Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παίδες! τελείωσα πανελλήνιες πριν λιγες μερες και τώρα λεω να βγάλω δίπλωμα οδήγησης (αυτοκινήτου και α1) και έχω κάποιες ερωτήσεις.

πόσο θα πάει το κόστος συνολικά? (καθε σχολή χρεώνει διαφορετικά οποτε εφοσον δε χρειαστώ παραπάνω μαθήματα, ένα εύρος τιμών για τα παραβολα+μαθηματα για τα 2 διπλώματα)

σε πόσο καιρό θα βγεί το δίπλωμα (δεν εχω αλλες υποχρεώσεις τωρα οποτε θα αφοσιωθώ 100% εκεί)

μενω στα Σεπόλια, κοντα στο μετρό. υπάρχουν 2-3 σχολες εδω στη περιοχή κοντά, ομως δε γνωρίζω τίποτα για αυτές. Αν έχετε εμπειρία με καποια σχολή στη περιοχή, ή γενικά κέντρο Αθήνας γράψτε ενα σχόλιο(η μήνυμα αν δε θέλετε να κάνετε διαφήμιση) με την εμπειρία σας γιατι το λάδωμα ΔΕΝ είναι επιλογή για εμένα, πρώτα για οικονομικούς λόγους και μετα για ηθικούς, αφού κόβουν καποιον ικανό για να βγάλουν χαρτζιλίκι κάποιοι μαφιόζοι.

Αυτά για τώρα, περιμένω τα σχόλια σας!

(το εκανα αντιγραφη απο ενα ρεντιτ ποστ που εκανα γιατι οι 13 απο τις 15 απαντησεις ηταν ''κΡαΝος, λΕυΤα....'' κλπ κλπ. Εχω μαζεψει ενα ικανοποιητικο ποσο για αυτο που θελω και ειμαι χρονια ποδηλατης σε ολη την αττικη αρα ξερω πολυ καλα γιατι ο εξοπλισμος ειναι απαραιτητος. απλα γνωριζω ελαχιστα εως καθολου για τις σχολες και τη διαδικασια γενικα, οποτε παρακαλω πολυ τα σχολια να ειναι πανω στο θεμα αν γινεται.)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπολόγιζε 900-950 μαζί με λάδωμα (μόνο στο αμαξι) εμένα συνολικά μ πήγε 1000 750 ήτανε τα αρχικά 150 ευρώ λάδωμα για αμάξι 50 ευρώ επειδή κοπηκα 4 φορές στα σήματα και 30 ευρώ να μ το φέρουν σε 20 μέρες αντί για 3 μήνες που κάνουνε οι τεμπέληδες στα υπουργεία.Μιλαω για δίπλωμα αυτόκινητου και μηχανάκι α1 μαζί απλά λάδωμα μόνο στο αυτοκινητο

Επεξ/σία από Fordakias7
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Fordakias7 είπε

Υπολόγιζε 900-950 μαζί με λάδωμα (μόνο στο αμαξι) εμένα συνολικά μ πήγε 1000 750 ήτανε τα αρχικά 150 ευρώ λάδωμα για αμάξι 50 ευρώ επειδή κοπηκα 4 φορές στα σήματα και 30 ευρώ να μ το φέρουν σε 20 μέρες αντί για 3 μήνες που κάνουνε οι τεμπέληδες στα υπουργεία.Μιλαω για δίπλωμα αυτόκινητου και μηχανάκι α1 μαζί απλά λάδωμα μόνο στο αυτοκινητο

Λαδωμα,κόψιμο 4!!! φορές στα σήματα..........

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Fordakias7 είπε

επειδή κοπηκα 4 φορές στα σήματα και 30 ευρώ να μ το φέρουν σε 20 μέρες αντί για 3 μήνες που κάνουνε οι τεμπέληδες στα υπουργεία

Αν αυτοί είναι τεμπέληδες εσύ τι είσαι που βαριέσαι να διαβάσεις τα σήματα και κόπηκες 4 φορές? 

Τι είσαι που λάδωσες για να πάρεις δίπλωμα? 

• Like 1
Δημοσ.

δεν προσφερει τιποτα στο θεμα, οποτε παρακαλω οι σχολιασμοι να λειπουν... ο,τι και να πεις ειτε ξερει ειτε δεν ξερει να οδηγει οσες φορες και αν κοπηκε η λαδωσε. κριμα να κλειδωσουν το θεμα οι μοντς επειδη καποιοι θελουν να κανουν επιθεση στον αλλον. (και ναι συμφωνω μαζι σου αλλα δε βοηθας ετσι, ουτε τον ιδιο να μαθει καλυτερα η να μην ειναι τεμπελης οπως λες εσυ, ουτε εμενα πανω στο θεμα)

• Thanks 1
Δημοσ.
Στις 28/6/2021 στις 7:10 ΜΜ, DimitrisPalaskas είπε

πόσο θα πάει το κόστος συνολικά?

εδω και χρονια εχουν πεσει οι τιμες...με 600-700 το βγαζεις για αμαξι.

Στις 28/6/2021 στις 7:10 ΜΜ, DimitrisPalaskas είπε

σε πόσο καιρό θα βγεί το δίπλωμα

αναλογως σε ποσο καιρο θα δωσεις τα σηματα και ποσο γρηγορα θα κανεις τα μαθηματα. Αν θες 1 μηνα για τα σηματα και μετα ο δασκαλος σου βαζει 1 μαθημα την εβδομαδα μπορει να παρει και 4 μηνες, και κανα μηνα να σου ερθει το διπλωμα υπολογισε. Αλλιως σε ενα 2 μηνο βγαζεις σηματα και μαθηματα ισως και νωριτερα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 ώρες πριν, Nabuko είπε

Αν αυτοί είναι τεμπέληδες εσύ τι είσαι που βαριέσαι να διαβάσεις τα σήματα και κόπηκες 4 φορές? 

Τι είσαι που λάδωσες για να πάρεις δίπλωμα? 

Καλησπέρα φίλε μου αν θέλετε να πούμε αλήθειες κ όχι ηθικά σωστά κλπ κλπ που συμφωνώ 100% ότι το καρναβάλι με τα λαδώματα πρέπει να σταματήσει.Ο λόγος που λαδωσα και το ανέφερα και στο παλικάρι είναι ότι το 90% που δεν λαδωνουν δεν τους περνάνε από εγωισμό όλο και Κατί θα βρουν να σε κόψουν και μετά πρέπει να ξαναδώσεις 100++ ευρώ για επανεξέταση (δεν ξέρω αν έχει αλλαξει αυτό)οδηγώ από 12 χρόνων σε χωριό νησί και είναι 21 δεν είχα ανάγκη να λαδωσω για να με περάσουν απλά λάδωσα για να ξεμπερδεύω και δεν χρειάζεται να δικαιολογήθω σε κανένα στην τελική..επισης στα σήματα κόπηκα 2 φορές με 28 στα 30 και τις υπόλοιπες δύο δεν πήγα καν..το πέναλτι ήταν 12 ευρώ την φορά οπότε 48 για την περίπτωση μου..Επειδή πάνω από 25 30 φίλοι μ έχουν βγάλει δίπλωμα και τα έχω δει με τα μάτια μου περίμεναν μέχρι και 11 μήνες ο πιο γρήγορος το πήρε σε 2 μισή μήνες (με ανοιχτά υπουργεία πριν από κοβιντ κλπ..)να σε καλά!

16 ώρες πριν, DimitrisPalaskas είπε

ειπα ξεκαθαρα χωρις λαδωμα, αρα κραταω το 750 περιπου.... τοσο δυσκολα ειναι, η απλα δε διαβαζουν και κοβονται?

Μπορείς να βρεις σίγουρα πιο φθηνά απλά είπα πόσα έδωσα εγώ πάντως κάτω από 650 700 δεν Νμζω να σου βγει σε ποια περιοχή μένεις;

Ακριβώς το παιδί απο ότι καταλαβαίνω νομίζει ότι λάδωσα επειδή δεν ήξερα να οδηγάω η κάτι τέτοιο έχω δικό μου αμάξι απο τα 17 μου ήξερα να οδηγάω πολύ πριν πάω για το δίπλωμα,προφανώς και είναι λάθος τα λαδώματα και όλα αυτά απλά ήθελαν και οι γονείς μου να λαδώσω να ξεμπερδεύω με όλα αυτά που ακούγαμε απο τον δάσκαλο γνωστούς forums κλπ...Δεν ήταν ακριβώς επιλογή μου και ειμαι εναντίον αυτού.Όταν έδωσα εγω στην δραπετσώνα εκείνη την μέρα κόψανε 6 παιδιά και περάσαμε μόνο 2,μάντεψε ποιος είχε λαδώσει και ποιος οχι...Να σημειώσω οτι ο ένας ηταν φίλος μου και οδηγούσε άριστα απλα τον έκοψε ο εξεταστής επειδή και καλά δεν έκανε 100% σωστά την οπισθογωνία.Το παλικάρι έδωσε 130 ευρώ για να ξαναδώσει οδήγηση.Και έδωσε μετά απο ένα μήνα..Η άποψη μου είναι αν δεις οτι τα πηγαίνεις πολυ καλά και δεν εχεις απολύτως κανένα θεμα να μην λαδώσεις!Στο α1 χωρίς λάδι το πέρασα εύκολα πάντως..

Βρήκα μια πολύ βοηθητική καταγγελία η οποία μπορεί να σε βοηθήσει γιατί υπάρχει πιθανότητα ο δάσκαλος σου να κάνει το ίδιο http://www.edosafakelaki.org/reports/ladoma-exetaston-200-kai-gia-na-paro-diploma-sta-heria-moy-30-eyro 

Επεξ/σία από Fordakias7

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...