madsc Δημοσ. 29 Μαΐου 2004 Δημοσ. 29 Μαΐου 2004 Μόνος αρμόδιος που θα δώσει σίγουρα λύση,ο madsc.Ξύπνα τον! Lol, μιας κ ξημερώματα φεύγουμε κ κοίμησα όλη την παρέα σε αυτό το "δανεικό" σπίτι, από αυτό το "δανεικό" (unattended setup) pc, έχω να πω τα εξής: Το πρόβλημα αγαπητέ κ Παναγιώτη, δεν οφείλεται σε εσάς, οπότε δεν χρειάζεται να πονοκεφαλιάζεται άδικα κ να χάνετε τα (υπόλοιπα) χρονάκια σας. Κ για να εξηγούμε, για όλα είναι υπεύθυνη η "μαμά μας" (MS) κ τα collective security updates της. Συγκεκριμένα το 826939. Μόλις το κάνετε απεγκατάσταση από control panel=>add & remove θα ξεκινήσουν όλες οι cd/dvd drive συντομεύσεις να (ξανα)δουλεύουν κανονικότατα. Μη ρωτήσεις γιατί, κανείς δεν ξέρει, win θέλαμε καλά να πάθουμε! Κατά την απεγκατάσταση θα σου βγάλει μύνημα ότι αυτό θα επηρεάσει κάποια installed προγράμματα και θα στα listάρει κιόλας. Όπου το έχω δοκιμάσει τα προγράμματα που ανέφερε ότι θα επηρεαστούν, διόλου επηρεάστηκαν. Αλλά win είναι αυτά, δεν ξέρω τι θα κάνουν στο δικό σου setup, και μου είναι αδύνατο να πω με σιγουριά. Μετά το restart μόλις ξαναμπείς windows update θα σου έχει κάποιο άλλο security update να σου λείπει κ όχι αυτό που έβγαλες. Αυτό το κατεβάζεις κανονικά. Άλλος τρόπος, μετά από πάμπολλα πειράματα και δοκιμές, πέρα τούτου δεν έχει βρεθεί από μένα ούτε από κάποιον που να γνωρίζω. Κ είπαμε μην αγχώνεστε κ Παναγιώτη, όσο εμείς είμαστε εδώ. Kαλό μας ταξίδι αύριο. edit: Μάριε επιτέλους αυτό το σκ θα έχω χρόνο να διαβάσω το βιβλίο σου. Από βδομάδα θα έχεις τις εντυπώσεις μου (όπως κ το βιβλίο σου) sc
Παναγιώτης Σ. Δημοσ. 29 Μαΐου 2004 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2004 Ευχαριστώ πολύ, [το δοκιμάζω αμέσως] Καλό σας ταξίδι.
Παναγιώτης Σ. Δημοσ. 29 Μαΐου 2004 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2004 Περιττό να πω οτι δούλεψε. Πάντως στο Win Update, Μου το ξαναβγάζει το ΚΒ826939.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.