larry10 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 Καλησπερα σας ενδιαφερομαι ν αγορασω το συγκεκριμενο powerline αλλα δεν μπορω να βγαλω ακρη μιας και αλλοι μου λενε θα λειτουργησει κ αλλοι οχι! Η ερωτηση ειναι αν θα λειτουργησει το συγκεκριμενο powerline απο τον 3ο οροφο της πολυκατοικιας που θα ειναι το router και η δευτερη συσκευη θα ειναι στην αποθηκη(εχει ιδια γραμμη ρευματος η αποθηκη με το σπιτι μονοφασικο ρευμα) δηλαδη ειναι μια αποσταση στα 20 μετρα περιπου ισως κ λιγο παραπανω.. εχεις κανεις εμπειρια να προχωρησω στην αγορα η θα κλαιω τα λεφτα μιας και το ποσο ειναι μεγαλο??Σας ευχαριστω!!
poihths Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 πολύ δύσκολο να σου απαντήσει κάποιος σίγουρα, εγω απο εμπειρια θα σου πω οτι τοσο μεγάλη αποσταση θα πιασεις (αν πιασεις) το 20-50% της ταχύτητας της γραμμής σου. Προσωπικά θα κοιτούσα να βαλω καλωδιο, δεν ειναι δυσκολο απλα εμεις το νομίζουμε.
gapito Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 πολύ πιο φθηνό εξοπλισμό έβαλα στην κολλητή μου απο τον 1ο οροφο στον 3ο και δεν έχει θέμα. Τιποτα δεν ειναι σιγουρο καθώς όπως λεμε σε όλα τα θεματα για powerlines ειναι ευαισθητα και εξαρτονται απο ενα καρο παράγοντες. Πιστευω δεν θα έχεισ προβλημα χωρίς να μπορώ να το εγγυηθω
larry10 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 Ευχαριστώ τους φίλους για τις απαντήσεις. Τελικά αγόρασα το συγκεκριμένο power line και λειτουργεί φανταστικά!!Μιλάμε για 4οροφους απόσταση. Πολύ εύκολη τοποθέτηση συγχρονισμός μέσα σε τρία λεπτά το wifi σούπερ σήμα σε απόσταση 10-12 μέτρα που έχω το γραφείο έχει φουλ σήμα. Ίσως θα μπορούσα να πάρω το magic 1 αλλά σίγουρα είμαι πολύ ικανοποιημένος απ' την συγκεκριμένη αγορά! 1
poihths Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 απο περιέργεια τι ταχύτητα πιανεις σε σύγκριση με τη γραμμή σου;
larry10 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 26 λεπτά πριν, poihths είπε απο περιέργεια τι ταχύτητα πιανεις σε σύγκριση με τη γραμμή σου; Δεν το έχω τσεκαρει θα το δω και θα ενημερώσω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα