με καθοδήγησουν.
panostza Δημοσ. 30 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2021 Δυο άτομα σου λένε λύση, αλλά μάλλον δεν καταλαβαίνεις. Μπες και βάλε τους από το εμφάνιση/απόκρυψη. Αν δεν τους βλέπεις εκεί, είτε δεν είσαι στο λογαριασμό είτε παίζει κάτι με τη μερίδα πελάτη σου/λογαριασμό. Τότε πρέπει να πας στο κατάστημα.
GREGORYMO Δημοσ. 30 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2021 8 ώρες πριν, nvel είπε αφού με τον γραπτό λόγο δεν... Ευχαριστώ, αλλά δεν φαίνεται τίποτα. ΥΓ. Μου είπαν να πάω σε κατάστημα.
GREGORYMO Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 Συνέβη, το εξής: Δεν πρόλαβα να πάω σε κατάστημα, αλλά μου έβαλαν 200€ σε αυτόν τον άλλο λογαριασμό (τα οποία και περιμένα, για αυτό ήθελα να συνδέσω), και μου ήρθε ειδοποίηση (ανοίγοντας το e-banking) ότι στον τάδε λογαριασμό μπήκαν 200€ !!! Προσπάθησα, να εμφανίσω τον λογαριασμό αλλά τίποτα !!!
Silverage Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 Ε άμα δεν πάς δεν θα βγάλεις άκρη. Λογικά η εφαρμογή εντοπίζει το όνομά σου και σου στέλνει ειδοποίηση.
velociraptoras Δημοσ. 7 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2021 πήγαινε σε καταστημα, μπορει να υπάρχει καποιο θέμα. επίσης δοκίμασε να μπεις στο e-banking απο browser, ειχα την εφαρμογη και μου εκανε τετοια κουλα, μπαινω στο σαιτ και μου εμφανιζει τον δικό μου, εναν αλλο που είμαι 3ο ονομα, ακόμα και ενα λογαριασμό που τον εχω 14 χρόνια ανενεργο και δεν εχει τιποτα μέσα. δεν ξαναχρησιμοποιησα εφαρμογη και μπαινω απο browser
filipN Δημοσ. 7 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2021 Το e-banking της ΕΘΝΙΚΗΣ δεν λειτουργεί με Firefox ESR (Extended Support Release).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα