mechpanos Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 Καλησπέρα σας! Θέλω να αγοράσω ένα ipad δώρο για την κόρη μου. Η αγορά θα γίνει λόγω κόστους, από κατάστημα στο skroutz. Επειδή δεν έχω επαφή με τα προϊόντα της εταιρείας ούτε με την πολιτική εγγυήσεων κλπ, τι θα πρέπει να προσέξω; Είναι safe η αγορά από το οποιοδήποτε κατάστημα μπορεί να κάνει δική του εισαγωγή ή σε περίπτωση βλάβης, η αντιπροσωπεία θα τα ρίχνει στο κατάστημα και το κατάστημα, στην αντιπροσωπεία; Τι άλλο θα πρέπει να προσέξει κανείς (εννοείται η συσκευασία να είναι σφραγισμένη... οκ τι άλλο;) Επίσης μαζί με το ipad (λέω για του 2020, το 128giga), λέω να της πάρω και το πενάκι. Το 1 με το 2 έχουν σημαντικές διαφορές; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
SaFiS Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 Κοιτάς για σκρουτζομάγαζο το οποίο θα βρίσκεται εδώ και μετά από 2 χρόνια, μιας και ο 2ος χρόνος εγγύησης είναι υποχρέωση του πωλητή (αν και τα περισσότερα πάλι θα σου κάνουν νούμερα). Για τον 1ο χρόνο καλύπτεσαι και από τα επίσημα, no questions asked. Αν μιλάς για το iPad 8th Gen (Α12, 10.2 ιντσών) είναι συμβατό μόνο με το 1st Gen Pencil… 1
mechpanos Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 36 λεπτά πριν, SaFiS είπε Κοιτάς για σκρουτζομάγαζο το οποίο θα βρίσκεται εδώ και μετά από 2 χρόνια, μιας και ο 2ος χρόνος εγγύησης είναι υποχρέωση του πωλητή (αν και τα περισσότερα πάλι θα σου κάνουν νούμερα). Για τον 1ο χρόνο καλύπτεσαι και από τα επίσημα, no questions asked. Αν μιλάς για το iPad 8th Gen (Α12, 10.2 ιντσών) είναι συμβατό μόνο με το 1st Gen Pencil… Ναι, για αυτό λέω! Οπότε πάω για ένα από τα top καταστήματα (αυτά που έχουν πολλές και καλές κριτικές, και έχουν μακρά παρουσία) και το πρώτο πενάκι! Ευχαριστώ! 1
onelonelystar Δημοσ. 30 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2021 κοίτα κ κάπου που να το έχουν ετοιμοπαράδοτο΄.
mechpanos Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 Το πήρα, το παρήγγειλα από ένα κατάστημα και μου ήρθε την επόμενη μέρα! Πολύ θετικές εντυπώσεις από άποψη Hardware (κάτοχος ήδη ενός Galaxy Tab S6 Lite), ελαφριά κατασκευή ωραίο κράτημα, πολύ ωραία αναλογία οθόνης! ΑΛΛΑ η Apple ήρθε και μου επιβεβαίωσε τον λόγο που δεν την γουστάρω, μου έσπασε τα νεύρα στο σετάρισμα! Πάει να βάλει η κόρη μου τα στοιχεία της, λέει θες Apple ID, πάει να κάνει, της λέει θες έγκριση από τον γονέα, βάζω το δικό μου ID (μπήκα και έφτιαξα από το PC, είχα παλιά ένα iTunes account αλλά δεν το δεχόταν), λέει δεν γίνεται δείτε τις "οικογενειακές ρυθμίσεις"... Πάω να βάλω εγώ τα στοιχεία μου, λέει "δεν γίνεται να αλλάξεις ημερομηνία γέννησης" !!! Με τα πολλά αφού είδαμε κι απόειδαμε, το ενεργοποίησα με το Apple ID το δικό μου που είχα φτιάξει στο PC, και κάποια στιγμή θα καθίσω να δω μέσα από το ipad αν μπορώ να φτιάξω λογαριασμό της κόρης, και να το γυρίσω στα στοιχεία της... Πόοο ρε εγώ έχω μάθει αλλιώς τι αγκυλώσεις είναι αυτές!!! Και δεν μπορώ να του κάνω και format να του πετάξω εκεί ένα LINUX να τελειώνουμε, χαχαχαχαχα!!! Τέλος πάντων τα είπα και ξαλάφρωσα!!!
axidousgr Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 Go to Settings. Tap your name. Tap Family Sharing, then tap Add Member. Tap Create an Account for a Child, then tap Continue. Follow the onscreen instructions to finish setting up the account. You can use the child's email address for their Apple ID. Be sure to enter the correct birth date — you can't change it later. Το εχει ετσι η Apple για να μπορει ο γονεας να ελεγχει το χρονο του παιδιου του ! και ετσι θα επρεπε να γινεται παντου !! Δεν ειναι κατι το δυσκολο 1
mechpanos Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 54 λεπτά πριν, axidousgr είπε Go to Settings. Tap your name. Tap Family Sharing, then tap Add Member. Tap Create an Account for a Child, then tap Continue. Follow the onscreen instructions to finish setting up the account. You can use the child's email address for their Apple ID. Be sure to enter the correct birth date — you can't change it later. Το εχει ετσι η Apple για να μπορει ο γονεας να ελεγχει το χρονο του παιδιου του ! και ετσι θα επρεπε να γινεται παντου !! Δεν ειναι κατι το δυσκολο Πού το γράφει...μου έσπασε τα νεύρα μέχρι να το βρω... Η Google το έχει και στον λογαριασμό σου, δεν χρειάζεσαι συσκευή Google για να φτιάξεις ρύθμιση. Τέσπα τώρα που το ενεργοποίησα, θα καθίσω να φτιάξω ξεχωριστό λογαριασμό, για το παιδί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα