RafaelS Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 Καλησπέρα , Μια ερώτηση, τι κατανάλωση λέτε να εχει ενα Peugeot 307 έτους 2006 1400cc με 120bhp; Βρηκα ενα μεταχειρισμένο σε πολυ καλή τιμή με 180.000χλμ αλλα τέρμα περιποιημένο καθώς ο ιδιοκτήτης το έφτιαχνε πάντα και συνεχώς του έβαζε νέα .Εχει αλλάξει σχεδόν τα πάντα ,όπως νέα λάστιχα μαζι και νέες αυθεντικές ζάντες αλουμινίου ,νέο αμορτισέρ, αντλία νερού ,ιμάντας και αλλα πολλα .Εχει και οθόνη multimedia και καμερα οπισθοπορείας,φιμε .Ξερω αυτά ειναι άκυρα αλλα επειδή πραγματικά ειναι πολυ προσεγμένο και σε καλή τιμή ήθελα να μάθω αν αξίζει για μεσα στην πολυ .Νέος οδηγός εδω. Ευχαριστώ
Dark_Nightfall Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 5 λεπτά πριν, RafaelS είπε Καλησπέρα , Μια ερώτηση, τι κατανάλωση λέτε να εχει ενα Peugeot 307 έτους 2006 1400cc με 120bhp; Βρηκα ενα μεταχειρισμένο σε πολυ καλή τιμή με 180.000χλμ αλλα τέρμα περιποιημένο καθώς ο ιδιοκτήτης το έφτιαχνε πάντα και συνεχώς του έβαζε νέα .Εχει αλλάξει σχεδόν τα πάντα ,όπως νέα λάστιχα μαζι και νέες αυθεντικές ζάντες αλουμινίου ,νέο αμορτισέρ, αντλία νερού ,ιμάντας και αλλα πολλα .Εχει και οθόνη multimedia και καμερα οπισθοπορείας,φιμε .Ξερω αυτά ειναι άκυρα αλλα επειδή πραγματικά ειναι πολυ προσεγμένο και σε καλή τιμή ήθελα να μάθω αν αξίζει για μεσα στην πολυ .Νέος οδηγός εδω. Ευχαριστώ To 1600 λες μάλλον , δεν βλέπω να ήταν 1400 με 120hp , αλλά με 90hp , anyway (6.5 L/100Km) , το 1.6 (7.4 L/100Km)
RafaelS Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 7 λεπτά πριν, NT1G είπε 1400cc με 120bhp δεν παίζει πάντως. Μπορεί να το εχει πειράξει ,ετσι γράφει πάντως .Άντε να ειναι 1600cc με 120 5 λεπτά πριν, Dark_Nightfall είπε To 1600 λες μάλλον , δεν βλέπω να ήταν 1400 με 120hp , αλλά με 90hp , anyway (6.5 L/100Km) , το 1.6 (7.4 L/100Km) Εννοεις οτι δεν γίνεται να ειναι 1400 με 120 άλογα; Στην αγγελία αυτά λεει όπως τα έγραψα .Δεν το εχω δει απο κοντά για να δω και το βιβλιο του κατασκευαστή .Αν ειναι 1600cc με 120hp συμφέρει;
lefkrc Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 Καλημέρα, δεν υπάρχει από το εργοστάσιο 1,4lt 120hp. Ήταν 1.4lt 90hp και 1.6lt 110hp. Άρα σε πρώτη φάση πρέπει να διευκρινίσεις αυτό. Αν το θες για πόλη, αν είναι το 1.6lt, μη περιμένεις πραγματική κατανάλωση κάτω από 9 λίτρα. Γενικά αν πρώτο μέλημα σου είναι η οικονομία στην πόλη, καλό θα ήταν να κοιτάξεις μια ή δύο κατηγορίες κάτω. Γενικά τα 307 (όπως και τα 206 αντίστοιχης χρονολογίας) είχαν τραγικά ηλεκτρολογικά. Μη ξαφνιαστείς αν μπαίνεις μέσα και ανάβουν τα λαμπάκια σαν σε χριστουγεννιάτικο δέντρο. Τα πρώτα υποψήφια να ανάψουν είναι για το ABS και τον αερόσακο, χωρίς να υπάρχει απαραίτητα πρόβλημα. Επίσης ευπαθής είναι όλη η μονάδα με τους διακόπτες πίσω από το τιμόνι (Φλας, υαλοκαθαριστήρες).
Ukforthemoment Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 Ψαξε κάτι άλλο.Και για το συγκεκριμένο που δεν ξέρει τι πουλάει ο ιδιοκτητης και για το μοντέλο
Andrewbell Δημοσ. 15 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2021 Γεια σας ειμαι νέος εδώ....παρ' όλα αυτά από αυτά που βλέπω δεν είναι έτσι όπως τα λέτε.....Στα χαρτιά το peugeot 307 ειναι 1.6 110hp όμως αυτός από την αντιπροσωπεία μου είπε πως η πραγματική του δύναμη για την δικιά μου έκδοση και κινητήρα το "Leader" αντιστοιχεί σε 125 άλογα Στις 29/6/2021 στις 10:30 ΠΜ, lefkrc είπε Καλημέρα, δεν υπάρχει από το εργοστάσιο 1,4lt 120hp. Ήταν 1.4lt 90hp και 1.6lt 110hp. Άρα σε πρώτη φάση πρέπει να διευκρινίσεις αυτό. Αν το θες για πόλη, αν είναι το 1.6lt, μη περιμένεις πραγματική κατανάλωση κάτω από 9 λίτρα. Γενικά αν πρώτο μέλημα σου είναι η οικονομία στην πόλη, καλό θα ήταν να κοιτάξεις μια ή δύο κατηγορίες κάτω. Γενικά τα 307 (όπως και τα 206 αντίστοιχης χρονολογίας) είχαν τραγικά ηλεκτρολογικά. Μη ξαφνιαστείς αν μπαίνεις μέσα και ανάβουν τα λαμπάκια σαν σε χριστουγεννιάτικο δέντρο. Τα πρώτα υποψήφια να ανάψουν είναι για το ABS και τον αερόσακο, χωρίς να υπάρχει απαραίτητα πρόβλημα. Επίσης ευπαθής είναι όλη η μονάδα με τους διακόπτες πίσω από το τιμόνι (Φλας, υαλοκαθαριστήρες). Κανείς μεγάλο λάθος παίζει ρόλο η μεταχείριση του αυτοκινήτου...ξέρω πολλούς άσχετους που τα έχουν στα κόκκινα και ανάβουν λαμπάκια οι λεγόμενοι "τα ξέρω ολα" λογικό δεν είναι φίλε μου μηχανή είναι έλεος!
vamvakoolas Δημοσ. 16 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 17 ώρες πριν, Andrewbell είπε Γεια σας ειμαι νέος εδώ....παρ' όλα αυτά από αυτά που βλέπω δεν είναι έτσι όπως τα λέτε.....Στα χαρτιά το peugeot 307 ειναι 1.6 110hp όμως αυτός από την αντιπροσωπεία μου είπε πως η πραγματική του δύναμη για την δικιά μου έκδοση και κινητήρα το "Leader" αντιστοιχεί σε 125 άλογα Κανείς μεγάλο λάθος παίζει ρόλο η μεταχείριση του αυτοκινήτου...ξέρω πολλούς άσχετους που τα έχουν στα κόκκινα και ανάβουν λαμπάκια οι λεγόμενοι "τα ξέρω ολα" λογικό δεν είναι φίλε μου μηχανή είναι έλεος! μιας που εισαι νεος καλυτερα να διαβαζεις τι σου γραφουν οχι ενας και δυο αλλα αρκετοι. 1400 αρι δεν υπαρχει με πανω απο 90 αλογα. Η leader εκδοση εχει να κανει με τον εξοπλισμο και οχι με τη μηχανη. Επιπλεον oi επισημοι αντιπροσωποι δε θα σου δωσουν πληροφορια για μοντελο προηγουμενο χρονων ασχετα αν ενας πωλητης απο μαντρα σου ανεφερε κατι τετοιο για να το ...ξεφορτωθει. Αληθεια ποια αντιπροσωπεια στο ανεφερε? λογω προβληματων τις ειχα γυρισει ολες στην Αττικη Με απλα βηματα μπορεις να ζητησεις να σου στειλει την αδεια κυκλοφοριας να δεις τη γραφει με τα ιδια σου ματια. Η καταναλωση ειναι το λιγοτερο που σε ενδιαφερει σε αυτο το οχημα: προσεξε κυριως ηλεκτρικα και μετα μηχανικα. Κατοχος για χρονια (αλλα ευτηχως το πουλησα το $#λο) ενος 307 του 2005 1.600cc Επεξ/σία 16 Αυγούστου 2021 από vamvakoolas
Ukforthemoment Δημοσ. 16 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2021 21 ώρες πριν, Andrewbell είπε Γεια σας ειμαι νέος εδώ....παρ' όλα αυτά από αυτά που βλέπω δεν είναι έτσι όπως τα λέτε.....Στα χαρτιά το peugeot 307 ειναι 1.6 110hp όμως αυτός από την αντιπροσωπεία μου είπε πως η πραγματική του δύναμη για την δικιά μου έκδοση και κινητήρα το "Leader" αντιστοιχεί σε 125 άλογα Κανείς μεγάλο λάθος παίζει ρόλο η μεταχείριση του αυτοκινήτου...ξέρω πολλούς άσχετους που τα έχουν στα κόκκινα και ανάβουν λαμπάκια οι λεγόμενοι "τα ξέρω ολα" λογικό δεν είναι φίλε μου μηχανή είναι έλεος! Κολοκύθια σου είπε.Μαλλον επειδή σε ειδε νέο σε δουλεύει για να πουλήσει,αμάξι ή πνεύμα.Αν είναι δυνατόν όταν όλες οι πληροφορίες υπαρχουν στο ιντερνετ να πιστεύουμε τον κάθε πωλητή.
tigergreg Δημοσ. 17 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2021 Πεζω 15ετιας που βγαζει 90 αλογα συν 30 του ιδιοκτητη με 180,000χλμ... Αρχισε να τρεχεις απο τωρα.... Μακρυα οσο ο διαολος απ το λιβανι....😂
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα