nickvas19 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 Καλημέρα παιδιά. Έχω στην κατοχή μου ένα cisco 2965g.Σημερα αποφασισα να το βαλω στο δικτυο. Εκανα ρεσετ κρατωντας το κουμπι για αρκετα δευτερολεπτα μεχρι να αναψει μονο το ενα λαμπακι. Ύστερα έβαλα όλες τις συσκευές πάνω. Μόνο μια μου κάνει νερά και δεν την βλέπει καθόλου. Είναι μια συσκευή hifi streamer. Δλδ μια πηγη μουσικης με καρτα ηχου που παιζει μουσικη μεσω ιντερνετ και επειδη ειναι στο δικτυο μπορω να συνδεομαι και μεσω airplay χωρις καλωδια. Άμα βάλω αυτή την συσκευή όπως είναι στο μόντεμ παίρνει ip. Εαν την βαλω στο cisco....ανοιγω το fing και δεν την βλεπω. Οπως επισης δεν την βλεπω και το MacBook ως επιλογη airplay. Γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό; Μακάρι να βρω άκρη. ευχαριστώ.
Neo Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 To interface του Cisco (δεν το βρηκα στο νετ) τι λεει για την συγκεκριμενη πορτα? μπορει να θελει καποιο vlan η config απο την πλευρα του στρεαμερ. Δοκίμασε και μια πορτα διπλα μην εχει χαλασει η πορτα και παιδευσε αδικα.
poulinos Δημοσ. 17 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2021 ios update καταρχην.β.εισαι σιγουρος οτι εκανε hard reset?μιλαμε για 2960 switch;
Neo Δημοσ. 22 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2021 δεν θα σου απαντησει , αλλα εβαλε static στο streamer και επαιξε. Το ειδα σε ενα ξενο φορουμ που εγραψε εκει googlαρωντας για το μοντελο του cisco.
poulinos Δημοσ. 14 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2021 On 22/07/2021 at 20:49, Neo said: δεν θα σου απαντησει , αλλα εβαλε static στο streamer και επαιξε. Το ειδα σε ενα ξενο φορουμ που εγραψε εκει googlαρωντας για το μοντελο του cisco. αφου το εφτιαξε εστω και με αυτον τον τροπο τοτε μια χαρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα