fair_play Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 Ψάχνω για ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο. Βασικά με ενδιαφέρει να είναι οικονομικό, να μην έχει σοβαρό τρακάρισμα και να έχει συντηρηθεί σωστά. Κοιτάω να είναι από ιδιώτη. Δεν έχω προηγούμενη εμπειρία αλλά μου έτυχε σε 2 αυτοκίνητα να έχουν πρόσφατα μεταβιβαστεί από τον αρχικό ιδιοκτήτη σε εταιρεία. Ρώτησα γιατί και μου απάντησαν γενικά για φορολογικούς λόγους. Μήπως έχει κάποιος ιδέα γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό; Μπορεί να είναι τίποτα ύποπτο;
Joshua21 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 Το ότι μεταβιβάστηκαν σε εταιρείες πρόσφατα από μόνο του δεν βοηθάει και πολύ. Τι είδους εταιρείες ήταν αυτές? Επίσης ύποπτο ως προς τι ακριβώς?
meletis_m Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 2 ώρες πριν, fair_play είπε Ψάχνω για ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο. Βασικά με ενδιαφέρει να είναι οικονομικό, να μην έχει σοβαρό τρακάρισμα και να έχει συντηρηθεί σωστά. Κοιτάω να είναι από ιδιώτη. Δεν έχω προηγούμενη εμπειρία αλλά μου έτυχε σε 2 αυτοκίνητα να έχουν πρόσφατα μεταβιβαστεί από τον αρχικό ιδιοκτήτη σε εταιρεία. Ρώτησα γιατί και μου απάντησαν γενικά για φορολογικούς λόγους. Μήπως έχει κάποιος ιδέα γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό; Μπορεί να είναι τίποτα ύποπτο; Απλώς πέρναγαν τα έξοδα στήν εταιρεία . Εάν τα αμάξια ,εφόσον τα πάς σε συνεργείο για έλεγχο και να συνδεθούν σε διαγνωστικό και είναι εντάξει , προχώρησε εφόσον τα βρείτε στή τιμή.
fair_play Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 1 ώρα πριν, Joshua21 είπε Το ότι μεταβιβάστηκαν σε εταιρείες πρόσφατα από μόνο του δεν βοηθάει και πολύ. Τι είδους εταιρείες ήταν αυτές? Επίσης ύποπτο ως προς τι ακριβώς? Η μία ήταν pet shop. Η άλλη δεν πρόσεξα. Ύποπτο; Ίσως είναι λάθος λέξη. Απλά μου φαίνεται παράξενο να θέλεις να πουλήσεις ένα αυτοκίνητο και να το μεταβιβάζεις σε δική σου εταιρεία πριν.
Joshua21 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 7 λεπτά πριν, fair_play είπε Η μία ήταν pet shop. Η άλλη δεν πρόσεξα. Ύποπτο; Ίσως είναι λάθος λέξη. Απλά μου φαίνεται παράξενο να θέλεις να πουλήσεις ένα αυτοκίνητο και να το μεταβιβάζεις σε δική σου εταιρεία πριν. Όντως, στη συγκεκριμένη περίπτωση το "παράξενο" βγάζει κάποιο νόημα, το "ύποπτο" όμως όχι. Και ναι, δεν έχεις άδικο, είναι παράξενο, το "για φορολογικούς λόγους" που σου δόθηκε ως απάντηση είναι απλά υπεκφυγή. Εγώ προσωπικά πάντως δεν θα έδινα και πολύ σημασία σε αυτό, το σημαντικότερο είναι να ελεγθεί εξονυχιστικά, το όχημα πρόκειται να αγοράσεις, όχι τον πωλητή.
zourman1981 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 4 ώρες πριν, fair_play είπε Ψάχνω για ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο. Βασικά με ενδιαφέρει να είναι οικονομικό, να μην έχει σοβαρό τρακάρισμα και να έχει συντηρηθεί σωστά. Κοιτάω να είναι από ιδιώτη. Δεν έχω προηγούμενη εμπειρία αλλά μου έτυχε σε 2 αυτοκίνητα να έχουν πρόσφατα μεταβιβαστεί από τον αρχικό ιδιοκτήτη σε εταιρεία. Ρώτησα γιατί και μου απάντησαν γενικά για φορολογικούς λόγους. Μήπως έχει κάποιος ιδέα γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό; Μπορεί να είναι τίποτα ύποπτο; Εγώ όταν αγόρασα το αμάξι μου και του άφησα το παλιό μου είπε ότι εάν δεν το έχει πουλήσει σε μια εβδομάδα θα το κάνει μεταβίβαση στην εταιρεία (ήθελα την άδεια στο καινούριο όνομα για να κάνω απασφαλιση) Άρα ένας λόγος είναι αυτοί που αγοράζουν καινούρια και αφήνουν στις αντιπροσωπείες τα παλιά τους
fair_play Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας. Μήπως έχετε κάποια άποψη για την autoreport ;
LabrakisG1992 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 3 λεπτά πριν, fair_play είπε Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας. Μήπως έχετε κάποια άποψη για την autoreport ; Απο εμπειρία φίλου,άψογοι επαγγελματίες. Πολύ ευχαριστημένος.Έκαναν το αμάξι ''φύλλο και φτερό''.
Haldol Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 3 ώρες πριν, meletis_m είπε Εάν τα αμάξια ,εφόσον τα πάς σε συνεργείο για έλεγχο και να συνδεθούν σε διαγνωστικό και είναι εντάξει , προχώρησε εφόσον τα βρείτε στή τιμή. Σημαντικό και το report του διαγνωστικού, αλλά το πιο σημαντικά κομμάτια (δομικά) δεν ελέγχονται μ' αυτό τον τρόπο. Το αναφέρω ώστε να μη καταλάβει κάποιος ότι "αν το διαγνωστικό δε βγάλει σφάλμα, το αμάξι είναι οκ". 1
meletis_m Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 5 ώρες πριν, Haldol είπε Σημαντικό και το report του διαγνωστικού, αλλά το πιο σημαντικά κομμάτια (δομικά) δεν ελέγχονται μ' αυτό τον τρόπο. Το αναφέρω ώστε να μη καταλάβει κάποιος ότι "αν το διαγνωστικό δε βγάλει σφάλμα, το αμάξι είναι οκ". Σωστή διευκρίνηση να ανέβει και σε ράμπα για περαιτέρω έλεγχο και μια δοκιμη στο δρόμο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα