Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα

Το συνημένο αρχείο αν το ανοίξεις με notepad μου βγάζει...το παρακάτω

Τι κάνω?

2
00:00:53,500 --> 00:00:55,999
ÕðÜñ÷åé áíÜìåóÜ ìáò Ýíáò ëáüò,

3
00:00:56,000 --> 00:00:57,999
...ðñïéêéóìÝíïé ìå
ôÝëåéåò áíáìíÞóåéò...

4
00:00:58,000 --> 00:01:00,040
...áðü üëåò ôéò
ðñïçãïýìåíåò æùÝò ôïõò.

5
00:01:00,041 --> 00:01:03,707
Áõôïáðïêáëïýíôáé INFINITE. (¢ðåéñïé)

6
00:01:06,000 --> 00:01:09,915
Ìåôáîý ôùí ¢ðåéñùí, äýï ïìÜäåò
ìÜ÷ïíôáé ãéá ôçí åîïõóßá.

7
00:01:09,916 --> 00:01:12,540
Áðü ôç ìßá ðëåõñÜ ïé Ðéóôïß,

infinite-2021-1080p-720p-webrip-x264-aac-yts-mx.srt

Δημοσ.

Κατέβασε άλλο π.χ.  αυτό από opensubtitles Ίδιους χρονισμούς φαίνεται να έχει. Το πρόβλημά σου ίσως να έχει να κάνει με την κωδικοποίηση για non-unicode programs (να επιλέξεις Greekj).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οι συγκεκριμένοι υπότιτλοι αν τους "βρήκες" στο σ4φ είναι μια χαρά. Τους κατέβασα και είναι εντάξει. Αυτό το αρχείο μήπως το άνοιξες και το αποθήκευσες σαν UTF-8 εσύ; Άσε που έπεσε editing και έχει σβηστή ο πρώτος υπότιτλος με τα credits. Το λέω γιατί από το site είναι σε ANSI αλλά το συγκεκριμένο που ανέβασες δεν στρώνει αν το ξανασώσω σε ANSI, οπότε μάλλον πρέπει να το ξανακατεβάσεις ή πάρ' το από τα συνημμένα.

Δες όμως και τις ρυθμίσεις σου. Πάτα WINDOWS+R στο πληκτρολόγιο, δώσε untl.cpl πάτα ENTER και πήγαινε στην καρτέλα "Διαχείριση". Τι λέει στο κάτω μέρος για τα προγράμματα που δεν υποστηρίζουν Unicode; Αν δεν είναι "Ελληνικά (Ελλάδας)" άλλαξε το και κάνε επανεκκίνηση.

infinite-2021-1080p-720p-webrip-x264-aac-yts-mx.srt

Επεξ/σία από micos000
Δημοσ.
20 ώρες πριν, tedybear είπε

Κατέβασε άλλο π.χ.  αυτό από opensubtitles Ίδιους χρονισμούς φαίνεται να έχει. Το πρόβλημά σου ίσως να έχει να κάνει με την κωδικοποίηση για non-unicode programs (να επιλέξεις Greekj).

Ευχαριστω πολύ, τους κατέβασα και δουλεύουν

20 ώρες πριν, micos000 είπε

Οι συγκεκριμένοι υπότιτλοι αν τους "βρήκες" στο σ4φ είναι μια χαρά. Τους κατέβασα και είναι εντάξει. Αυτό το αρχείο μήπως το άνοιξες και το αποθήκευσες σαν UTF-8 εσύ; Άσε που έπεσε editing και έχει σβηστή ο πρώτος υπότιτλος με τα credits. Το λέω γιατί από το site είναι σε ANSI αλλά το συγκεκριμένο που ανέβασες δεν στρώνει αν το ξανασώσω σε ANSI, οπότε μάλλον πρέπει να το ξανακατεβάσεις ή πάρ' το από τα συνημμένα.

Δες όμως και τις ρυθμίσεις σου. Πάτα WINDOWS+R στο πληκτρολόγιο, δώσε untl.cpl πάτα ENTER και πήγαινε στην καρτέλα "Διαχείριση". Τι λέει στο κάτω μέρος για τα προγράμματα που δεν υποστηρίζουν Unicode; Αν δεν είναι "Ελληνικά (Ελλάδας)" άλλαξε το και κάνε επανεκκίνηση.

infinite-2021-1080p-720p-webrip-x264-aac-yts-mx.srt 71 kB · 1 download

Ναι απο το σ4φ είναι και όντως εχω κάνει editing και save σε UTF'8 αλλά από την αρχή έτσι μου κατεβαίνουν...Any way τους κατέβασα από αλλού που μου πρότεινε ο φίλος tedybear και δουλεύουν

Επι τι ευκαιρία το untl.cpl δεν δουλεύει καθώς μου λέει η δεν μπορεί να το βρει

Δημοσ.
19 ώρες πριν, micos000 είπε

Σόρυ...

intl.cpl

Σωστός! Λύθηκε από την διαχείριση με την αλλαγή γλώσσας. Σ΄ευχαριστώ πολύ δλδ όλους σας

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...