Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με αυτό το budget και με κριτήριο να είναι το πολύ 4-5 ετών ποιο SUV θεωρείται value for money?

Δημοσ.

είσαι οριακα οικονομικά για καινουργιο B suv, γιατι να πας σε μεταχειρισμένο με τα οποια αγνωστα/πιθανα προβληματα του;

• Like 3
Δημοσ.

Πάντως έχει γεμίσει ο τόπος Κασκαη και με αυτά τα λεφτά θα βρεις λογικά πένα. Ενώ της πρώτης γενιάς ξεκινούν πολύ φθηνότερα.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, paylidis είπε

είσαι οριακα οικονομικά για καινουργιο B suv, γιατι να πας σε μεταχειρισμένο με τα οποια αγνωστα/πιθανα προβληματα του;

Δεν μπορώ να ξεφύγω από αυτό το budget που έχω και δεν νομίζω ότι φτάνω κάποιο καινούριο σε αυτά τα χρήματα.

Επίσης δεν νομίζω ότι θα με ενδιέφερε κάποιο μικρό σε χωρητικότητα B-SUV.

Δημοσ.

Νομιζω τότε μονόδρομος είτε dacia duster είτε C4 για καινουργιο C-SUV, εναλλακτικα μεταχειρισμένο (αν και με βρισκεις κατα στο να δώσεις τόσα πολλα λεφτα για μεταχειρισμένο-εκτός εαν μιλάμε για 1-1.5 έτους)

Δημοσ.

Kia stonic , η το βιταρα που παίζει προσφορά στα 17κ. Αυτά τα δυο παίζουν στα χρήματα σου. Εγω αν είχα αυτό το budget ανάμεσα στα δυο αυτά θα κοίταγαν και τίποτε άλλο.Μην πας σε μτχ .

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, mp123 είπε

Kia stonic , η το βιταρα που παίζει προσφορά στα 17κ. Αυτά τα δυο παίζουν στα χρήματα σου. Εγω αν είχα αυτό το budget ανάμεσα στα δυο αυτά θα κοίταγαν και τίποτε άλλο.Μην πας σε μτχ .

+1 για vitara   Δεν ήξερα ότι παίζει τόσο χαμηλά!

• Like 1
Δημοσ.
39 λεπτά πριν, paylidis είπε

+1 για vitara   Δεν ήξερα ότι παίζει τόσο χαμηλά!

είναι μέχρι να μπει στην επόμενη έκδοση σαλονοκουζίνα και wc μιας και είναι της μόδας 😁

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...