zak3 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 Καλησπέρα σας. Γνωρίζει κάποιος που μπορώ να βρω αποδείξεις από τα multirama που έχουν κλείσει? Σε επικοινωνία μου με τα public που κατά κάποιον τρόπο έχουν συγχωνευθεί μου είπαν ότι δεν κρατάνε τόσο παλιά αρχεία. Ξέρετε αν υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος?
GREGORYMO Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 16 λεπτά πριν, zak3 είπε Καλησπέρα σας. Γνωρίζει κάποιος που μπορώ να βρω αποδείξεις από τα multirama που έχουν κλείσει? Σε επικοινωνία μου με τα public που κατά κάποιον τρόπο έχουν συγχωνευθεί μου είπαν ότι δεν κρατάνε τόσο παλιά αρχεία. Ξέρετε αν υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος? Πόσο παλιές ? Για ποιο λόγο ? Συλλέκτης ?
Nabuko Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 Δε νομίζω ότι θα σου χρησιμεύσουν πουθενά τόσο παλιές αποχείξεις
zak3 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 Παιδιά ρωτάω πολύ σοβαρά. Γιατί χρειάζονται ως πειστήριο σε δικαστήριο ότι τα είχα στην κατοχή μου. Δεν τις θέλω για να ζητήσω εγγύηση επισκευής μετά από τόσα χρόνια που έχουν κλείσει. Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει θα ήμουν ευγνώμων.
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 2 λεπτά πριν, zak3 είπε Παιδιά ρωτάω πολύ σοβαρά. Γιατί χρειάζονται ως πειστήριο σε δικαστήριο ότι τα είχα στην κατοχή μου. Δεν τις θέλω για να ζητήσω εγγύηση επισκευής μετά από τόσα χρόνια που έχουν κλείσει. Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει θα ήμουν ευγνώμων. Αν εσύ δεν τις είχες κρατήσει και φυσικά είναι σε καλή κατάσταση Δύσκολο το βλέπω να τις βρεις από την στιγμή που η εταιρεία έχει κλείσει Επίσης δεν ξέρω με ποιο τρόπο είχες πληρώσει (αν π.χ είχες πληρώσει μέσω κάρτας ίσως να βοηθούσε η τράπεζα σου)
GREGORYMO Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 10 λεπτά πριν, zak3 είπε Παιδιά ρωτάω πολύ σοβαρά. Γιατί χρειάζονται ως πειστήριο σε δικαστήριο ότι τα είχα στην κατοχή μου. Δεν τις θέλω για να ζητήσω εγγύηση επισκευής μετά από τόσα χρόνια που έχουν κλείσει. Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει θα ήμουν ευγνώμων. Δεν κατάλαβα. Χρειάζεσαι, δηλαδή, μια ΑΣΧΕΤΗ αποδείξη ?
phanispal Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 Σωστός, γιατί κι εγώ με την πρώτη ανάγνωση κατάλαβα ότι ψάχνει τρόπο να βρει δική του απόδειξη, με τ' όνομά του δηλαδή, αλλά μπορεί για κάποιο λόγο να ψάχνει και μια άσχετη απόδειξη, οπότε όλο και κάποιος μπορεί να έχει εδώ μέσα.
cthulhucarbide Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 Την δικιά του απόδειξη θέλει, τι να την κάνει μια άκυρη? Αν είχε πάρει ένα λαπτοπ και η τυχαία απόδειξη ενός συμφορουμίτη γράφει τιμή 10€ θα είναι προφανές ότι δεν ισχύει και θα τον καταλάβουν. Και βασικά έχω την αίσθηση ότι θέλει απόδειξη που να γράφει ονομαστικά το προϊόν. Δεν νομίζω βέβαια να βγει άκρη με ένα κατάστημα που έχει κλείσει
GREGORYMO Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 1 λεπτό πριν, cthulhucarbide είπε Την δικιά του απόδειξη θέλει, τι να την κάνει μια άκυρη? Αν είχε πάρει ένα λαπτοπ και η τυχαία απόδειξη ενός συμφορουμίτη γράφει τιμή 10€ θα είναι προφανές ότι δεν ισχύει και θα τον καταλάβουν. Και βασικά έχω την αίσθηση ότι θέλει απόδειξη που να γράφει ονομαστικά το προϊόν. Δεν νομίζω βέβαια να βγει άκρη με ένα κατάστημα που έχει κλείσει Ψάχνουμε Αθήνα η σε όλη την Ελλάδα ?
zak3 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) Συγνώμη αν δεν εγινα κατανοητός. Χρειάζομαι τις συγκεκριμένες αποδειξεις που ήταν στο όνομα μου και με τους συγκεκριμένους κωδικούς λαπτοπ. Ξέρω ότι είναι δύσκολο αυτό που ζητάω αλλά είπα να ρωτήσω εδώ μέσα μήπως κάποιος ξέρει κάποιον τρόπο. Ο τρόπος πληρωμής ήταν με μετρητά. Επεξ/σία 28 Ιουνίου 2021 από zak3
GREGORYMO Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, zak3 είπε Συγνώμη αν δεν εγινα κατανοητός. Χρειάζομαι τις συγκεκριμένες αποδειξεις που ήταν στο όνομα μου και με τους συγκεκριμένους κωδικούς λαπτοπ. Ξέρω ότι είναι δύσκολο αυτό που ζητάω αλλά είπα να ρωτήσω εδώ μέσα μήπως κάποιος ξέρει κάποιον τρόπο. Θα επικοινωνήσεις με το public. Δεν υπάρχει άλλη λύση. Ποιο έτος ήταν η αγορά ? Επεξ/σία 28 Ιουνίου 2021 από GREGORYMO Συμπληρώμα
zak3 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Θα επικοινωνήσεις με το public. Δεν υπάρχει άλλη λύση. Ποιο έτος ήταν η αγορά ? Το ένα 2005 και το άλλο 2009. Τα public μου είπαν δεν εχουν κρατήσει τόσο παλιά αρχεία. Μήπως υπάρχει κάποια άλλη εταιρία εκτός από τα public? Επεξ/σία 28 Ιουνίου 2021 από zak3
basilis_k6 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 46 λεπτά πριν, zak3 είπε Το ένα 2005 και το άλλο 2009. Τα public μου είπαν δεν εχουν κρατήσει τόσο παλιά αρχεία. Μήπως υπάρχει κάποια άλλη εταιρία εκτός από τα public? πιστευω τα εχουν, καμια εταιρια δεν πετάει τέτοια πράγματα. ειδικα του 2009 ειναι σε ηλεκτρονική μορφη απλα δεν ασχολουνται. 1
GREGORYMO Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 2 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε πιστευω τα εχουν, καμια εταιρια δεν πετάει τέτοια πράγματα. ειδικα του 2009 ειναι σε ηλεκτρονική μορφη απλα δεν ασχολουνται. Νομίζω, ότι στην 5ετια παραγράφονται αλλά δεν ξέρω τι ισχύει με αυτά.
Ghost_Rider Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 Συνοψιζοντας λοιπον καλα ξεμπερδεματα φιλος
Προτεινόμενες αναρτήσεις