Dinos_12345 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2021 12 ώρες πριν, ougxar είπε Δουλεια στην οποια πρεπει να πληρωσεις πρωτα αντι να πληρωθεις,δεν ειναι δουλεια Formula 1 :p
Bitbit Δημοσ. 30 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2021 Εγώ ξέρω ότι όταν σκοπεύω να πάω για δουλειά, λεφτά θα μπούνε στο λογαριασμό μου. Δε θα βγούνε από αυτόν. Έμμεσες εξαιρέσεις μπορεί να υπάρχουν της μορφής, να πρέπει να κάνω μια εκπαίδευση για να μπορώ να δουλέψω, να βγάλω κάποιο δίπλωμα..... σε κάθε περίπτωση όμως όχι με το να στείλω μετρητά στον μελλοντικό μου εργοδότη για οποιονδήποτε λόγο. Πόσο μάλλον με western union. Δεν υπάρχει καμια καλοστημένη απάτη λοιπόν. Καλοστημένη μέχρι ενός σημείου ναι. Κι εγώ μπορεί να την πατούσα και να έχανα το χρόνο μου, μέχρι το σημείο όμως που θα ζητούσαν λεφτά. Εκεί η ιστορία θα έληγε. 3 1
petran91 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2021 24 λεπτά πριν, Bitbit είπε Εγώ ξέρω Κι εγώ ξέρω, πολλοί όμως δεν ξέρουν. Και γι αυτό έγραψα εδώ να το δει όσο πιο πολύς κόσμος μπορεί και να μην χάσει ούτε τον χρόνο που χάσαμε εμείς, πόσο μάλλον χρήματα ή την δουλειά του. 3
Bitbit Δημοσ. 30 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2021 56 λεπτά πριν, petran91 είπε Κι εγώ ξέρω, πολλοί όμως δεν ξέρουν. Και γι αυτό έγραψα εδώ να το δει όσο πιο πολύς κόσμος μπορεί και να μην χάσει ούτε τον χρόνο που χάσαμε εμείς, πόσο μάλλον χρήματα ή την δουλειά του. δε το ξέρουν; Αν δε το ξέρουν τότε το πρόβλημα είναι όλοι αυτοί και όχι οι απατεώνες. Εσύ καλά κάνεις και ενημερώνεις αλλά αυτός που είναι να την πατήσει θα την πατήσει. Αν δε τον ξεγελάσει ο "εργοδότης" από τη Γαλλία, θα τον ξεγελάσει το "κατάστημα" που πουλάει iphone στα 150€, ή το "συνεργείο της ΔΕΗ", ή ο τύπος που θα έρθει να ζητήσει 500€ επειδή ..."με έστειλε ο γιος σου να μου τα δώσεις". Και μπορώ να συνεχίζω μέχρι αύριο αλλά πρέπει να κανονίσω την πώληση του αυτοκινήτου μου. Μου το ζητάει ένας από Καναδά για τον ανηψιό του που σπουδάζει στην Καμπότζη. Μη χάσω την ευκαιρία. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα