cthulhucarbide Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 Βρες έναν υπεύθυνο λογιστικού τμήματος ή καναν διευθυντή ή κάτι παρόμοιο και σκάστου ένα 50ρικο για να σου πει ποιος είναι αρμόδιος και θα μπορούσε να ψάξει τις αποδείξεις. Σκάστου και αυτού ένα 50ρικο μέχρι να βρεις κάποιον που όντως έχει πρόσβαση στο αρχείο. Δεν νομίζω να στραβώσουν υπερβολικά, έτσι και αλλιώς δεν υπάρχει κάτι παράνομο. Εναλλακτικά θα μπορούσες να στείλεις μία επιστολή προς την εταιρεία ίσως μέσω δικηγόρου εξηγώντας ότι πρόκειται για θέμα δικαστηρίου και έτσι ίσως ασχοληθούν παραπάνω. Τα ανωτέρω είναι εικασίες αλλά μου φαίνεται ότι δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο. Από περιέργεια, τι ακριβώς θα σου χρειαστεί το να αποδείξεις ότι είχες αγοράσει κάτι;
Basilhs23___ Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 Από ότι ξέρω με βάση παλιά νομοθεσία που μπορεί να έχει αλλάξει, οι αποδείξεις και τα αρχεία φυλάσσονται για 10 χρόνια από τον τερματισμό μιας επιχείρησης διότι μέχρι τότε μπορούσε να κάνει έλεγχο η εφορία. Λύση για το θέμα, ότι είπε ο @cthulhucarbide Να υποθέσω, σου έκαναν κάποια κλοπή των laptop τα οποία είτε τα βρήκε η αστυνομία είτε τα είχες ασφαλισμένα και επειδή δεν στα επιστρέφουν η δεν σε αποζημιώνουν τώρα θέλεις να αποδείξεις στο δικαστήριο ότι ήταν δικά σου.
LabrakisG1992 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 Αν δεν κάνω λάθος πρέπει να κρατάς αρχεία 10ετίας αλλά και πάλι μετα δεν τα πετάς.Για να τα πετάξεις μετά τα 10 χρόνια πρέπει πρώτα να σου κάνουν έλεγχο και μετά πετάς.Με επιφύλαξη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις