giorgoskouro Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 Έτυχε και γνώρισα μια κοπέλα που βγήκαμε έξω τρεις φορές. Αυτή άρχισε να μου λέει σε κάθε έξοδο για αστρολογικές προβλέψεις, κάρτες ταρο, μάντηδες με τράπουλες και νούμερα και όλα τα σχετικά. Εγώ βαριόμουν να τα ακούω αυτά και της λέω ότι δεν πιστεύω σε τέτοια. Πιστεύω μόνο ότι μπορεί να προβλέψει η επιστήμη, στα υπόλοιπα δεν θέλω ούτε να μάθω κάτι ούτε να προβλέψω το μέλλον καθώς αυτό μπορεί να είναι και άσχημο. Αυτή μου απάντησε ότι είναι κρίμα και εγώ βγαίνω χαμένος από αυτό, η ζωή ήταν σκατα και μετά όλα έφτιαξαν, ο δικός μου "ταρομάντης" γνωρίζει ταρομαντεια τελευταίας γενιάς και έχει 100% σωστές προβλέψεις στα πάντα όχι σαν κάτι καφεντζουδες. Οκ λέω ας πούμε κάτι άλλο γιατί αυτά δεν με εμπνέουν, αυτή στράβωσε. Μα καλά ρε παιδιά υπάρχουν ακόμα ατομα που πιστεύουν σε τέτοια; Εδώ είδαμε και πάθαμε για να απαλλαγει η γενιά μας από τα κολλήματα των θρησκειών και τον ταλιμπανισμο και τώρα υπάρχουν άνθρωποι που ασχολούνται με μάγους και με ταρο..... 2
poulinos Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 πες της οτι τα ταρο λενε σεξ και δρομο.οτι εσυ την θες αλλα τα ταρο αποφασισαν. ps κριμα που δεν προβλεψαν οτι το bitcoin θα φτανε 40000 και δεν αγορασαν οταν εκανε ενα ευρω.
G.TH. Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 Διαχρονικά, είναι το καλύτερο θέμα συζήτησης με κοπέλα. 1
Μακιαβέλλι Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 40 λεπτά πριν, giorgoskouro είπε Έτυχε και γνώρισα μια κοπέλα που βγήκαμε έξω τρεις φορές. Αυτή άρχισε να μου λέει σε κάθε έξοδο για αστρολογικές προβλέψεις, κάρτες ταρο, μάντηδες με τράπουλες και νούμερα και όλα τα σχετικά. Εγώ βαριόμουν να τα ακούω αυτά και της λέω ότι δεν πιστεύω σε τέτοια. Πιστεύω μόνο ότι μπορεί να προβλέψει η επιστήμη, στα υπόλοιπα δεν θέλω ούτε να μάθω κάτι ούτε να προβλέψω το μέλλον καθώς αυτό μπορεί να είναι και άσχημο. Αυτή μου απάντησε ότι είναι κρίμα και εγώ βγαίνω χαμένος από αυτό, η ζωή ήταν σκατα και μετά όλα έφτιαξαν, ο δικός μου "ταρομάντης" γνωρίζει ταρομαντεια τελευταίας γενιάς και έχει 100% σωστές προβλέψεις στα πάντα όχι σαν κάτι καφεντζουδες. Οκ λέω ας πούμε κάτι άλλο γιατί αυτά δεν με εμπνέουν, αυτή στράβωσε. Μα καλά ρε παιδιά υπάρχουν ακόμα ατομα που πιστεύουν σε τέτοια; Εδώ είδαμε και πάθαμε για να απαλλαγει η γενιά μας από τα κολλήματα των θρησκειών και τον ταλιμπανισμο και τώρα υπάρχουν άνθρωποι που ασχολούνται με μάγους και με ταρο..... Ο καθένας πιστεύει σε αυτό που χρειάζεται, για τους δικούς του λόγους. Κι ας μην ισχύουν, η πίστη σε αυτά μπορεί να την βοηθάει. Μην κρίνετε τον άνθρωπο από μια παράμετρο. Ας είναι χαρούμενοι και καλοί κι ας πιστεύουν και στο spaghetti monster. 3
momotis Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 59 λεπτά πριν, giorgoskouro είπε γνώρισα μια κοπέλα που βγήκαμε έξω τρεις φορές. Μα καλά ρε παιδιά υπάρχουν ακόμα ατομα που πιστεύουν σε τέτοια; Ισχύει. Συνήθως τους παίρνει 3 ραντεβού,για να είναι σίγουροι..
Basilhs23___ Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 Εγώ αν πάω σε medium θα του πω να μου προβλέψει τους αριθμούς από το τζόκερ, αλλά δεν θα τον πληρώσω, όταν κερδίσω το τζακ ποτ θα του δώσω ένα ποσοστό μετά από συμφωνία. Να δούμε τι άσσους στο μανίκι έχουν τα medium.
DownUNDERground Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 1 ώρα πριν, Μακιαβέλλι είπε Ας είναι χαρούμενοι και καλοί κι ας πιστεύουν και στο spaghetti monster. Καταλαβαίνω βέβαια τι και πως το λες... Είναι όμως;;;
xrist0s4 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 Μου το χαν βρει στο φλιτζάνι ότι θα ανέβει τέτοιο πόστ σήμερα.
papoys1 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 12 ώρες πριν, giorgoskouro είπε Έτυχε και γνώρισα μια κοπέλα που βγήκαμε έξω τρεις φορές. Αυτή άρχισε να μου λέει σε κάθε έξοδο για αστρολογικές προβλέψεις, κάρτες ταρο, μάντηδες με τράπουλες και νούμερα και όλα τα σχετικά. Εγώ βαριόμουν να τα ακούω αυτά και της λέω ότι δεν πιστεύω σε τέτοια. Πιστεύω μόνο ότι μπορεί να προβλέψει η επιστήμη, στα υπόλοιπα δεν θέλω ούτε να μάθω κάτι ούτε να προβλέψω το μέλλον καθώς αυτό μπορεί να είναι και άσχημο. Αυτή μου απάντησε ότι είναι κρίμα και εγώ βγαίνω χαμένος από αυτό, η ζωή ήταν σκατα και μετά όλα έφτιαξαν, ο δικός μου "ταρομάντης" γνωρίζει ταρομαντεια τελευταίας γενιάς και έχει 100% σωστές προβλέψεις στα πάντα όχι σαν κάτι καφεντζουδες. Οκ λέω ας πούμε κάτι άλλο γιατί αυτά δεν με εμπνέουν, αυτή στράβωσε. Μα καλά ρε παιδιά υπάρχουν ακόμα ατομα που πιστεύουν σε τέτοια; Εδώ είδαμε και πάθαμε για να απαλλαγει η γενιά μας από τα κολλήματα των θρησκειών και τον ταλιμπανισμο και τώρα υπάρχουν άνθρωποι που ασχολούνται με μάγους και με ταρο..... χαχαχαχαχα Τι λες τώρα ρε φίλε. Όσο υπάρχουν άνθρωποι που όχι μόνο βλέπουν survivor (σαν παράδειγμα το φέρνω) αλλά παθιάζονται κιόλας με αυτό λες και εκεί αρχίζει και τελειώνει η ζωή της οι ταρομάντες οι καφετζούδες οι μάγοι και όλοι αυτοί θα περνάνε ζάχαρη σε υγεία των κορόιδων. 2
Kostasspil Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 minutes ago, papoys1 said: Όσο υπάρχουν άνθρωποι που όχι μόνο βλέπουν survivor (σαν παράδειγμα το φέρνω) Εντελώς αστοχο το παράδειγμα εν τ μεταξύ και όχι, δεν βλέπω ούτε εγώ Επεξ/σία 29 Ιουνίου 2021 από Kostasspil 1 1
nyne Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 Ασε τα ταρο και δες εαν ταιριαζουν τα τσακρα σας...😁 1
papoys1 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, Kostasspil είπε Εντελώς αστοχο το παράδειγμα εν τ μεταξύ και όχι, δεν βλέπω ούτε εγώ παράδειγμα το έφερα υπάρχει και η Φάρμα και τόσα άλλα.😁 Επεξ/σία 29 Ιουνίου 2021 από papoys1
tigergreg Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 Υπαρχουν επισης πετρες, ψιχουλα και κοκαλα εκτος των κλασικων χαρτιων και καφεδων αν θελεις να δεις το μελλον.... Το βασικο ερωτημα ειναι αν καρφωσες το σουβλακι στην ταροπειραγμενη....🤣😂🤩
DownUNDERground Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 2 λεπτά πριν, tigergreg είπε Το βασικο ερωτημα ειναι αν καρφωσες το σουβλακι στην ταροπειραγμενη....🤣😂🤩 Αν της ξήγησε το όνειρο (αστρολογικά).
Dantε Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 9 λεπτά πριν, DownUNDERground είπε Αν της ξήγησε το όνειρο (αστρολογικά). Αν της επισκεφθηκε τον Uranus
Προτεινόμενες αναρτήσεις