TravelGR Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 Καλησπέρα στην ομάδα! Θα ήθελα να ρωτήσω έχω το iPhone 11 Pro και σκέφτομαι να πάω μόνο μέχρι στιγμής σε iPhone 12 αξίζει; ναι ή όχι και γιατί; σας ευχαριστώ πολύ!
Haldol Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 Οι 2 λόγοι για τους οποίους μπορείς να πεις ότι αξίζει είναι το μέγεθος της οθόνης (εάν δε σε βολεύει αυτό που έχεις) ή το 5G, εφόσον στην περιοχή σου υπάρχει δίκτυο. Αλλιώς, όχι, δεν αξίζει. 4
papoys1 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 4 λεπτά πριν, TravelGR είπε Καλησπέρα στην ομάδα! Θα ήθελα να ρωτήσω έχω το iPhone 11 Pro και σκέφτομαι να πάω μόνο μέχρι στιγμής σε iPhone 12 αξίζει; ναι ή όχι και γιατί; σας ευχαριστώ πολύ! όχι να περιμένεις το 13 1
koutsis Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 51 λεπτά πριν, TravelGR είπε Καλησπέρα στην ομάδα! Θα ήθελα να ρωτήσω έχω το iPhone 11 Pro και σκέφτομαι να πάω μόνο μέχρι στιγμής σε iPhone 12 αξίζει; ναι ή όχι και γιατί; σας ευχαριστώ πολύ! Μόνο αν καίγεσαι τόσο πολύ για το 5g, αλλιώς δεν υπάρχει λόγος. Καλύτερα περίμενε τα φετινά μοντέλα με μικρότερο notch όπως ακούγεται. 2
cthulhucarbide Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 Αλλάζεις και αμάξι κάθε χρόνο που βγαίνει το καινούριο μοντέλο ή μόνο τα iphone έχουν την τιμητική? 1 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα