tasosathens Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 Καλησπέρα έχω βρει ένα polo 2017 ,τι γνώμη έχετε ;βγάζουν πρόβληματα; Είναι βενζίνη , 1000αρι και 75 άλογα αν δε κάνω λάθος..
Haldol Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 Προβλήματα δε βγάζουν, αλλά 75 άλογα από 1000 κυβικά ατμόσφαιρα, όχι, κακή επιλογή. 2
CaMp3on Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 Πολύ λίγα άλογα ειδικά με ανοιχτό ac και κανένα άτομο ακόμα, την προσπέραση θα την σκέφτεσαι 2 φορές.
tasosathens Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 Κάτι κτλβα με τους χρόνους που είδα 0-60 0-100 😂 .. για τους παλαιοτερους άκουγα προβλήματα στα turbo ιμάντες και τέτοια ισχύει και απο του 17 κ μετά ..;να ψάξω δηλ για πιο πολλά άλογα γιατί όντως και μένα μου φάνηκαν λίγα..🤔 ευχαριστώ για τη βοήθεια.. έχω βρει βέβαια και και κάποια focus fiesta από το 16 κ μετά..🤔
Haldol Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 20 λεπτά πριν, tasosathens είπε έχω βρει βέβαια και και κάποια focus fiesta από το 16 κ μετά..🤔 Ανώτερα και τα 2 από Polo. Πάντως, πρόβλημα στο turbo το συγκεκριμένο Polo δε πρόκειται να βγάλει, μιας και... δεν έχει turbo.
LabrakisG1992 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 Προσωπικά με ibiza 2016 1.0 75hp (είναι και ο ίδιος κινητήρας ακριβώς νομίζω) είμαι πολύ ευχαριστημένος εκτός από το θέμα με το aircondition(όταν το ανάβω φουλ το αμάξι ζορίζεται και χάνει όσο γκάζι(ροπή?) έχει). Κατά τα άλλα πολύ οικονομικό,γκάζι νορμάλ για αυτά τα κυβικά(ανεβοκατεβαίνω εθνική με 110-120 καθημερινά άνετα)και μέχρι τώρα 50.000 χιλ. δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα.
Πανος999 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 10 ώρες πριν, tasosathens είπε Καλησπέρα έχω βρει ένα polo 2017 ,τι γνώμη έχετε ;βγάζουν πρόβληματα; Είναι βενζίνη , 1000αρι και 75 άλογα αν δε κάνω λάθος.. Αν εισαι γκαζοφονιας ναι ψαξε κτ αλλο!! Εγω μια χαρα τα παταω τα 150 με το polo...Ναι δν ειναι για προσπερασεις κ όντως με ac θα ζοριστει παραπάνω..Απο κει κ πέρα,κοιτας τι θες κ πας αναλογα!! Αξιοπιστο είναι,οικονομικο ειναι οποτε κάνε λιστα τι θες..
Haldol Δημοσ. 30 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2021 11 ώρες πριν, Πανος999 είπε Αν εισαι γκαζοφονιας ναι ψαξε κτ αλλο!! Εγω μια χαρα τα παταω τα 150 με το polo...Ναι δν ειναι για προσπερασεις κ όντως με ac θα ζοριστει παραπάνω. Η δύναμη είναι για επιταχύνσεις και προσπεράσεις, όχι για να τρέχεις με 150. Σε μία δύσκολη στιγμή το συγκεκριμένο Polo θα σε προδώσει. Κατά τ' άλλα ναι, αν είσαι γκαζοφονιάς, μια χαρά μπορείς να κινείσαι σταθερά με 150 με οποιοδήποτε αυτοκίνητο. 1
LabrakisG1992 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2021 49 λεπτά πριν, Haldol είπε Η δύναμη είναι για επιταχύνσεις και προσπεράσεις, όχι για να τρέχεις με 150. Σε μία δύσκολη στιγμή το συγκεκριμένο Polo θα σε προδώσει. Κατά τ' άλλα ναι, αν είσαι γκαζοφονιάς, μια χαρά μπορείς να κινείσαι σταθερά με 150 με οποιοδήποτε αυτοκίνητο. Το θα σε προδώσει είναι σχετικό.Αν πηγαίνεις με 120 σε δρόμο με μια λωρίδα(π.χ. Πύργου-Πατρών) και θες να κάνεις προσπέραση σε 2 δευτερόλεπτα ναι δεν γίνεται αλλά πρέπει να έχεις συναίσθηση τι αυτοκίνητο οδηγάς. Γενικά TS αν ψάχνεις για αμάξι πόλης,να μπαίνετε 1-2 άτομα σε μόνιμη βάση και όχι 5 κάθε μέρα,με λογική οδήγηση και οικονομικό,είσαι οκ.Αν θες να το φορτώνεις ή να το πατάς non stop,δεν σου κάνει.
LongTom Δημοσ. 30 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Haldol είπε Η δύναμη είναι για επιταχύνσεις και προσπεράσεις, όχι για να τρέχεις με 150. Σε μία δύσκολη στιγμή το συγκεκριμένο Polo θα σε προδώσει. Κατά τ' άλλα ναι, αν είσαι γκαζοφονιάς, μια χαρά μπορείς να κινείσαι σταθερά με 150 με οποιοδήποτε αυτοκίνητο. Το αυτό. Έχοντας εμπειρία με σύγχρονο "75αρι" (ανάλογης ροπής), θα έλεγα ότι τέτοια αμάξια είναι για αστική χρήση (και ελαφρύ φόρτωμα). Εκτός πόλης θα κάνει τα πάντα δύσκολα, ίσως και επικίνδυνα ξέροντας πόσοι αούγκανοι έλληνες οδηγοί κυκλοφορούν και τι Ελληνικοί "δρόμοι" θα βρεθούν μπροστά σου. Επεξ/σία 30 Ιουνίου 2021 από LongTom
Dantε Δημοσ. 30 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2021 Το θεμα της προσπερασης στην εθνικη γιατι το συζηταμε ακομα? Να ημασταν πριν 20 χρονια που η εθνικη ηταν μονη λωριδα χωρις διαχωριστικο στη μεση και εμπαινες στο αντιθετο ρευμα για να προσπερασεις,να πω οκ. Πλεον ομως παντου εχει 2 λωριδες και πανω ,οποτε κανεις μια χαρα με την ησυχια τη προσπεραση σου.Προφανως στο επιπλεον γκαζι κανεις δεν ειπε ποτε οχι(συν οτι δε σερνεται με κλιματιστικο και κοσμο),αλλα σαν επιχειρημα πλεον ειναι ατοπο.
korakios Δημοσ. 30 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2021 Έχω ένα Panda που με φυσικό αέριο βγάζει 70 άλογα. Μια χαρά πάει φορτωμένο και με AC , αλλά δύσκολες προσπεράσεις τις ξεχνάς 2 λεπτά πριν, Dantε είπε Να ημασταν πριν 20 χρονια που η εθνικη ηταν μονη λωριδα χωρις διαχωριστικο στη μεση και εμπαινες στο αντιθετο ρευμα για να προσπερασεις,να πω οκ. αρκετοί είναι αυτοί που αποφεύγουν διόδια και κινούνται ακόμα σε τέτοιους δρόμους . Εκεί χρειάζεσαι σβέλτο αμάξι με καλά κρατήματα
haris_216 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2021 9 λεπτά πριν, Dantε είπε Το θεμα της προσπερασης στην εθνικη γιατι το συζηταμε ακομα? Να ημασταν πριν 20 χρονια που η εθνικη ηταν μονη λωριδα χωρις διαχωριστικο στη μεση και εμπαινες στο αντιθετο ρευμα για να προσπερασεις,να πω οκ. Πλεον ομως παντου εχει 2 λωριδες και πανω ,οποτε κανεις μια χαρα με την ησυχια τη προσπεραση σου.Προφανως στο επιπλεον γκαζι κανεις δεν ειπε ποτε οχι(συν οτι δε σερνεται με κλιματιστικο και κοσμο),αλλα σαν επιχειρημα πλεον ειναι ατοπο. Αν η βασική μετακίνηση κάποιου εκτός πόλης (πχ Αθήνα) είναι Αθήνα-Θεσσαλονίκη, άντε και μια βόλτα μέχρι την Κόρινθο ή την Τρίπολη, ναι μπορεί να έχει την αίσθηση ότι έχουμε τέλειους δρόμους και η χώρα πια έχει έρθει στον 21ο αιώνα. Αν όμως αυτός ο κάποιος κινείται και αλλού το θέμα της προσπέρασης παραμένει σαν κριτήριο. Επαρχιακοί δρόμοι με χάραξη και πλάτος του '50, αγροτικά μηχανήματα, "χαλαροί" οδηγοί, βαρέα οχήματα, κλπ κάνουν την δυνατότητα (ασφαλούς) προσπέρασης σημαντική σαν κριτήριο επιλογής κινητήρα. 1
paylidis Δημοσ. 30 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2021 13 λεπτά πριν, korakios είπε Έχω ένα Panda που με φυσικό αέριο βγάζει 70 άλογα. Μια χαρά πάει φορτωμένο και με AC , αλλά δύσκολες προσπεράσεις τις ξεχνάς 18 λεπτά πριν, Dantε είπε To panda βεβαια ειναι αρκετα ελαφρυτερο απο το πολο... και για εμενα παντως ειναι λιγα τα 75 για το σκαφος του πολο, δε βγαινει εκδοση με τα 85-86;
LabrakisG1992 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2021 6 λεπτά πριν, paylidis είπε To panda βεβαια ειναι αρκετα ελαφρυτερο απο το πολο... και για εμενα παντως ειναι λιγα τα 75 για το σκαφος του πολο, δε βγαινει εκδοση με τα 85-86; μετά πάει 90 αν δεν κάνω λάθος. Καλό θα είναι πάντως ο ts να μας πει που μένει και τι χρήση θα κάνει για να ξέρουμε για τι μιλάμε. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα