Προς το περιεχόμενο

Thelw help gia epilogi domain

chr_nikol

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

skopevw na anikso dwrean mail server opos freemail.gr ke mail.gr ...

ala den kserw ti domain na valo...

exi kanis kamia idea???

protinete tpt re pedia!!!

ama theli kanis admin na me idopiisi den exw problem na dwsw free email accounts se olus tus insomniacs...

Δημοσ.

Αν εχεις αρκετο χρημα και χρονο να διαθεσεις τοτε email.gr

Το εχουνε κατακρατησει τα λαμογια του ΙΤΕ για να το πουλησουν καποτε σε τρελλη τιμη μαζι με αλλα τετοια ονοματα κλειδια, με την αιτιολογια οτι ειναι λεξη-κλειδι στο διαδικτυο. Αλλα εχουν δωσει το internet.gr στην αναλογη εταιρεια καθως το mail.gr κτλ... Οποτε αυτο θα ελεγε τρελλα αν ειχες λεφτα για δικηγορους να τους το παρεις.

Το yourmail.gr ειναι πολυ ωραιο και κομψο αλλα λιγο "πολυ αγγλικο" οποτε ισως θα πρεπε να σκεφτεις καποιο αλλο πρωτο συνθετικο... :)

Δημοσ.

ama theli kanis admin na me idopiisi den exw problem na dwsw free email accounts se olus tus insomniacs...

ooops!!! ayto to prosexa meta.

kalh idea.......den to les ston Hal opote me kathe eggrafh na exei o kathenas ena emai typoy............The_player@"your domain".gr :wink:

poso xoro gia kathe account,,,,,,,,????????

ama einai apo 5Mb kai pano leo Naiiiiiiii :lol:

Δημοσ.
greekmail.gr

to email.gr mporei na einai piasmeno ....

to e-mail.gr omos oxi... :D

>Domain Name:e-mail.gr
Domain Handle:dr-609-gr
Protocol Number:609
Creation Date:21-3-1997
Expiration Date:31-12-2005
Updated Date:--
Status:ACTIVE
Registrar:HellasNet (Μέλος του ομίλου FORTHnet)
Referral URL:http://www.hellasnet.gr
Referral Email:[email protected]
Whois Server: 
Name Server:nsath.forthnet.gr
Name Server:teiresias.forthnet.gr

Snif :( :twisted: :evil:

Δημοσ.

Μια καλή ιδέα είναι. neoellinas.gr όπως επίσης και το malakas.gr το οποίο είναι πολύ πιασάδικο. Δεν νομίζω κανένας να παρεξηγηθεί. Αυτό το λέω σε περίπτωση που θες να το πάρεις στην πλάκα. Εμένα θα μου άρεσε ένα e-mail [email protected]. Αποκλείεται να το ξεχάσει κανείς. Η λέξη αυτή έχει γίνει τόσο καθημερινή όσο το καλημέρα και δεν νομίζω να πειράζει κανέναν. Αν δεν σου αρέσει, ακόμη καλύτερα. Θα το κάνω εγω. 8)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...