Προς το περιεχόμενο

Help gia agora 2.1 pc speakers - Megaworks 250D

MadSurfer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Enas kollitos thelei na agorasei ena kalo (gia na mhn po to kalytero dynaton) systima hxeion 2.1 gia ton ypologisti me skopo na akouei mousiki afou einai foititis

Den ton endiaferoun 5.1 h tipota allo para mono 2.1 kai me kostos os ta 200€ peripou kai thelei na vrei thn kalyteri dynath lysi oson afora thn poiotita kai thn entasi tou hxou

Apo mia psiloerevna sta diafora site exei kataliksei se merika setakia opos:

Altec Lansing 621 95 €

Altec Lansing 5021 177 €

Altec Lansing 6021 218 €

Logitech Z-2200 THX 165 €

Creative Megaworks 2.1 250 Digital 161 €

Exei kanenas na protinei tipota h na exei dei kapoia apo ayta?

Thx... :D

Δημοσ.

Έχω δει τα 2 μεγάλα της Altec Lansing ( 5021 & 6021 )

Δεν λένε και τίποτα το ιδιαίτερο,

Τα Logitech είναι αρκετά καλά. ( Και αυτά τα έχω δει )

Αλλά τα MegaWorks είναι καλύτερα από όλα τα ηχεία που αναφέρεις.

Και γενικώς στην κατηγορία των 2.1 ηχείων υπολογιστών , τα κορυφαία αυτή την στιγμή είναι τα Creative MegaWorks 2.1 250D. ( και αυτά / είχα μάλιστα ένα ζευγάρι )

Δημοσ.

Apo xamiles syxnotites (dyladi apo mpasa) pos ta pane ta Megaworks se sxesi me ta alla?

Episis mipos ta exei parei pouthena to mati sou etoimoparadota epeidi apo to internet pou vlepo mono sto site tou ram-shop ta vrika alla kai pali den ksero an tha ta exoun an pao apo ekei!

Δημοσ.

http://www.e-shop.gr φίλε μου.

Ότι βλέπεις on-line , υπάρχει στην αποθήκη.

Αν χαθεί από το site , σημαίνει ότι έφυγε.

Η αποθήκη ενημερώνει συνεχώς τα αποθέματα στο site.

(δηλ μπορεί μέσα σε 10 sec να εξαφανιστεί ένα προϊον από το site [ αν π.χ. είχε μόνο 1 απόθεμα , και έφυγε! ] )

Πάρε τηλ. ( 210-6124622 ) και πες τους τα στοιχεία σου , να σου κρατήσουν ένα ζευγάρι.

Και πας και τα παραλαμβάνεις από τα γραφεία ( Πλαταιών 16 , Μαρούσι )

Τα MegaWorks είναι καλύτερα από όλα τα ηχεία 2.1 για υπολογιστές , σε όλους τους τομείς.

Το Subwoofer ξεσκίζει.

Πολύ καλός ήχος , και δυνατός.

Και πολύ αρμονικό.

Μεσσαίες και υψηλές απίστευτες.

Δημοσ.

Shmera piga stournari alla den ta vrika se kanena magazi kai ta epsaksa ola, episis piga kai plaisio kallithea kai sthn vouliagmenis kai se multirama kallithea alla kai pali tipota den ypirxan pouthena

To gelio einai oti kapoia magazia sthn stournari den kseran kan oti yparxoun ta sygkekrimena kai mou elegan oti kano lathos kai oti mallon enoow ta inspire :shock: ti na pei kanenas

Sto ram mou eipan oti ftaiei o antiprosopos pou den tous dinei(klasikes dikaiologies katasthmaton) kai oti akoma kai paraggelia mporei na kanoun 15-20 meres kai oxi sigoura

Kai den yparxoun oute kai sto e-shop, mipos exei stamathsei h paragogi apo creative kai giayto den yparxoun pouthena :?:

Δημοσ.

Η creative δε νομίζω να έχει σταματήσει την παραγωγή. Απλά τα συγκεκριμένα ηχεία, όπως και γενικότερα, όλη η σειρά megaworks/gigaworks έχουν εξαφανιστεί από την Ελλάδα. Αν πας στο site της creative θα δεις πως είναι διαθέσιμα από εκεί. Μπορείς να τα παραγγείλεις κι από εκεί, όμως θα σου βγουν ακριβότερα.

Κι εγώ θα σου προτείνω τα creative (έχω τα megaworks 5.1). Αν δε τα βρεις όμως, τα Ζ2200 πρέπει να είναι αρκετά καλά (έχω ακούσει τα Ζ680 ενός φίλου, τα satellites είναι ίδια).

Δημοσ.

Όπως ανέφερα και σε άλλο thread , έχω διαθέσιμα μερικά κομμάτια MegaWorks 2.1 250D.

Teoula: Η έλλειψη είναι στην σειρά GigaWorks ( και σε αυτό ευθύνεται η παραγωγική μονάδα της Creative ).

Τα υπόλοιπα υπάρχουν , απλά δεν φέρνουν στοκ τα καταστήματα.

Δημοσ.
Όπως ανέφερα και σε άλλο thread ' date=' έχω διαθέσιμα μερικά κομμάτια MegaWorks 2.1 250D.

Teoula: Η έλλειψη είναι στην σειρά GigaWorks ( και σε αυτό ευθύνεται η παραγωγική μονάδα της Creative ).

Τα υπόλοιπα υπάρχουν , απλά δεν φέρνουν στοκ τα καταστήματα.[/quote']

Exeis pm... :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...