Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα.

Έχω πάρει εδώ και μια βδομάδα το Poco f3 6/128. Και η μπαταρία του είναι λίγο για κλάματα. Μιλάμε για 3-4 ώρες SOT με όλα βέβαια ανοιχτά

Έχει παρατηρήσει κανείς κάτι αντίστοιχο;

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, yioults είπε

Τα πάντα έχω, 120 hz 5G. Γι αυτά το πήρα όμως 

Οπότε πρέπει να αποδεχτείς αυτή την αυτονομία.

Δυστυχώς τα 120 hz - 5G έχουν και το ανάλογο τίμημα.

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, giorgosaero είπε

Οπότε πρέπει να αποδεχτείς αυτή την αυτονομία.

Δυστυχώς τα 120 hz - 5G έχουν και το ανάλογο τίμημα.

Δηλαδή και οι υπόλοιποι κάτοχοι του συγκεκριμένου τηλεφώνου με 120hz + 5G έχετε κάτω από 4 SOT? 

Μου φαίνεται ψιλο-τραγικό 

Δημοσ.

Όλα είναι σχετικά, ο άλλος μπορεί να έχει 8 ώρες σοτ και να έχει τα πάντα κλειστά, ανέβασε στατιστικά να δούμε τι τρώει την μπαταρία, μεγάλο πρόβλημα είναι και το σάπιο miui , με μια custom rom θα έχεις πολύ καλύτερα αποτελέσματα. 

• Thanks 1
Δημοσ.
14 ώρες πριν, yioults είπε

Δηλαδή και οι υπόλοιποι κάτοχοι του συγκεκριμένου τηλεφώνου με 120hz + 5G έχετε κάτω από 4 SOT? 

Μου φαίνεται ψιλο-τραγικό 

Δεν παίζει ρόλο αν έχεις ανοιχτά το 5g και τα 120hz, το θέμα είναι όταν τα έχεις ανοιχτά αν κατεβάζεις δεδομένα αβέρτα ή αν είναι η οθόνη σε κίνηση. Βάλε το τηλέφωνο σε dark mode, βοηθάει.

Δημοσ.

Το έχω κάνει από την πρώτη στιγμή. Έβαλα και μαύρο wallpaper. Βασικά βλέπω τώρα ότι δεν 27,5% consumption από other apps

Screenshot_2021-06-30-11-24-57-066_com.miui.securitycenter.jpg

Δημοσ.

Update

Μετά απο καμιά 10αριά μέρες κι έχοντας κλείσει τα application που δεν χρειάζεται να τρέχουν στο background το τηλέφωνο φαίνεται να βγάζει γύρω στις 4-5 ώρες που προσωπικά μου φαίνεται οκ δεδομένου ότι χρησιμοποιώ και 5G και 120 hz. 

Πάντως η μπαταρία του δεν είναι κάτι το σπουδαίο 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

άμα θες να δοκιμάσω Mi 10t με 144hz βγάζει πολλές ώρες και αυτό και είναι πιο παλιό, επίσης είχα διαβάσει ότι το poco f3 ζεσταίνεται πολύ, ισχύει?

Mi A3 μπαταρία 2 χρόνων

Screenshot_20210709-213827.png

Επεξ/σία από Wheysted
Δημοσ.

Εμένα αυτά τα νούμερα δεν τα βγάζει ούτε στον ύπνο μου. Ναι θα έλεγα ότι όντως ζεσταίνεται ιδίως έξω με την ζέστη όταν ανεβάζει πολλή φωτεινότητα

Δημοσ.

Όπως είπαν προηγμένος θέλει custom rom γιατί το miui έχει πολύ bloat και δεν κάνει underclock για power saving φαντάσου σε κάνα 6 μηνο τι sot θα έχει.. και από ότι ρώτησα τα xiaomi είναι δύσκολα στο να ξεκλειδώσεις τον bootloader, κρίμα τα specs

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...