comfuzio Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, όπως λέει και ο τίτλος. Πήρα το εν λόγο router για τα χαρακτηριστικά που έχει την Πέμπτη που μας πέρασε. Παρασκευή μετά την δουλειά ασχολήθηκα μαζί του και το έκανα και λειτουργούσε όπως το ήθελα. Το έχω σε bridge mode με το TG789vac v2 της wind όπου κάνει το sync και την λειτουργία του voip. Το έχω με root & ansuel gui (αν ανοίξω το PPPoE στο router της wind κάνει login κανονικά) Με καλώδιο από την Lan 1 του TG789VAC v2 στην WAN του Asus Το Asus RT-AX92U λειτουργούσε λοιπόν κανονικά με τα credentials της wind Παρασκευή και Σάββατο μέχρι λίγο πριν της 12 το βράδυ όπου και έγινε διακοπή ρεύματος για λίγα λεπτά. Από εκεί και πέρα το Asus δεν λέει για κανέναν λόγο να κάνει login, δεν βγάζει κάποιο error στο log για να μπορέσω να κάνω κάποιο flow, το έκανα rtfd μερικές φορές και πέρασα από το 0 το config αλλά με τίποτα! Δοκίμασα να του κάνω το dual wan με κάποια από τις lan ports αντί της WAN, πάλι με PPPoE αλλά και πάλι δεν λέει να κάνει login! Το ίδιο και σε USB 4G Modem που έχω της Vodafone και το ήθελα για failover ή αν παίζει κανά mod για dual wan για να ανεβάσω το download speed αλλά ούτε με αυτό λέει να κάνει login ενώ το config είναι σωστό. Το PPPoE εδώ είναι ανοιχτό γιατί δεν έχω το Asus αυτήν την στιγμή στα χέρια μου, κανονικά το έχω off Μίλησα με το support της Asus Αμερικής την Κυριακή και δοκίμασα μερικά firmware μπας και αλλά με τίποτα δεν το καταφέραμε να παίξει. Αν το βάλω σαν απλό Access Point παίζει μια χαρά αλλά χάνει ΟΛΑ τα features που θέλω. Μετά από αρκετές χαμένες ώρες και μόνος μου και με το support τους, μου είπαν να το πάω για RMA, έτσι λοιπόν το πήγα και γω στο Πλαίσιο την Δευτέρα το πρωί και περίμενα άμεση αντικατάσταση. Αμ δε! Μου λένε θα πάει αντιπροσωπία και θα το έχεις σε 7 μέρες. Οκ no problem, no stress τι είναι 7 μέρες; Σήμερα όμως μου στέλνουν την ώρα που έκανα το εμβόλιο(δεν δίνει πιο καλό σήμα τελικά, τσάμπα το περίμενα) sms ότι το router είναι έτοιμο, ρωτάω τι ενέργειες κάνατε; Μου λένε τίποτα, το βάλαμε και έπαιξε! Πρώτα απ'όλα δεν έχω εμπιστοσίνη στους τεχνικούς τους και δεν είμαι σίγουρος ότι κατάλαβαν το τι πρόβλημα έχει, είμαι σίγουρος ότι το βάλανε σε access point mode και έπαιξε, πράγμα παντελώς αδιάφορο για μένα και δεύτερων, ας υποθέσουμε μια στο εκατομύριο ότι κατάλαβαν το τι πρόβλημα είχε και όντως λειτουργεί, το παίρνω εγώ και το πάω σπίτι και πάλι δεν μου κάνει PPPoE login, τι το κάνω; Σαν σκέτο access point μου είναι άχρηστο, το ήθελα για τα χαρακτηριστικά που έχει! Μήπως έχω κάτι λάθος στο config μου; ήθελε τίποτα static lan ip και DMZ/port forwarding και δεν το έκανα; Όποια βοήθεια καλοδεχούμενη γιατί με βλέπω να έχω ένα βαρύδι 200€ στο γραφείο μου σύντομα! Επεξ/σία 29 Ιουνίου 2021 από comfuzio Μπήκε άλλη μια εικόνα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 Λοιπόν, το παρέλαβα από το πλαίσιο χθες, κλασικά κατάλαβαν άλλο πράγμα (ότι δεν έκανε Login στο GUI πράγμα που δεν ίσχυε). Anyway, μόλις το πακετάρισα ξανά, μου έστειλε το support της Asus ένα beta bios το οποίο και το έφτιαξε το πρόβλημα, κάνει τώρα κανονικά login με PPPoE, οπότε όλα καλά. Είναι πάντως να μην χρειαστεί κανείς support από το πλαίσιο σε τέτοια θέματα. Για κανά RTFD σε tablet καλοί είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα