Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Θε ήθελα βοήθεια σε ένα θέμα περί χρημάτων το οποίο δυστυχώς το έχω αργήσει ήδη πολύ, 3 χρόνια για την ακρίβεια. Ειμουν στην χώρα της Αμερικής το 2017 καλοκαίρι όπου οηγα για δουλειά και έφυγα τον Μάρτιο του 2018.ενα 6μηνο μετά. Παράνομος μάλιστα. Που λέτε έκανα την ανοησία να δώσω τα χρήματα στον θείο της τότε κοπέλας μου όπου πήγαμε μαζί να βάλει τα χρήματα μας(5.100 δολάρια εγώ, 1.500 η κοπέλα μου) στην τράπεζα μην ξερωνατς έως τότε ότι θα φύγουμε λίγες μέρες μετά όμως. Με τα πολλά δώσαμε τα χρήματα μας στις 27 Φλεβαρη και φύγαμε στις 3 του Μάρτη. Με αποτέλεσμα να μείνει η συναλλαγή στην μέση, και αφού έχουμε έρθει Ελλάδα ο θείος της μας είπε ότι υαπρχει θέμα και δεν μπριει να βγάλει τα χρήματα από εκεί επειδή δεν ειμασταν παρόν. Κατι που δεν μας είχε πει από πριν

Αν υποθέσουμε λοιπόν ότι δεν έχει 'φαει' τα χρήματα μας ο ίδιος, όπως ισχυρίζεται τότε το τρόπος υαπρχει να βγάλω τα χρήματα. Σας παρακαλώ ας μου απαντήσει κάποιος. Είναι θέμα μεγάλο, αυτά τα λεφτά βγήκαν με πολύ κόπο και ιδρωτα.οποιος ξέρει μια λύση ας μου απαντήσει. Σας ευχαριστώ. 

Δημοσ.

Αυτό είναι το θέμα. Ότι μπήκαν στα ονόματα μας ενώ δεν ειμασταν παρόν ουσιαστικά. 

Και ο θείος τελοπαντων έως και σήμερα που μίλησα αυτό π λέει είναι ότι δεν τον αφήνουν να βγάλει τα χρήματα διότι η τραοεζα ζητάει να είμαι εγώ παρόν. Και ότι έβαλε την υπόθεση στο civil court με εισαγγελέα. Δεβ ξέρω τι να πρώτο πιστέψω. Γι αυτό και ρωτάω εδώ μέσα αν υπάρχει μια λύση να κάνω οτιδήποτε μπορώ από εδώ. 

Δημοσ.

Εσύ σε ποιον λογαριασμό κατέθεσες τα λεφτά σου ; 

Είχες ανοίξει εκεί ; 

Φαντάζομαι πως όχι έτσι όπως τα λες

Δημοσ.

Όχι. Απολύτως τίποτα. Έδωσα στα 'τυφλα' τα χρήματα μου ώστε να μας τα βάλει ο ίδιος μέσα δίχως να μπλεξιυμε.εγω ειμουν σε όλα 'μαυρος'. Τα λεφτά σίγουρα υπάρχουν στην Capital One. Αυτό είναι σίγουρο. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Cowboy91 είπε

Καλησπέρα παιδιά. Θε ήθελα βοήθεια σε ένα θέμα περί χρημάτων το οποίο δυστυχώς το έχω αργήσει ήδη πολύ, 3 χρόνια για την ακρίβεια. Ειμουν στην χώρα της Αμερικής το 2017 καλοκαίρι όπου οηγα για δουλειά και έφυγα τον Μάρτιο του 2018.ενα 6μηνο μετά. Παράνομος μάλιστα. Που λέτε έκανα την ανοησία να δώσω τα χρήματα στον θείο της τότε κοπέλας μου όπου πήγαμε μαζί να βάλει τα χρήματα μας(5.100 δολάρια εγώ, 1.500 η κοπέλα μου) στην τράπεζα μην ξερωνατς έως τότε ότι θα φύγουμε λίγες μέρες μετά όμως. Με τα πολλά δώσαμε τα χρήματα μας στις 27 Φλεβαρη και φύγαμε στις 3 του Μάρτη. Με αποτέλεσμα να μείνει η συναλλαγή στην μέση, και αφού έχουμε έρθει Ελλάδα ο θείος της μας είπε ότι υαπρχει θέμα και δεν μπριει να βγάλει τα χρήματα από εκεί επειδή δεν ειμασταν παρόν. Κατι που δεν μας είχε πει από πριν

Αν υποθέσουμε λοιπόν ότι δεν έχει 'φαει' τα χρήματα μας ο ίδιος, όπως ισχυρίζεται τότε το τρόπος υαπρχει να βγάλω τα χρήματα. Σας παρακαλώ ας μου απαντήσει κάποιος. Είναι θέμα μεγάλο, αυτά τα λεφτά βγήκαν με πολύ κόπο και ιδρωτα.οποιος ξέρει μια λύση ας μου απαντήσει. Σας ευχαριστώ. 

Δε νομίζω ότι βγάζει ιδιαίτερο νόημα όλο αυτό. Σε ποιόν λογαριασμό μπήκαν τα λεφτά; Σε ποιανού το όνομα είναι ο λογαριασμός; Καθώς όπως λες εσύ δεν ήσουν νόμιμα εκεί, φαντάζομαι δεν είχες ανοίξει κάποιο λογαριασμό. Άρα τα χρήματα μπήκαν σε λογαριασμό του θείου ή κάποιου άλλου. Δεν βγάζει νόημα το ότι πρέπει να είστε εσείς εκεί. Ποντάρω ότι τα έφαγε ο θείος :)

• Like 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Cowboy91 είπε

Όχι. Απολύτως τίποτα. Έδωσα στα 'τυφλα' τα χρήματα μου ώστε να μας τα βάλει ο ίδιος μέσα δίχως να μπλεξιυμε.εγω ειμουν σε όλα 'μαυρος'. Τα λεφτά σίγουρα υπάρχουν στην Capital One. Αυτό είναι σίγουρο. 

Μόλις τώρα, TuXaKoS είπε

Δε νομίζω ότι βγάζει ιδιαίτερο νόημα όλο αυτό. Σε ποιόν λογαριασμό μπήκαν τα λεφτά; Σε ποιανού το όνομα είναι ο λογαριασμός; Καθώς όπως λες εσύ δεν ήσουν νόμιμα εκεί, φαντάζομαι δεν είχες ανοίξει κάποιο λογαριασμό. Άρα τα χρήματα μπήκαν σε λογαριασμό του θείου ή κάποιου άλλου. Δεν βγάζει νόημα το ότι πρέπει να είστε εσείς εκεί. Ποντάρω ότι τα έφαγε ο θείος :)

αυτό ακριβώς...

είναι και πρώην, ξέχασέ τα και πάμε για άλλα...

• Like 3
Δημοσ.

Παιδιά είναι μεν πρώην αλλά ο θείος δεν έχει πλέον καμία σχέση με την οικογένεια διότι έχουν μαλώσει για αυτό τ θέμα ακριβώς. Εγώ έχω όμως επικοινωνία μαζί του. Κ τοησμερινο του μήνυμα έλεγε ότι τακεφτα υπάρχουν κανονικά και ότι το θέμα πλέον δεν είναι της τράπεζας αλλά του δικαστηρίου του civil court. Δεν ξέρω τι να πω πια. Είναι πολλά τα λεφτά και τα έχω πολύ ανάγκη. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Cowboy91 είπε

Παιδιά είναι μεν πρώην αλλά ο θείος δεν έχει πλέον καμία σχέση με την οικογένεια διότι έχουν μαλώσει για αυτό τ θέμα ακριβώς. Εγώ έχω όμως επικοινωνία μαζί του. Κ τοησμερινο του μήνυμα έλεγε ότι τακεφτα υπάρχουν κανονικά και ότι το θέμα πλέον δεν είναι της τράπεζας αλλά του δικαστηρίου του civil court. Δεν ξέρω τι να πω πια. Είναι πολλά τα λεφτά και τα έχω πολύ ανάγκη. 

Σου λέει βλακείες :) Δεν βγάζει απολύτως κανένα νόημα όλο αυτό. Τα πράγματα είναι απλά. Εσύ δεν είχες λογαριασμό. Τα χρήματα μπήκαν (αν μπήκαν) στο λογαριασμό κάποιου. Αυτός ο κάποιος μπορεί να τα τραβήξει. Κανείς δε ξέρει ότι τα χρήματα είναι δικά σας (μόνο εσείς και ο θείος). Καθώς ήσουν παράνομα εκεί, δε μπορείς καν να το αποδείξεις. Αυτό που σας κοροϊδεύει ο άλλος με δικαστήρια κτλ.. 

• Like 1
Δημοσ.

Ακριβώς το ξέρω τι εννοείς. Προφανώς κ εγώ αυτό σκέφτηκα εξαρχής. Το πώς μπήκαν, αλλά δεν μπορούν να βγουν. Μ έκατσε στραβά από τότε όλο αυτό. Τρία χρόνια τραβάει αυτή η κολόνια τώρα. Και επειδή μίλησα και με την πρώην μου ούτε αυτή έχει πάρει κάτι προφανώς. Μιλάμε για 6.000 ευρώ. Είναι πολλά τα λεφτά. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Cowboy91 είπε

Ακριβώς το ξέρω τι εννοείς. Προφανώς κ εγώ αυτό σκέφτηκα εξαρχής. Το πώς μπήκαν, αλλά δεν μπορούν να βγουν. Μ έκατσε στραβά από τότε όλο αυτό. Τρία χρόνια τραβάει αυτή η κολόνια τώρα. Και επειδή μίλησα και με την πρώην μου ούτε αυτή έχει πάρει κάτι προφανώς. Μιλάμε για 6.000 ευρώ. Είναι πολλά τα λεφτά. 

Απλώς πήρες ένα ακριβό μάθημα. Δεν μπορείς να κάνεις και πολλά πράγματα. Όλα τα άλλα είναι μπούρδες επειδή δεν έχει τα @@ να πει ότι τα έφαγε :)

• Sad 1
Δημοσ.

Δεν ξέρω τι να πω. Νιώθω Ειλικιρνα ότι είναι δεμένα τα χέρια μου. Δυστυχώς μέσα μου το έχω αποδεχτεί ότι χάθηκαν εδώ κ αρκετό καιρό. Απλά οκ, πάντα θέλω να πιστεύω ότι υπάρχει ελπίδα. Μοχθησα για να τα βγάλω. 

Δημοσ.

Αφού ήσουν παράνομος πού είχες εργασία και γιατί δεν εκρυψες τα χρήματα ερχόμενος στην Ελλάδα ώστε να μην τα βρούν στον έλεγχο;

Δημοσ.

Προφανώς και δεν ήθελα να τα δώσω σε κανένα και πόσο μάλλον να τα βάλω σε τραπεζα. Δυστυχώς μετά από πίεση της τότε κοπέλας μου να τα δώσουμε να έδωσα. Ειδάλλως εγώ τα μάζευα σε μια άκρη ώστε να τα επερνα μετρητά όλα Ελλάδα. Δυστυχώς οι μ..... ες πληρώνονται. 

Δημοσ.

ψαχνω ενα συνεργατη σαν εσενα,ποσο χρονων εισαι? εχετε και αλλους στην οικογενεια σαν εσενα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...