Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, Thresh είπε

Η μέση ταχύτητα στην Ελλάδα (σύμφωνα με Ookla) είναι 37.71 κι ανεβαίνει...

Speedtest Global Index – Internet Speed around the world – Speedtest Global Index θέση 97.

Όσο για το ping, όταν φτιαχτούν MS Datacenters στην Ελλάδα θα βελτιωθούν κατακόρυφα.

Υπάρχουν στατιστικά για την διάμεση (median) ταχύτητα; 

Edit: Τελικά βρήκα κάτι, αλλά δεν έχει όλες τις χώρες: https://fairinternetreport.com/research/usa-vs-europe-internet-speed-analysis

Επεξ/σία από michael92
Δημοσ.
13 ώρες πριν, forgotten είπε

αντι να επικεντρωθουν σε παιχνιδια σκεφτονται οτι ανοησια μπορουν για να μην εχουν οι αγοραστες ποτε αληθινο περιεχομενο στα χερια τους , φανταζονται ιδανικο το συνδρομητικο πακετο και οποτε τυχει τους κοβεις τα παντα...

Έχουν επικεντρωθεί σε παιχνίδια. Παρουσίασαν ήδη 30 (27 στο gamepass day one) και περιμένουμε τουλάχιστον αλλά τοσα τουλάχιστον από τα υπόλοιπα studio + συμφωνίες. 

Όσο για τις συνδρομές είναι ιδανικό. 10 παιχνίδια θα ήθελες 800 ευρώ. Τώρα θες 14.99. Προσωπικά μου είναι αδιάφορη ιδιοκτησία. Με 14.99 τελείωσα τα 3 tomb raider στο gamepass. Τα εκανα 100%. Δεν πρόκειται ποτέ να τα ξαναπαίξω. Άρα δεν χρειάζεται να τα πληρώσω. Τέλος και δικό σου να είναι πάλι δεν είναι. Αγόρασε σήμερα με 80 ευρώ το Fifa και όταν η EA τελειώσει τα updates μπες παίξε 

13 ώρες πριν, Zengar Zombolt είπε

Με 7-8 Mbps μέση ταχύτητα ιντερνέτ στον κόσμο (Ελλαδα 13.41)  ( για ping δεν μιλαω καν )
 Δεν νομίζω πως είναι κατι εφικτό, τουλάχιστον όχι σύντομα.

Η μέση ταχύτητα στον κόσμο είναι 54/12. 

13 ώρες πριν, Twisted_Metal είπε

Μπα. Πάλι PlayStation θα πάμε.

Λογικό. Όταν σου δίνει 10 ίδια exclusives με διαφορετικό skin και 80 ευρώ τιμη πως να φύγεις από τέτοια ευκαιρία. 

• Like 2
Δημοσ.

μας τα έχουν πρήξει με το cloud... ας έχουμε όλοι πρώτα τουλάχιστον 1gbit γραμμές (στην Ελλάδα ? ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ...αργούμε ακόμα) και μετά βλέπουμε

Δημοσ.
15 ώρες πριν, WolvesInTheThroneRoom είπε

Όσο για τις συνδρομές είναι ιδανικό. 10 παιχνίδια θα ήθελες 800 ευρώ. Τώρα θες 14.99. Προσωπικά μου είναι αδιάφορη ιδιοκτησία. Με 14.99 τελείωσα τα 3 tomb raider στο gamepass. Τα εκανα 100%. Δεν πρόκειται ποτέ να τα ξαναπαίξω. Άρα δεν χρειάζεται να τα πληρώσω. Τέλος και δικό σου να είναι πάλι δεν είναι. Αγόρασε σήμερα με 80 ευρώ το Fifa και όταν η EA τελειώσει τα updates μπες παίξε 

σιγά μη θες και 800000 ευρώ.

πάντως να σου πω και το άλλο αν κάποιοι δεν είχαμε πληρώσει προ αμνημονεύτων τα tomb raider όσο τα είχαμε πληρώσει (όχι πάντως 80€.. ) δεν θα μπορούσες σήμερα να τα παίξεις με 15 και σίγουρα με 15€ δεν μπορείς να έχεις την  απαίτηση να παίζεις κάτι που να έχει κάποιου είδους ποιότητα.

να δούμε τι θα κάνει το pass ως pass, ως συνδρομή από μόνο του, όχι με τα αποφάγια του παρελθόντος 

Δημοσ.
Στις 29/6/2021 στις 10:19 ΠΜ, WolvesInTheThroneRoom είπε

Έχουν επικεντρωθεί σε παιχνίδια. Παρουσίασαν ήδη 30 (27 στο gamepass day one) και περιμένουμε τουλάχιστον αλλά τοσα τουλάχιστον από τα υπόλοιπα studio + συμφωνίες. 

Η μέση ταχύτητα στον κόσμο είναι 54/12. 

Λογικό. Όταν σου δίνει 10 ίδια exclusives με διαφορετικό skin και 80 ευρώ τιμη πως να φύγεις από τέτοια ευκαιρία. 

Έχουν επικεντρωθεί στα παιχνίδια, ανακοινώσανε 30 αλλά το μόνο νέο IP ειναι το Starfield και μόνο αυτο θυμάμαι. Τακτική αγοράστε οτι κινείτε να δειχνουμε στουντιο για να βγάλουμε τπτ της προκοπης περα απο τα ιδια και τα ίδια. Μεχρι τοτε Game Pass, Cloud και τέτοια...

Μόνο το Pass τη κρατάει αυτη τη στιγμή και το έχει πρωτη προτεραιότητα η MS. Ειναι τέλειο. Αλλά δεν εχει τπτ άλλο περα απο αυτό... προς το παρων. 

Λογικό τι; Όταν λέτε για παιχνίδια και κράζετε το Playstation με πιάνουν γέλια...  
PlayStation Studios head, Hermen Hulst, says they have more than 25 PlayStation 5 games in development, half of which are new IP.  "IGN"

Δημοσ.
Στις 30/6/2021 στις 1:34 ΠΜ, logistoulis είπε

σιγά μη θες και 800000 ευρώ.

πάντως να σου πω και το άλλο αν κάποιοι δεν είχαμε πληρώσει προ αμνημονεύτων τα tomb raider όσο τα είχαμε πληρώσει (όχι πάντως 80€.. ) δεν θα μπορούσες σήμερα να τα παίξεις με 15 και σίγουρα με 15€ δεν μπορείς να έχεις την  απαίτηση να παίζεις κάτι που να έχει κάποιου είδους ποιότητα.

να δούμε τι θα κάνει το pass ως pass, ως συνδρομή από μόνο του, όχι με τα αποφάγια του παρελθόντος 

Sony PS5 games retail price 79,99. Δηλαδη 80. Τελευταια φορα που τσεκαρα 10 φορες το 80 κανει 800. Μιλάω παντα για day one. Επισης αν θεωρεις οτι το gamepass εχει μονο παλιά παιχνίδια, σταματάω εδω την κουβέντα γιατι με ανθρώπους που κράζουν χω΄ρις να εχουν ιδεα, δεν συζηταω.

20 ώρες πριν, BALABANIS είπε

Έχουν επικεντρωθεί στα παιχνίδια, ανακοινώσανε 30 αλλά το μόνο νέο IP ειναι το Starfield και μόνο αυτο θυμάμαι. Τακτική αγοράστε οτι κινείτε να δειχνουμε στουντιο για να βγάλουμε τπτ της προκοπης περα απο τα ιδια και τα ίδια. Μεχρι τοτε Game Pass, Cloud και τέτοια...

Μόνο το Pass τη κρατάει αυτη τη στιγμή και το έχει πρωτη προτεραιότητα η MS. Ειναι τέλειο. Αλλά δεν εχει τπτ άλλο περα απο αυτό... προς το παρων. 

Λογικό τι; Όταν λέτε για παιχνίδια και κράζετε το Playstation με πιάνουν γέλια...  
PlayStation Studios head, Hermen Hulst, says they have more than 25 PlayStation 5 games in development, half of which are new IP.  "IGN"

Μέχρι τώρα απο τις 2 εταιρείες έχουμε τα εξης (επιβεβαιωμενες ανακοινωσεις οχι leaks, φημες και απλες δηλωσεις χωρις νοημα).

XBOX:

11 original IPs. Contraband, Indiana Jones, The Ascent, Avowed, Starfield, Grounded, Everwild, Twelve Minutes, Somerville, RedFall, Project Mara.

11 1st party sequels/reboots etc. Halo Infinite, Psychonauts 2, Hellblade 2, The Outer Worlds 2, Forza Horizon 5, Fable, Perfect Dark, Forza Motorsport 8, State of Decay 3, Age of Empires 4, Elder Scrolls 6.

20+ 3rd party games, timed και console exclusives. Σε αυτ΄΄η την λιστα περιλαμβανονται και παιχνιδια που θα βγουνε και στις  2 κονσολες με την διαφορα οτι στο PS5 θα κοστιζουν απο 69-79 ενω στο XBOX τιποτα.

PS5: 

7 1st party sequels/reboots etc. Astro Playroom, Death Stranding Director's Cut, God of War Ragnarok, Grand Turismo 7, Horizon Forbidden West, Sackboy, The Nioh Collection

Aυτα. Το τι ειπε ο Hulst για το μελλον χωρις καμια πληροφορια μου ειναι αδιαφορο. Και η inXile και η iD εχουνε πει οτι ετοιμαζουν κατι αλλα δεν εχουμε καμια πληροφορια.

Τι εχουμε λοιπον. Απο την μια πλευρα εχουμε την MS. Θα αργησει λιγο γιατι οι εξαγορες ειναι προσφατες αλλα σου εχει ανακοινωσει δεκαδες games, σε ΟΛΕΣ τις κατηγοριες. RTS, RPG, FPS, Racing, Action, simulation τα παντα. Και εχει ακομα 10+ studio που δεν εδειξαν τι ετοιμαζουν.

Απο την αλλη πλευρα εχουμε την Sony. Σε διαστημα 7 χρονων θα παρεις τα ιδια games. Tα ιδια 3rd person action games με skin, indiana jones, vikings, walking dead. Γιατι αν μου πεις οτι σε gameplay και mechanics το last of us εχει διαφορες απο το uncharted θα βαλω τα γελια. 

Oλα ειναι θεμα πρωτεραιωτητων. Η μια πλευρα σου δινει 20 games σε 3-4 κατηγοριες σε τιμες διημερου στην Παρο το καθενα και η αλλη πλευρα σου δινει 50+ games, με τιμες Pizza + Coca Cola και ολες τις πιθανες κατηγοριες που μπορει να θελησεις. Ο καθενας οτι επιλεξει. 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
37 λεπτά πριν, WolvesInTheThroneRoom είπε

Μέχρι τώρα απο τις 2 εταιρείες έχουμε τα εξης (επιβεβαιωμενες ανακοινωσεις οχι leaks, φημες....

...Oλα ειναι θεμα πρωτεραιωτητων. Η μια πλευρα σου δινει 20 games σε 3-4 κατηγοριες σε τιμες διημερου στην Παρο το καθενα και η αλλη πλευρα σου δινει 50+ games, με τιμες Pizza + Coca Cola και ολες τις πιθανες κατηγοριες που μπορει να θελησεις. Ο καθενας οτι επιλεξει. 

Φίλε για μην γράψω κατεβατό και εγώ, θα πως πως ολοι εσεις με τις αναλύσεις σας και άνακοινωσε δεκαδες παιχνδιδια, διαλεξτε και παρτε, ειναι θεμα προτεραιοτήτων κτλ κτλ, σας προσθέτω ως φίλους και θα κάνουμε ταμείο όταν έρθει ώρα; Οκ;;; Μια ερώτηση μόνο, στη γενια που πέρασε (Ps4, Xbox) ποιος ήταν ο νικητής;;; 
Μέχρι τώρα το PS5 έχει πουλήσει σχεδόν τις διπλές κονσόλες.Και έχει ήδη αποκλειστικά στην αγορά ενώ η MS προς το παρών μονο ανακοινώνει και κυνηγάει... 
Απορώ αυτες τις αναλυσεις σας πως τις αγνοει ο κοσμος. Οπως ειπα, θα κανουμε ταμείο οταν ερθει η ώρα. Μην κρύβεστε ομως, θα σας βρω 🙂

Επεξ/σία από BALABANIS
  • Thanks 2
  • Confused 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, BALABANIS είπε

Φίλε για μην γράψω κατεβατό και εγώ, θα πως πως ολοι εσεις με τις αναλύσεις σας και άνακοινωσε δεκαδες παιχνδιδια, διαλεξτε και παρτε, ειναι θεμα προτεραιοτήτων κτλ κτλ, σας προσθέτω ως φίλους και θα κάνουμε ταμείο όταν έρθει ώρα; Οκ;;; Μια ερώτηση μόνο, στη γενια που πέρασε (Ps4, Xbox) ποιος ήταν ο νικητής;;; 
Μέχρι τώρα το PS5 έχει πουλήσει σχεδόν τις διπλές κονσόλες.Και έχει ήδη αποκλειστικά στην αγορά ενώ η MS προς το παρών μονο ανακοινώνει και κυνηγάει... 
Απορώ αυτες τις αναλυσεις σας πως τις αγνοει ο κοσμος. Οπως ειπα, θα κανουμε ταμείο οταν ερθει η ώρα. Μην κρύβεστε ομως, θα σας βρω 🙂

έλα ρε φίλε μιλάς με άτομα που δεν έχουν παίξει το tomb raider γιατί δεν υπήρχε το pass

Δημοσ.
Στις 28/6/2021 στις 8:47 ΜΜ, Zengar Zombolt είπε

Με 7-8 Mbps μέση ταχύτητα ιντερνέτ στον κόσμο (Ελλαδα 13.41)  ( για ping δεν μιλαω καν )
 Δεν νομίζω πως είναι κατι εφικτό, τουλάχιστον όχι σύντομα.

Δεν νομίζω ότι οι gamers έχουν μέσο όρο 13.41. Είναι σαν να λές ο μέσος υπολογιστής στην Ελλάδα είναι με core 2 quad. Μπορεί και να είναι αλήθεια, απλά η κατηγορία που κατεβάζει τον μέσο όρο πιθανόν να μην είναι gamers. 

Δημοσ.
16 ώρες πριν, logistoulis είπε

έλα ρε φίλε μιλάς με άτομα που δεν έχουν παίξει το tomb raider γιατί δεν υπήρχε το pass

Πως κρινουμε την επιτυχία; Μιλαμε για πωλήσεις και τίτλους που αξίζουν ή για Subs στο Pass και πόσα παιχνιδια θα βάλει; Xbox fans μιλάνε για παιχνίδια, μας τα απαριθμουν κιολας. Δεν υπάρχουν απλά. Το ένα πουλάει σα τρελό και ολα τα παιχνιδια πανε τραίνο (και με 80euro) και οι αλλοι Pass, Cloud, Backwards, ανακοινώσεις ντε ντε... κατα ιδρωμένοι. Αν αλλάξει το σκηνικό θα ειμαι ο πρώτος που θα το πεί. Προς το παρον η ζυγαριά εχει γυρει ηδη.  

Όσο για το Cloud εχει πολυ δρομο ακόμη...

Δημοσ.
11 hours ago, Herald said:

Δεν νομίζω ότι οι gamers έχουν μέσο όρο 13.41. Είναι σαν να λές ο μέσος υπολογιστής στην Ελλάδα είναι με core 2 quad. Μπορεί και να είναι αλήθεια, απλά η κατηγορία που κατεβάζει τον μέσο όρο πιθανόν να μην είναι gamers. 

Μπορεί να μην το νομίζεις αλλά η σύνδεση μου στα 4.5mbps, όταν έχει όρεξη, διαφωνεί μαζί σου! :P

Δημοσ.
Μόλις τώρα, NickTG είπε

Μπορεί να μην το νομίζεις αλλά η σύνδεση μου στα 4.5mbps, όταν έχει όρεξη, διαφωνεί μαζί σου! :P

Να φανταστώ δεν είσαι Αθήνα και λοιπές μεγαλούπολεις με πρόσβαση σε vdsl? Γιατί οι τιμές πλέον είναι απόπατος για 50-100-200

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 minutes ago, Herald said:

Να φανταστώ δεν είσαι Αθήνα και λοιπές μεγαλούπολεις με πρόσβαση σε vdsl? Γιατί οι τιμές πλέον είναι απόπατος για 50-100-200

Είμαι σε απόσταση 17 χιλιομέτρων από το κέντρο της Αθήνας. 

Όλη η υπόλοιπη περιοχή έχει πρόσβαση σε γρήγορες ταχύτητες εκτός από το σημείο που είμαι εγώ. 

Λες και κάνουν κύκλο γύρω μας! :lol:

6 hours ago, BALABANIS said:

Πως κρινουμε την επιτυχία; Μιλαμε για πωλήσεις και τίτλους που αξίζουν ή για Subs στο Pass και πόσα παιχνιδια θα βάλει; Xbox fans μιλάνε για παιχνίδια, μας τα απαριθμουν κιολας. Δεν υπάρχουν απλά. Το ένα πουλάει σα τρελό και ολα τα παιχνιδια πανε τραίνο (και με 80euro) και οι αλλοι Pass, Cloud, Backwards, ανακοινώσεις ντε ντε... κατα ιδρωμένοι. Αν αλλάξει το σκηνικό θα ειμαι ο πρώτος που θα το πεί. Προς το παρον η ζυγαριά εχει γυρει ηδη.  

Όσο για το Cloud εχει πολυ δρομο ακόμη...

Δεν είδα πάντως το Series X να έχει κάποιο θέμα με τις πωλήσεις. 

Προφανώς και το PS5 από τη στιγμή που δεν έκαναν κάποιο τρανταχτό λάθος θα πήγαινε καλύτερα αφού προέρχεται από την επιτυχία του PS4.

Κατά τα άλλα μια χαρά τίτλους που αξίζουν έχει το game pass και προφανώς όσο περνάει ο καιρός θα έρχονται και άλλοι όπως θα βγάζει και το PS5 καινούρια παιχνίδια. 

Επεξ/σία από NickTG
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...