Προς το περιεχόμενο

Laptop για video editing

tatalina01

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σε όλους .Ψάχνω για laptop που θα μπορεί να κάνει video editing μέσω του Da Vinci (με ενδιαφέρει για videos στο YouTube)και να χειρίζομαι μέσα από το ίδιο laptop και το site μου. Ιδανικά θα ήθελα κάτι μέχρι 1000€-1500€ .Έχετε να μου προτείνετε κάποιο;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, tatalina01 είπε

Καλησπέρα σε όλους .Ψάχνω για laptop που θα μπορεί να κάνει video editing μέσω του Da Vinci (με ενδιαφέρει για videos στο YouTube)και να χειρίζομαι μέσα από το ίδιο laptop και το site μου. Ιδανικά θα ήθελα κάτι μέχρι 1000€-1500€ .Έχετε να μου προτείνετε κάποιο;

Huawei MateBook 14 2020 (Ryzen 5-4600H)

Επεξ/σία από andreas1gr

51 λεπτά πριν, andreas1gr είπε

Huawei MateBook 14 2020 (Ryzen 5-4600H)

Αυτό σκεφτόμουν αλλά δεν ήξερα αν μπορεί να ανταποκριθεί σε αυτά που θέλω. Ύστερα κοίταξα και αυτά: Dell Inspiron 3505, Dell XPS13 9300, Lenovo Yoga Slim 7 14ITLO5 και Dell G7 7700. Και φυσικά το Huawei MateBook 14. Από αυτά ξεχωρίζετε  κάποιο ή θεωρείτε καλύτερο το MateBook 14?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κι εγώ στα ίδια ψάχνομαι και κλίνω περισσότερο προς Lenovo Legion 5 κατά προτίμηση με τον Ryzen 5800H https://www.skroutz.gr/c/25/laptop/m/288/Lenovo.html?from=autocomplete&keyphrase=legion+5+rtx+3060&o=lenovo+legion+5+rtx+3060 Αυτό που με χαλάει σε αυτό το μοντέλο είναι η κάπως σκοτεινή οθόνη, αλλά σε αυτά τα λεφτά νομίζω δύσκολα θα βρεις καλύτερο γι' αυτή τη δουλειά.

Επεξ/σία από cubilone

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, tatalina01 είπε

Αυτό σκεφτόμουν αλλά δεν ήξερα αν μπορεί να ανταποκριθεί σε αυτά που θέλω. Ύστερα κοίταξα και αυτά: Dell Inspiron 3505, Dell XPS13 9300, Lenovo Yoga Slim 7 14ITLO5 και Dell G7 7700. Και φυσικά το Huawei MateBook 14. Από αυτά ξεχωρίζετε  κάποιο ή θεωρείτε καλύτερο το MateBook 14?

σίγουρα το 3505 είναι εκτός συναγωνισμού… μην το κοιτάτε καν…

Όλα τα υπόλοιπα μαζί με το Huawei, σας κάνουν και με το παραπάνω…

Το θέμα είναι εσείς σε τι χρήματα θέλετε να κινηθείτε…

Γιατί έχουμε από 940 ευρώ μέχρι 1900 ευρώ…

Επεξ/σία από andreas1gr

55 λεπτά πριν, andreas1gr είπε

σίγουρα το 3505 είναι εκτός συναγωνισμού… μην το κοιτάτε καν…

Όλα τα υπόλοιπα μαζί με το Huawei, σας κάνουν και με το παραπάνω…

Το θέμα είναι εσείς σε τι χρήματα θέλετε να κινηθείτε…

Γιατί έχουμε από 940 ευρώ μέχρι 1900 ευρώ…

Το laptop των 1900€ πριν από λίγο το είδα στα 1640 αν δεν κάνω λάθος για αυτό το έβαλα.Αυτό που με νοιάζει είναι να μη γονατίζει  κάθε φορα που θα επεξεργάζομαι ένα video.Επίσης επόμενη κίνηση όταν μπορέσω είναι μια dslr και θέλω να ξέρω αν θα παίζουν και τα δυο σωστα.

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...