qwertyuiop2 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 Καλησπέρα στην κοινότητα, Απευθείας στο θέμα χωρίς πολυλογία, χρειάζεται να αντικαταστήσω σε διαμέρισμα στην Αθήνα τεντόπανο καταξεσκισμένο 30ετίας (δεν επιδιορθώνεται) σε υπάρχοντα μηχανισμό, ο οποίος θέλει ίσως ένα λάητ βάψιμο, πέρασμα με αντισκωριακό κλπ κλπ, είναι γενικά σε καλή κατάσταση. Το πρόβλημά μου είναι ότι πρόκειται για μεγάλης έκτασης πανί (με δικό μου υπολογισμό μεταξύ 21 και 23 τμ), οπότε θέλω να βρω κάποιον που θα κάνει την αντικατάσταση με το μικρότερο κόστος, έστω και 1ε/τμ, χωρίς κατ' ανάγκη συμβιβασμό στην ποιότητα. Το μόνο που με απασχολεί ως προς την ποιότητα, είναι να αποτρέπει όσο γίνεται καλύτερα τη ζέστη πρωτευόντως και το φως δευτερευόντως, γιατί μιλάμε για 50τ.μ. λευκή ταράτσα-βεράντα σε δώμα 6ου ορόφου. Από άποψη σχεδίου και οικολογικών υλικών και, και, και... δε με απασχολεί τίποτα. Απλό μπεζ ή λευκό is fine. Αυτή τη στιγμή, ο τεντάς της γειτονίας μου το κάνει με 19/τμ. Όποιες ιδέες και προτάσεις υπάρχουν, ας κατατεθούν εδώ ονομαστικά. Links και προσφορές παρακαλώ μόνο μέσω pm, μην κλειδωθεί το θέμα.
Petros Electron Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 Καλησπερα, Περιοχή που στην Αθήνα? Εχω κάποιον στα υπόψη μου αν δεν θες να γράψεις εδω (την περιοχή σου) στειλε μου σε pm
cthulhucarbide Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 Αν κατάλαβα καλά ο τεντάς σου το κάνει με 19€/τμ και εσύ ψάχνεις κάποιον με 1€/τμ ??
_Biohazard_ Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 10 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε Αν κατάλαβα καλά ο τεντάς σου το κάνει με 19€/τμ και εσύ ψάχνεις κάποιον με 1€/τμ ?? Μην ξεχνάς και "...χωρίς κατ' ανάγκη συμβιβασμό στην ποιότητα..."
qwertyuiop2 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 12 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε Αν κατάλαβα καλά ο τεντάς σου το κάνει με 19€/τμ και εσύ ψάχνεις κάποιον με 1€/τμ ?? Δεν καταλάβατε καλά, εννοώ προφανώς ότι προτιμώ ακόμα και 1ε/τμ λιγότερο. Από όσο έχω δει στο ίντερνετ, υπάρχουν επιλογές έως και στα 15 ευρώ, όπερ σημαίνει διαφορά 80 ευρώ για τη δική μου περίπτωση. Δεν τα λες λίγα. 38 λεπτά πριν, Petros Electron είπε Καλησπερα, Περιοχή που στην Αθήνα? Εχω κάποιον στα υπόψη μου αν δεν θες να γράψεις εδω (την περιοχή σου) στειλε μου σε pm Ξέχασα να το αναφέρω. Κοντά στο President, Αμπελόκηποι.
Petros Electron Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 2 λεπτά πριν, qwertyuiop2 είπε Ξέχασα να το αναφέρω. Κοντά στο President, Αμπελόκηποι. Σου έστειλα PM. 1
invisiblesurfer Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 @Petros Electron χρόνια πολλά σου εύχομαι φίλε, μπορείς να μου στείλεις και εμένα τα στοιχεία του αν δε σου κάνει κόπο; Ευχαριστώ 1
Petros Electron Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 3 λεπτά πριν, invisiblesurfer είπε @Petros Electron χρόνια πολλά σου εύχομαι φίλε, μπορείς να μου στείλεις και εμένα τα στοιχεία του αν δε σου κάνει κόπο; Ευχαριστώ Σε ευχαριστώ πολύ!. Ναι θα στα στειλω.
PLACEBO_89 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2021 11 ώρες πριν, qwertyuiop2 είπε Καλησπέρα στην κοινότητα, Απευθείας στο θέμα χωρίς πολυλογία, χρειάζεται να αντικαταστήσω σε διαμέρισμα στην Αθήνα τεντόπανο καταξεσκισμένο 30ετίας (δεν επιδιορθώνεται) σε υπάρχοντα μηχανισμό, ο οποίος θέλει ίσως ένα λάητ βάψιμο, πέρασμα με αντισκωριακό κλπ κλπ, είναι γενικά σε καλή κατάσταση. Το πρόβλημά μου είναι ότι πρόκειται για μεγάλης έκτασης πανί (με δικό μου υπολογισμό μεταξύ 21 και 23 τμ), οπότε θέλω να βρω κάποιον που θα κάνει την αντικατάσταση με το μικρότερο κόστος, έστω και 1ε/τμ, χωρίς κατ' ανάγκη συμβιβασμό στην ποιότητα. Το μόνο που με απασχολεί ως προς την ποιότητα, είναι να αποτρέπει όσο γίνεται καλύτερα τη ζέστη πρωτευόντως και το φως δευτερευόντως, γιατί μιλάμε για 50τ.μ. λευκή ταράτσα-βεράντα σε δώμα 6ου ορόφου. Από άποψη σχεδίου και οικολογικών υλικών και, και, και... δε με απασχολεί τίποτα. Απλό μπεζ ή λευκό is fine. Αυτή τη στιγμή, ο τεντάς της γειτονίας μου το κάνει με 19/τμ. Όποιες ιδέες και προτάσεις υπάρχουν, ας κατατεθούν εδώ ονομαστικά. Links και προσφορές παρακαλώ μόνο μέσω pm, μην κλειδωθεί το θέμα. Πρεπει να αστειευεσαι με 1ευρω/μετρο! Κοιτα να εχει μια χ ποιοτητα γιατι θα σου ερθει πιο ακριβα στο τελος! Να σου προτεινουν βιοτεχνια. Σιγουρα θα σου βγει σε καλυτερη τιμη! 10 ώρες πριν, qwertyuiop2 είπε Δεν καταλάβατε καλά, εννοώ προφανώς ότι προτιμώ ακόμα και 1ε/τμ λιγότερο. Από όσο έχω δει στο ίντερνετ, υπάρχουν επιλογές έως και στα 15 ευρώ, όπερ σημαίνει διαφορά 80 ευρώ για τη δική μου περίπτωση. Δεν τα λες λίγα. Α οκ. Τωρα το διαβασα Δες και δω https://goo.gl/maps/d9EPmK69T2eqd7bQ8
papoys1 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) Πριν 2-3 χρόνια έψαχνα το ίδιο για αλλαγή σε δύο τεντόπανα που ήταν περίπου 18 τμ το καθένα και οι περισσότεροι μου έδιναν τιμές στο θεό. Τελικά βρήκα κάποιον με 10 ευρώ το τμ αξιοπρεπές πανί και μάλιστα με χρώματα. Από ότι θυμάμαι νομίζω έμενε Περιστέρι. Αν κάποιος ενδιαφέρεται ας στείλει πμ. Εγώ έκανα την αλλαγή μόνος. Είναι πολύ εύκολο. Αν θέλετε να σας κάνει αλλαγή σίγουρα θα πάει παραπάνω αλλά δε νομίζω και 19 ευρώ το μέτρο. Επεξεργασία. Εικόνα που είχα ανεβάσει παλαιότερα για άλλο λόγο. Ίδια και το απέναντι μπαλκόνι. Επεξ/σία 30 Ιουνίου 2021 από papoys1
sphinxgr Δημοσ. 30 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) Και εγω της nyfan που εβαλα, κάπου 19 πλήρωσα. Επίσης τα τετραγωνικά που μετράς ίσως να μην έχουν σχέση με την πραγματικότητα, γιατί παίζει ρόλο το ακριβές πλάτος της τέντας vs το πλάτος του ρολού. σε κάθε περίπτωση με μια απλή αναζήτηση βρήκα πως και 10€ + φπα , λένε ότι κάνουν αλλαγές , αλλά δεν έχω ιδέα τι βάζουν https://tentes-skiasis.gr/prosfora-tentopano/ Επεξ/σία 30 Ιουνίου 2021 από sphinxgr
qwertyuiop2 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2021 6 ώρες πριν, papoys1 είπε Τελικά βρήκα κάποιον με 10 ευρώ το τμ αξιοπρεπές πανί και μάλιστα με χρώματα. Από ότι θυμάμαι νομίζω έμενε Περιστέρι. Αν κάποιος ενδιαφέρεται ας στείλει πμ. Εγώ έκανα την αλλαγή μόνος. Είναι πολύ εύκολο. Αν θέλετε να σας κάνει αλλαγή σίγουρα θα πάει παραπάνω αλλά δε νομίζω και 19 ευρώ το μέτρο. Επεξεργασία. Εικόνα που είχα ανεβάσει παλαιότερα για άλλο λόγο. Ίδια και το απέναντι μπαλκόνι. Θα ήθελα ένα pm πληροφοριών παρακαλώ. 2 ώρες πριν, sphinxgr είπε Και εγω της nyfan που εβαλα, κάπου 19 πλήρωσα. Επίσης τα τετραγωνικά που μετράς ίσως να μην έχουν σχέση με την πραγματικότητα, γιατί παίζει ρόλο το ακριβές πλάτος της τέντας vs το πλάτος του ρολού. σε κάθε περίπτωση με μια απλή αναζήτηση βρήκα πως και 10€ + φπα , λένε ότι κάνουν αλλαγές , αλλά δεν έχω ιδέα τι βάζουν https://tentes-skiasis.gr/prosfora-tentopano/ Αυτό το βρήκα κι εγώ, ρωτώ όμως στο φόρουμ μήπως βρεθεί επαγγελματίας με επιβεβαιωμένη αξιοπιστία και τη σχετικά χαμηλότερη τιμή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα