Weiss Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 59 λεπτά πριν, Xejolontas είπε αν θες να κανεις κατι καλο, αγορασε τσιμεντο και παν και κλεισε την τρυπα μη πεσει αλλος Τότε είναι που θα του κάνει μήνυση ο Δήμος 😎
Basilhs23___ Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) Παρεβλεψα τα post όπως και το κατεβατό του ts στην αρχή. Γενικά. Οι ιδιοκτήτες των κτιρίων μπροστά από τα οποία βρίσκονται τα πεζοδρόμια έχουν την ευθύνη τόσο του καθαρισμού τους όσο και της συντηρησης. Παρόλα αυτά για οποιαδήποτε επέμβαση στο πεζοδρόμιο απαιτείται άδεια από τον δήμο, όπως και αυτό που πρότεινε κάποιος να πάει να κλείσει με μπετόν την τρύπα, το οποίο είναι παράνομο να γίνει χωρίς άδεια αλλά δεν πληρεί τις προδιαγραφές που θέτει η τεχνική υπηρεσία του δήμου. Τυχόν επισκευή εκεί θέλει χώμα μέχρι ένα ύψος, μπετόν από επάνω και μετά τοποθετηση πλάκας πεζοδρομίου όσο ακόμα δεν έχει στεγνώσει το μπετόν, εάν δεν χωράει η πλάκα ξηλωνουμε ότι έχει μείνει μέχρι να φτάσουμε σε εμβαδό την μία πλάκα που θα μπει, εναλλακτικά κόβουμε την πλάκα με τροχό όσο χρειαστεί. Για το που μπορείς να κινηθείς νομικά θα στο πει ο δικηγόρος, θα κινηθείς κατά του δήμου ο οποίος δεν βρήκε τρόπο να υποχρεωσει τους ιδιοκτήτες να κάνουν επισκευές η δεν τα έφτιαξε ο ίδιος περνώντας το κόστος στους δημότες που κατοικούν στο κτίριο μπροστά από το πεζοδρόμιο. Για όλα αυτά εννοείται ότι έχεις καλέσει το 100 για καταγραφή συμβάντος καθώς και βεβαίωση νοσοκομείου η γιατρών. Edit: Και η γνώμη μου με αυτά που λες είναι να μην κάνεις τίποτα. Επεξ/σία 29 Ιουνίου 2021 από Basilhs23___
Ghost_Rider Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 2 ώρες πριν, nick125 είπε Παιδια γεια σας Είχα σήμερα ένα ατύχημα στο πεζοδρόμιο της περιοχής μου. Είχε μια λακκούβα, και καθώς περπατούσα, γύρισε το πόδι μου επεσα κάτω, και το μόνο που έγινε είναι να ματώσει το γονατό μου λίγο και να πονάω ελαφριά στο πόδι από πάνω καθώς περπατάω. Περπατάω όμως δεν πεθαίνω από τους πόνους Μου είπαν ότι μπορώ να κάνω καταγγελία το Δήμο της περιοχής μου και ρωτώντας δικηγόρο μου, μου είπε ότι : Αστική ευθύνη δημοσίου Δικόγραφο αποζημίωσης πού κατατίθεται στο διοικητικό πρωτοδικείο Θέλει δικηγόρο για δικόγραφο Συνήθως οι τιμές εκκινούν από 350€ Δεδομένου ότι καλύπτουν τά παράβολα καί μία αμοιβή Από την εμπειρία μου στο δικηγορο που δουλευε πριν ανοιξει δικο του επειδή έκαναν τετοιες περιπτώσεις Είναι πολύ δύσκολη η θεμελίωση Μου ειπε επισης οτι δεν μπορω να χρησιμοποιησω το βιντεο απο το μαγαζι που ειναι κοντα για να αποδειξω οτι επεσα κατω και την ευθυνη του Δήμου, καθως το βιντεο δυσκολα μπορει να χρησιμοποιηθει. Απο εκει και περα πρπεει να παω φωτογραφο στο σημειο, δειχνω τα εξοδα και τη ζημια που υπεστησα, διαφυγόντα κέρδη αν δούλευα, εξοδα νοσοκομων, τα παω σε δικηγορο και τα καταθετει με το δικογραφο μαζι με τις αμοιβες. Μου ειπε ομως οτι δεν αξιζει να το κανω δεν το προτεινει, αν και με παραγραφη δεν κινδυνευω ακομα ΕΠισης το γεγονος οτι δεν πηγα στο νοσοκομειο, και πηγα σπιτι Τότε η θεμελίωση γίνεται από πανδυσκολη έως αδύνατη Δεν έχω ζημιά νά δείξω Από μόνη της ηθική βλάβη δεν μπορεί να θεμελιωθεί εδώ Όποτε θά πετάξω τά λεφτά μου σε μία αγωγή π θά απορριφθεί Εσας η γνωμη σας απο τετοια περιστατικά, ποια είναι? Ναι στη μπανανια που ζεις θα κινηθεις εναντίον του Δημου...
Basilhs23___ Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 9 λεπτά πριν, Ghost_Rider είπε Ναι στη μπανανια που ζεις θα κινηθεις εναντίον του Δημου... Φυσικά και θα κινηθείς εάν έχεις στοιχεία που αποδεικνύουν.
kage Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) https://thumbs.gfycat.com/IllfatedNegligibleEyelashpitviper-max-1mb.gif Πρέπει να ναι περίπτωση π έλεγε εκείνη την ώρα θα σας κάνω μήνυση 😛 Αρκετοί αποζημιώνονται από λακούβες με εμφανη ζημιές σε ζάντες λάστιχα ή αν σπάσεις κάνα χέρι τότε προσθέτεις τα άλλα π σου είπε για διαφυγοντα κέρδη,έξοδα ταξί κτλ...δεν είναι τίποτα για τον δήμο να εγκρίνει ένα μικρό ποσό για αυτά αντί για χαμένες ώρες σε δικηγόρο κ δικες Επεξ/σία 29 Ιουνίου 2021 από kage
The_Judas Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 για τόσο μικρό ατύχημα δεν νομίζω ότι αξίζει τον κόπο. τι αποζημίωση περιμένεις να πάρεις για μια γρατσουνια;
Ghost_Rider Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 21 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε Φυσικά και θα κινηθείς εάν έχεις στοιχεία που αποδεικνύουν. Το βραβειο της ανοιχτης παλαμης θα λάβει.
Xejolontas Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 1 ώρα πριν, Weiss είπε Τότε είναι που θα του κάνει μήνυση ο Δήμος 😎 Να πάει νύχτα 1
agnostos13 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 Εσύ τα ρίχνεις στο δήμο επειδή έπεσες, ο δήμος τα ρίχνει στους ιδιοκτήτες των παρακείμενων κτιρίων γιατί είναι υπεύθυνοι για τη συντήρηση και οι ιδιοκτήτες των παρακείμενων κτιρίων σε εσένα που τους χάλασες το πεζοδρόμιο! Οι δικηγόροι κλέφτες θα γίνουν δηλαδή... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις