AtiX Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 6 λεπτά πριν, Herald είπε Ίσα ίσα, που η πραγματικότητα σε βγάζει λάθος. Το περισσότερο κυνηγητό πέφτει μεταξύ άλλων σε επαγγέλματα που είτε έχουν χαμηλό συντελεστή ΦΠΑ (ξενοδοχεία) είτε και ΚΑΘΟΛΟΥ ΦΠΑ (γιατρούς). Ε τους γιατρούς γιατί τους κυνηγάει λοιπόν αφού δεν έχουν ΦΠΑ να αποδώσουν? Άλλωστε στερείται και λογικής, λες το κράτος να ενδιαφέρεται αν θα αποκτήσει εισόδημα από το ΦΠΑ ή από τον φόρο εισοδήματος? Γιατί επιβεβαιώνεις αυτά που λεω??? Εδώ δεν μπορεί να κυνηγήσει μια ομάδα με πέντε δέκα επαγγέλματα θα κυνηγήσει όλους τους ελεύθερους επαγγελματίες, εισοδηματίες, εταιρίες κλπ??? Θα πει ένα ωραιότατο πάρτε τώρα τεκμήρια της τάξεως των xx.000€ και περάστε στο τέλος του χρόνου να σας πάρω και αλλά…
dieksodo Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 δικαιοσυνη σημαινει ισοτητα απενταντι στο νομο αδικια σημαινει εφαρμογη αναλογα με κριτηρια τι σημαινει δηλαδη αυτο που διαμαρτυρονται οι φιλοι μας εδω και 200 ποστς? οτι δεν υπαρχει δικαιοσυνη γιατι ενας πλουσιος που αγοραζει μια τηλεοραση ξοδευει το 1% του εισοδηματος του ενω ο φτωχος το 10%. το ιδιο αντιστοιχα για τα διοδια. ο φτωχος πληρωνει κατι σημαντικο ενω ο βαρδινογιαννης κατι αστειο για τα δεδομενα του βαρδινογιαννη που μας οδηγει η παραλογη αυτη εισαγωγη ασχετων κριτηριων στην τιμη του προιοντος? οτι το αποτελεσμα της διαβιωσης και των 2 θα πρεπει να ειναιι το ιδιο δηλαδη οτι θα πρεπει να κατασκευασουμε ενα οικονομικο συστημα τετοιο που να μην κοστιζουν τα προιοντα την ιδια αξια φορου ανα πελατη αλλα το ιδιο ποσοστο εισοδηματος του καθε πελατη. δηλαδη αν η τηλεοραση κανει 10% ενος φτωχου τοτε και 10% του βαρδινογιαννη 10 ευρω διοδια ειναι 1% του εισοδηματος του φτωχου αρα 1000 ευρω να πληρωνει ο βαρδινογιαννης ποιο ακριβως ειναι το τελος αυτης της σκεψης? αφου ο φτωχος ξοδευει μια σειρα απο ποσοστα για τη διαβιωση του και συνηθως δεν του μενει σχεδον τιποτα τοτε αντιστοιχως και η ζωη του βαρδινογιαννη θα γινει τοσο δυσβασταχτα ακριβη που και αυτουνοηυ δεν θα του μεινει τιποιτα πραγματι αν υποθεσουμε πως ενας φτωχος ξοδευει για φαι το 40% του εισοδηματος του και για λογαριασμους πες αλλο ενα 30% τοτε αναλογικα πρεπει και ο βαρδινογιαννης να ξοδευει 40% και 30% αντιστοιχως το αποτελεσμα ειναι απολυτη ισοτητα απεναντι στο νομο? οχι βεβαια ισοτητα πλουτου δηλαδη ολοι ειναι φτωχοι εξισου ο φτωχος θα του μεινει το 1-10% του εισοδηματος του στο τελος του μηνα αντιστοιχα αδειο θα ειναι και το πορτοφολι του βαρδινογιαννη να επισημανω πως το συστημα αυτο ονομαζεται κουμμουνισμος και πως την τελευταια φορα που εφαρμοστηκε αυτο το συστημα κατερευσε με παταγο πριν 30 χρονια εδω περι κοινωνικης δικαιοσυνης αν καποιος πραγματι τον ενδιαφερει ο ορος και δεν τον χρησιμιοποιει εν ειδη κασσετας watch?v=RnMd40dqBlQ
Aztec Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 1 λεπτό πριν, Herald είπε Προφανώς δεν παίρνεις καθαρά 800€ ναι για μεικτό μισθό 800 ευρώ κοίταξα. Αλλά δεν αλλάζει κάτι η λογική ειναι οτι αυτό το 0.8% είναι δυνατό γιατί κάποιοι πληρώνουν περισσότερα. Και αντι να πουν ευχαριστώ λένε να πληρώνουν και πιο ακριβα το ψωμί γιατί απλά έχουν χρήματα λες και τους τα χρωστούσαν . Και εγώ δεν ειμαι εφοπλιστης αλλά θα προτεινα μειωση του υπερβολικου ΦΠΑ για όλους και όχι να πληρώσει παραπάνω ο εφοπλιστής. 2
Herald Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Μόλις τώρα, AtiX είπε Γιατί επιβεβαιώνεις αυτά που λεω??? Εδώ δεν μπορεί να κυνηγήσει μια ομάδα με πέντε δέκα επαγγέλματα θα κυνηγήσει όλους τους ελεύθερους επαγγελματίες, εισοδηματίες, εταιρίες κλπ??? Θα πει ένα ωραιότατο πάρτε τώρα τεκμήρια της τάξεως των xx.000€ και περάστε στο τέλος του χρόνου να σας πάρω και αλλά… Συνεχίζω να σου εξηγώ οτι ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΤΙ. Όσους έχει να κυνηγήσει τώρα, θα έχει να κυνηγήσει και μετά.
AtiX Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, Herald είπε Προφανώς δεν παίρνεις καθαρά 800€ Για το τι φόρο εισοδήματος θα πληρώσει κάποιος μισθωτός με 800 καθαρά το μήνα. Για να έχει 800 καθαρά σημαίνει ότι παίρνει μικτά περίπου 1000€. Από αυτά ανάλογα το επάγγελμα (άλλες κρατήσεις έχει ο ξενοδοχουπάλληλος και άλλες ο υπάλληλος γραφείου) γύρω στα 150 είναι οι κρατήσεις του ΙΚΑ. Άρα πάμε στα 850, από τα οποία γίνονται κρατήσεις ΦΜΥ (30-40-50€) ανάλογα το φορολογικό του κάθε έτους. Οπότε για να καταλήξει στα 800 καθαρά το φορολογητέο εισόδημα του είναι τα 800 + το ΦΜΥ. Γύρω στα 850 δηλαδή. 850 * 14 μισθοί = 11.900. Τα πρώτα 2000 πάνω από το αφορολόγητο θα τα φορολογηθεί με 9%, άρα 180€, και τα υπόλοιπα 1900 με 22%, άρα 418. 418 + 180 = 598€ Το 60% που ανέφερες πριν λίγα ποστ τότε πως βγαίνει??? 8 λεπτά πριν, Herald είπε Συνεχίζω να σου εξηγώ οτι ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΤΙ. Όσους έχει να κυνηγήσει τώρα, θα έχει να κυνηγήσει και μετά. Τώρα, πραγματικά δεν τους κυνηγάει και απλά τους ελέγχει γιατί τα παίρνει από τον ΦΠΑ, όταν δεν θα τα παίρνει από τον ΦΠΑ πως θα καταφέρει να ελέγξει τόσους χιλιάδες επαγγελματίες όταν σήμερα δεν μπορεί να ελέγξει ούτε το 3%… τι? θα κάνει προσλήψεις προσωπικού ή θα βάλει τους λογιστές να κάνουν την δουλειά του??? Πάρε τεκμήρια διαβίωσης να εχεις!!!!! Δίκαιο??? 9 λεπτά πριν, Aztec είπε ναι για μεικτό μισθό 800 ευρώ κοίταξα. Αλλά δεν αλλάζει κάτι η λογική ειναι οτι αυτό το 0.8% είναι δυνατό γιατί κάποιοι πληρώνουν περισσότερα. Και αντι να πουν ευχαριστώ λένε να πληρώνουν και πιο ακριβα το ψωμί γιατί απλά έχουν χρήματα λες και τους τα χρωστούσαν . Και εγώ δεν ειμαι εφοπλιστης αλλά θα προτεινα μειωση του υπερβολικου ΦΠΑ για όλους και όχι να πληρώσει παραπάνω ο εφοπλιστής. Ακριβώς αυτό, ο ΦΠΑ γίνεται άδικος λόγο υπερβολικά υψηλού ποσοστού και όχι επειδή υπάρχει ως φόρος… Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2021 από AtiX
Herald Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 1 λεπτό πριν, AtiX είπε Το 60% που ανέφερες πριν λίγα ποστ τότε πως βγαίνει??? Παράδειγμα ήταν, δεν σου είπα ότι έκανα τις πράξεις και βγήκε τόσο. Το point δεν ήταν ότι είναι μεγάλο το ποσοστό, το point ήταν ότι είναι μεγαλύτερο από κάποιον που έχει μεγαλύτερο εισόδημα. Αν υπολογίσεις ότι τα 800 τα ξοδεύει σε προιόντα που έχουν 24% ΦΠΑ, ή σε προιόντα που έχουν 50-60-70% φόρους (βενζίνες / πετρέλαιο / τσιγάρα / τηλεφωνία / τέλη κυκλοφορίας κλπα) άνετα πληρώνει πάνω από το 20-25% του εισοδήματος του σε φόρους. Αντίστοιχα κάποιος που βγάζει 10.000 το μήνα από μερίσματα θα πρέπει να ξοδεύει 5000€ το μήνα για να πληρώσει το 25% του εισοδήματος του σε φόρους. Αν ας πούμε ξοδεύει 3000€ το μήνα θα πληρώνει λιγότερους φόρους ποσοστιαία από ότι ο μεροκαματιάρης των 800€. Σου φαίνεται δίκαιο? ΥΓ1. Επειδή θα μου πείς κάποια στιγμή θα τα ξοδέψει, ναι οκ, μπορεί να τα ξοδέψει να αγοράσει σπίτι που εκεί ο φόρος είναι 3% αντί για 24% (εκτός και αν πάρει απαλλαγή λόγω πρώτης κατοικίας και δεν πληρώσει τίποτα). 14 λεπτά πριν, dieksodo είπε δηλαδη οτι θα πρεπει να κατασκευασουμε ενα οικονομικο συστημα τετοιο που να μην κοστιζουν τα προιοντα την ιδια αξια φορου ανα πελατη αλλα το ιδιο ποσοστο εισοδηματος του καθε πελατη. δηλαδη αν η τηλεοραση κανει 10% ενος φτωχου τοτε και 10% του βαρδινογιαννη Δεν υποστήριξε κανείς κάτι τέτοιο. Βασικά, διορθώνω. Υποστήριξες εσύ το υποστήριξα εγώ. Σε διαψεύδω. Εγώ υποστηρίζω ένα σύστημα που ο Βαρδινογιάννης και ο Βαρδινοκώστας θα πληρώνουν το ίδιο ποσοστό του εισοδήματος τους σε φόρους, άσχετα με το πόσο είναι το εισόδημα τους. Αν μπορείς να διαφωνήσεις πάνω σε αυτό, ελεύθερα, αλλιώς ασχολήσου με τα strawmans. Καταλαβαίνω ότι είναι πιο εύκολο να επιχερηματολογήσεις με αυτά 16 λεπτά πριν, AtiX είπε Τώρα, πραγματικά δεν τους κυνηγάει και απλά τους ελέγχει γιατί τα παίρνει από τον ΦΠΑ, όταν δεν θα τα παίρνει από τον ΦΠΑ πως θα καταφέρει να ελέγξει τόσους χιλιάδες επαγγελματίες όταν σήμερα δεν μπορεί να ελέγξει ούτε το 3%… τι? θα κάνει προσλήψεις προσωπικού ή θα βάλει τους λογιστές να κάνουν την δουλειά του??? Πάρε τεκμήρια διαβίωσης να εχεις!!!!! Δίκαιο??? Μα ΠΩΣ τα παίρνει από τον ΦΠΑ? Ρε λέτε συνέχεια τα ίδια χωρίς να καταλαβαίνετε βασικά πράγματα. Αυτός που δεν θα κόψει απόδειξη ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΔΩΣΕΙ ούτε το ΦΠΑ. Αυτό είναι και το νόημα του να μην κόψεις απόδειξη. Καταλαβαίνεις πως αποδίδεται το ΦΠΑ? Θες να μου εξηγήσεις πως το κράτος εισπράττει ΦΠΑ από μια επιχείρηση που δεν κόβει αποδείξεις?
AtiX Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 4 λεπτά πριν, Herald είπε Παράδειγμα ήταν, δεν σου είπα ότι έκανα τις πράξεις και βγήκε τόσο. Το point δεν ήταν ότι είναι μεγάλο το ποσοστό, το point ήταν ότι είναι μεγαλύτερο από κάποιον που έχει μεγαλύτερο εισόδημα. Αν υπολογίσεις ότι τα 800 τα ξοδεύει σε προιόντα που έχουν 24% ΦΠΑ, ή σε προιόντα που έχουν 50-60-70% φόρους (βενζίνες / πετρέλαιο / τσιγάρα / τηλεφωνία / τέλη κυκλοφορίας κλπα) άνετα πληρώνει πάνω από το 20-25% του εισοδήματος του σε φόρους. Αντίστοιχα κάποιος που βγάζει 10.000 το μήνα από μερίσματα θα πρέπει να ξοδεύει 5000€ το μήνα για να πληρώσει το 25% του εισοδήματος του σε φόρους. Αν ας πούμε ξοδεύει 3000€ το μήνα θα πληρώνει λιγότερους φόρους ποσοστιαία από ότι ο μεροκαματιάρης των 800€. Σου φαίνεται δίκαιο? ΥΓ1. Επειδή θα μου πείς κάποια στιγμή θα τα ξοδέψει, ναι οκ, μπορεί να τα ξοδέψει να αγοράσει σπίτι που εκεί ο φόρος είναι 3% αντί για 24% (εκτός και αν πάρει απαλλαγή λόγω πρώτης κατοικίας και δεν πληρώσει τίποτα). Κάτσε ρε φίλε μου, το να πετάξω εγώ ο άσχετος με τα λογιστικά ένα ποσοστό και να είναι λάθος άντε το πολύ πολύ να με πεις άσχετο… εσύ που είσαι λογιστής και τα ξέρεις αυτά, το να πεις ένα ποσοστό σε μια κουβέντα με αντεπιχειρήματα και να αποδεικνύεται ότι τα ποσοστά φόρων που πληρώνουν ουσιαστικά οι φτωχοί όχι μόνο δεν είναι μεγαλύτεροι αλλά πιθανότατα να είναι και μικρότεροι, εκτός από το ότι να λες ψέματα και να δημιουργείς εντυπώσεις πως αλλιώς θα δικαιολογήσεις την πατάτα που έκανες???
dieksodo Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 12 minutes ago, Herald said: Εγώ υποστηρίζω ένα σύστημα που ο Βαρδινογιάννης και ο Βαρδινοκώστας θα πληρώνουν το ίδιο ποσοστό του εισοδήματος τους σε φόρους, άσχετα με το πόσο είναι το εισόδημα τους. Αν μπορείς να διαφωνήσεις πάνω σε αυτό, ελεύθερα, αλλιώς ασχολήσου με τα strawmans. Καταλαβαίνω ότι είναι πιο εύκολο να επιχερηματολογήσεις με αυτά δηλαδη υποστηριζεις να καταργηθουν οι κλιμακες και ολοι να πληρωνουν Χ ασχετως αν ειναι φτωχοι ή βαρδινογ αυτο λες?
Herald Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Μόλις τώρα, dieksodo είπε δηλαδη υποστηριζεις να καταργηθουν οι κλιμακες και ολοι να πληρωνουν Χ ασχετως αν ειναι φτωχοι ή βαρδινογ αυτο λες? Αν με το Χ εννοείς ποσοστό (δηλαδή ας πούμε 30%) ναί. Εξαιρέσεις ίσως τα υπερβολικά χαμηλά εισοδήματα όπως έχουμε και σήμερα. Φλατ ταξ ανεξάρτητα αν είναι εισόδημα από ενοίκια, από μισθωτή εργασία ή από κληρονόμια μερίσματα και οτιδήποτε άλλο.
dieksodo Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 3 minutes ago, Herald said: Αν με το Χ εννοείς ποσοστό (δηλαδή ας πούμε 30%) ναί. Εξαιρέσεις ίσως τα υπερβολικά χαμηλά εισοδήματα όπως έχουμε και σήμερα. Φλατ ταξ ανεξάρτητα αν είναι εισόδημα από ενοίκια, από μισθωτή εργασία ή από κληρονόμια μερίσματα και οτιδήποτε άλλο. ε αρα λες αυτο που ειπα και γω . σε τι διαφωνεις τοτε αν ο φπα συνιπολογιζεται στο τελος της χρονιας το ιδιο πραγμα ειναι
Herald Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 4 λεπτά πριν, AtiX είπε Κάτσε ρε φίλε μου, το να πετάξω εγώ ο άσχετος με τα λογιστικά ένα ποσοστό και να είναι λάθος άντε το πολύ πολύ να με πεις άσχετο… εσύ που είσαι λογιστής και τα ξέρεις αυτά, το να πεις ένα ποσοστό σε μια κουβέντα με αντεπιχειρήματα και να αποδεικνύεται ότι τα ποσοστά φόρων που πληρώνουν ουσιαστικά οι φτωχοί όχι μόνο δεν είναι μεγαλύτεροι αλλά πιθανότατα να είναι και μικρότεροι, εκτός από το ότι να λες ψέματα και να δημιουργείς εντυπώσεις πως αλλιώς θα δικαιολογήσεις την πατάτα που έκανες??? Σου δείχνω το δάσος και ψάχνεις να πιαστείς από το δέντρο. Θα στο εξηγήσω άλλη μία, μπας και όντως θες να κάνεις κουβέντα και όχι απλά να βγείς σωστός χωρίς να είσαι. Τα νούμερα καθεαυτά δεν έχουν σημασία, σημασία έχει το point το οποίο είναι ότι μεγαλύτερο ποσοστό σε φόρους πληρώνουν αυτοί με τα μικρότερα εισόδηματα. Το πόσο μεγαλύτερα δεν έχει σημασία. Αν δεν σου κάνει ο μισθωτός πιάσε αυτόν που έχει εισόδημα από ενοίκια. 15% από το 1ο ευρώ. Καταλήγει στο 40%+ του εισοδήματος του να πηγαίνει σε φόρους, ακόμα και αν απλά νοικιάζει ένα απλό μικρό σπίτι. 2 λεπτά πριν, dieksodo είπε ε αρα λες αυτο που ειπα και γω . σε τι διαφωνεις τοτε αν ο φπα συνιπολογιζεται στο τελος της χρονιας το ιδιο πραγμα ειναι Εγώ διαφωνώ με τους φόρους καταναλώσης όπως ο ΦΠΑ γιατί καταληγούν να κάνουν τον φτωχό να πληρώνει μεγαλύτερο ποσοστό του εισοδήματος του σε φόρους. Εδώ και 15 σελίδες αυτό γράφω. Καλως όρισες στην συζήτηση.
dieksodo Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 3 minutes ago, Herald said: Εγώ διαφωνώ με τους φόρους καταναλώσης όπως ο ΦΠΑ γιατί καταληγούν να κάνουν τον φτωχό να πληρώνει μεγαλύτερο ποσοστό του εισοδήματος του σε φόρους. Εδώ και 15 σελίδες αυτό γράφω. Καλως όρισες στην συζήτηση. μα το εξηγησαμε και πριν 15 σελιδες ρε δεν σχετιζεται με το εισοδημα αλλα με το προιον ειναι σαν να το συσχετιζεις με το υψος ή το βαρος του ανθρωπου που το αγοραζει πχ διαφορετικο φορο θα εχουν τα μπεργκερς στους χοντρους και αλλο φορο στους φτωχους αλλα ακομα και αν θες σωνει και καλα να το συσχετισεις αυθαιρετα ετσι για να βρεις μια δικαιολογια να αυξησεις τους φορους τι θα σταματησει τον πλουσιο να στελνει τον φτωχο στο σουπερμαρκετ?
Herald Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Μόλις τώρα, dieksodo είπε μα το εξηγησαμε και πριν 15 σελιδες ρε δεν σχετιζεται με το εισοδημα αλλα με το προιον ειναι σαν να το συσχετιζεις με το υψος ή το βαρος του ανθρωπου που το αγοραζει πχ διαφορετικο φορο θα εχουν τα μπεργκερς στους χοντρους και αλλο φορο στους φτωχους αλλα ακομα και αν θες σωνει και καλα να το συσχετισεις αυθαιρετα ετσι για να βρεις μια δικαιολογια να αυξησεις τους φορους τι θα σταματησει τον πλουσιο να στελνει τον φτωχο στο σουπερμαρκετ? Μα πάλι διαφωνείς με κάτι που ποτέ δεν είπα. Είπα εγώ ότι ΔΕΝ συσχετίζεται με το προιόν? Προφανώς και συσχετίζεται με το προιόν, γιαυτό και είναι άδικος.Οι φόροι πρέπει να συσχετίζονται με το πόσα βγάζω, όχι με το από πού τα βγάζω, πόσα ξόδεψα και σε τι τα ξόδεψα όπως γίνεται σήμερα. Καλά το παράδειγμα σου με τον πλούσιο που στέλνει τον φτωχό στο σούπερ δεν ξέρω που κολλάει. Τι θα κερδίσει με το να στείλει τον φτωχό στο σούπερ? 😮
dieksodo Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 5 minutes ago, Herald said: Μα πάλι διαφωνείς με κάτι που ποτέ δεν είπα. Είπα εγώ ότι ΔΕΝ συσχετίζεται με το προιόν? Προφανώς και συσχετίζεται με το προιόν, γιαυτό και είναι άδικος.Οι φόροι πρέπει να συσχετίζονται με το πόσα βγάζω, όχι με το από πού τα βγάζω, πόσα ξόδεψα και σε τι τα ξόδεψα όπως γίνεται σήμερα. Καλά το παράδειγμα σου με τον πλούσιο που στέλνει τον φτωχό στο σούπερ δεν ξέρω που κολλάει. Τι θα κερδίσει με το να στείλει τον φτωχό στο σούπερ? 😮 ρε αγορι μου ελληνικα μιλαω ειπες πρεπει οι φπαδες να εξαρτονται απο το εισοδημα και οχι το προιον πως θα γινει αυτο? το γαλα στο σουπερμαρκετ θα λεει αυτο το μπουκαλι ειναι για αυτους που εχουν 100000+ αυτο το μπουκαλι ειναι για αυτους που εχουν 1000- ? οι τηλεορασεις στο πλαισιο θα εχουνν ονοματεπωνυμο? αφου το 23% ειναι ο μετρητης που πολλαπλασιαζει 0.23 στο προιον οχι 0.23χ εισοδημα πελατη! το παραδειγμα του πλουσιου κολλαει στο οτι θα κερδισει τον φπα!
Herald Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 5 λεπτά πριν, dieksodo είπε ρε αγορι μου ελληνικα μιλαω ειπες πρεπει οι φπαδες να εξαρτονται απο το εισοδημα και οχι το προιον πως θα γινει αυτο? το γαλα στο σουπερμαρκετ θα λεει αυτο το μπουκαλι ειναι για αυτους που εχουν 100000+ αυτο το μπουκαλι ειναι για αυτους που εχουν 1000- ? οι τηλεορασεις στο πλαισιο θα εχουνν ονοματεπωνυμο? αφου το 23% ειναι ο μετρητης που πολλαπλασιαζει 0.23 στο προιον οχι 0.23χ εισοδημα πελατη! το παραδειγμα του πλουσιου κολλαει στο οτι θα κερδισει τον φπα! Μάλλον δεν κατάλαβες. Δεν είπα πουθενά ότι ο ΦΠΑ πρέπει να συσχετίζεται με το εισόδημα. Είπα ότι ο ΦΠΑ και οι λοιποί έμμεσοι φόροι πρέπει να καταργηθούν (όχι όλοι, υπάρχουν εξαιρέσεις για εξαιρετικούς λόγους) και ο μοναδικός φόρος να είναι ένας και επί του εισοδήματος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα