Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα.Έχω ένα αυτοκίνητο,μεταχειρισμένο,1400κυβικά με κατατεθειμένες πινακίδες περίπου 2χρόνια.Σκέφτομαι να πάρω ένα 1300 κυβικά μεχρι 2000€.Μπορώ να το πάρω ή θα πρέπει να δώσω αυτό που έχω;Σημείωση μεχει τέλος του έτους θα πάει για απόσυρση.Το εισόδημα μου εiναι 7000€.

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, mithridatis13 είπε

Καλημέρα.Έχω ένα αυτοκίνητο,μεταχειρισμένο,1400κυβικά με κατατεθειμένες πινακίδες περίπου 2χρόνια.Σκέφτομαι να πάρω ένα 1300 κυβικά μεχρι 2000€.Μπορώ να το πάρω ή θα πρέπει να δώσω αυτό που έχω;Σημείωση μεχει τέλος του έτους θα πάει για απόσυρση.Το εισόδημα μου εiναι 7000€.

Εφόσόν είναι κατατεθημένες φαίνεται σε προσωρινή ακινησία . Εάν έχεις αποφασίσει να το δώσεις σε ανακύκλωση πρέπει :

α) να μη εχεις παρακράτηση η άδεια του 

β) να έχει ΚΤΕΟ 

γ) να έχει τις πινακίδες του .

Συνήθως οι τιμές σε ανακύκλωση κυμαίνονται απο 150--200€ 

Μπορείς λογικά να πάρεις το νέο αμάξι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, meletis_m είπε

Εφόσόν είναι κατατεθημένες φαίνεται σε προσωρινή ακινησία . Εάν έχεις αποφασίσει να το δώσεις σε ανακύκλωση πρέπει :

α) να μη εχεις παρακράτηση η άδεια του 

β) να έχει ΚΤΕΟ 

γ) να έχει τις πινακίδες του .

Συνήθως οι τιμές σε ανακύκλωση κυμαίνονται απο 150--200€ 

Μπορείς λογικά να πάρεις το νέο αμάξι.

Ουτε για εξοδα για πινακιδες και ΚΤΕΟ δεν φτανουν.

Αν το πουλαγε ισως επερνε περισσοτερα .Δεν μας ειπε τι αμαξι ειναι .

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Γιάννης Platano είπε

Το γνωρίζω , πρίν ένα χρόνο έδωσα το Honda Accord που το χτύπησαν ωστόσο είχε επάνω πινακίδες και ΚΤΕΟ .

150€ μου έδωσαν αλλά είχα βγάλει πράγματα που άξιζαν . Εγω ήθελα το χαρτί , ώστε να φύγει απο το μητρώο τών οχημάτων τής εφορίας .

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Γιάννης Platano είπε

Ο ts  θελει μεταχειρισμενο μεχρι 2000  

Δεν παιρνει αυτοκινητο με τοσα

Βρίσκει αλλά σίγουρα θέλει υπομονή να βρεί όσο το δυνατόν καθαρό απο τρακάρισμα, και να υπολογίσει το ελάχιστο 500€ για μαζέματα και service

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα πάντα βρίσκεις με τις κατάλληλες υποχωρήσεις. Πχ και ένα Toyota Starlet ή κανα Micra που είναι σκυλιά αλλά 15ετιας και φυσικά... Δεν ξέρω πόσο επιβαρύνει το τεκμήριο αν έχει δύο αυτοκίνητα στην κατοχή του κάποιος. Στην περίπτωση σου πιστεύω δεν θα σε συμφέρει. Πρέπει να απαλλαγείς από το ένα πιστεύω, χωρίς να είμαι λογιστής.

Επεξ/σία από eko13
Δημοσ.

Απ'οτι ξέρω από την στιγμή που οι πινακίδες ειναι κατατεθειμένες δεν παίζει ρόλο για την αγορά άλλου αυτοκινήτου.

37 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Αν το πουλαγε ισως επερνε περισσοτερα .Δεν μας ειπε τι αμαξι ειναι .

Το αμάξι είναι χτυπημένο δεν συμφέρει να το φτιάξω γι'αυτό μεχρι τέλος του χρόνου θα παει για ανακύκλωση. Ford Fiesta του 2002 είναι.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, eko13 είπε

Toyota Starlet

Εγώ εκεί μέσα δεν έμπαινα ούτε να με πλήρωναν, όχι να το αγοράσω κιόλας. Το πιο καινούριο Starlet είναι... 21 ετών, αφού τελευταία κυκλοφορία είναι το '99. Και είναι ένα αμάξι που από πάντα ήταν κουβάς, δεν είναι (μόνο) θέμα παλαιότητας.

Δημοσ.

Προφανως και δύσκολα θα πετύχεις αμάξι που δεν θα είναι 15ετιας. Ενδεικτικά στο car βάζοντας λογικά κριτήρια, το πιο καινούργιο είναι ένα Ματιζ 15ετιας... Από εκεί και πέρα αυστηρά στα 2000, δεν βρίσκεις ούτε Γιαρις πρώτης γενιάς που είναι εικοσαετίας! Οπότε αν θες γιαπωνέζικο, πας σταρλετ, μίκρα, Άλτο. Αλλιώς υπάρχουν corsa, atos, fiesta, seicento κτλ. Δεν έχουν όλοι την δυνατότητα για σύγχρονο αυτοκίνητο, τουλάχιστον να κάνουν την καλύτερη δυνατή επιλογή.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, eko13 είπε

Δεν έχουν όλοι την δυνατότητα για σύγχρονο αυτοκίνητο, τουλάχιστον να κάνουν την καλύτερη δυνατή επιλογή.

Πολύ σωστά. Η επιλογή όμως πρέπει να γίνεται με βάση (κυρίως) την ασφάλεια, διότι εκεί πάσχουν τα πιο παλιά αμάξια. Και το Starlet είναι από τα χειρότερα σ' αυτό το θέμα. :P 

Δημοσ.

Το στάρλετ δεν είναι 15ετίας. Η 15ετία είναι το 2006. Τα στάρλετ είναι 97-98-99 στο τσακίρ κέφι, πατημένη 20ετία. Με μηδέν συστήματα ασφαλείας και ένα σουλούπι που χορεύει στο δρόμο. Καλύτερα Yaris 2000-1 που είναι αργό και βαρύ και σταθερό παρά Στάρλετ που είναι σκοτώστρες...

Δημοσ.

Ενδεικτικά το αναφέρω το σταρλετ μην κολλάτε σε ένα μοντέλο, απλά ότι δεν παίρνεις yaris θέλω να πω.  Προσωπικά σε αυτό το μπάτζετ θα έβλεπα Micra και Fiesta, πριν κάνα χρονο κοίταγα μέχρι 3000, κατέληξα σε Getz του 2008.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια χαρά βρίσκει πχ καλό fiesta 2005-06 με 2500, τι σταρλετ λετε ρε παιδια; φτάνει, ας πανε στη πρεσσα σιγα σιγα...

Επεξ/σία από paylidis
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...