PurpleNinja Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) Sony: KD55X81J KE55XH9077SAEP (αυτη κυρίως σκεφτομαι να παρω) KE55XH8196 Samsung: UE55AU7172 UE65AU8072 (αυτη γιατι ειναι 65" το σκεφτομαι) LG: NanoCell αξιζει να δω? Philips: 70PUS7505 (αυτη γιατι ειναι 70" το σκεφτομαι) Προέρχομαι από Sony και LG, Sony δεν έτυχε να μου εμφανίσει κάποιο θέμα εντός εγγύησης οπότε δεν έχω άποψη από εξυπηρέτηση after sale, LG από την άλλη που έτυχε να χρειαστεί να την χρησιμοποιήσω και έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος από την άμεση εξυπηρέτηση τους στην Αθήνα. Μπορείτε να μου πείτε εμπειρία που είχατε με την Sony και της άλλες από αντιπροσώπους τους που έχουν Αθήνα εάν είναι οκ? Ξέρετε πέρα από την LG εάν προσφέρουν και οι άλλες αντιπροσωπίες επέκταση εγγύησης? στην τηλεόραση θα βλέπουμε κανάλια, Netflix και κανα αρχείο ταινίας εαν δεν παίζουν έχουμε ένα xiaomi box s, δεν πολύ βλέπουμε αθλητικά, κυρίως ταινίες/σειρές βλέπουμε και κανα video game με σύγχρονες και παλιές κονσόλες, θα είναι σε ημισκότεινο δωμάτιο Επεξ/σία 28 Ιουνίου 2021 από PurpleNinja
Kingedward Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 Στις 28/6/2021 στις 4:53 ΜΜ, PurpleNinja είπε Sony: KD55X81J KE55XH9077SAEP (αυτη κυρίως σκεφτομαι να παρω) KE55XH8196 Samsung: UE55AU7172 UE65AU8072 (αυτη γιατι ειναι 65" το σκεφτομαι) LG: NanoCell αξιζει να δω? Philips: 70PUS7505 (αυτη γιατι ειναι 70" το σκεφτομαι) Προέρχομαι από Sony και LG, Sony δεν έτυχε να μου εμφανίσει κάποιο θέμα εντός εγγύησης οπότε δεν έχω άποψη από εξυπηρέτηση after sale, LG από την άλλη που έτυχε να χρειαστεί να την χρησιμοποιήσω και έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος από την άμεση εξυπηρέτηση τους στην Αθήνα. Μπορείτε να μου πείτε εμπειρία που είχατε με την Sony και της άλλες από αντιπροσώπους τους που έχουν Αθήνα εάν είναι οκ? Ξέρετε πέρα από την LG εάν προσφέρουν και οι άλλες αντιπροσωπίες επέκταση εγγύησης? στην τηλεόραση θα βλέπουμε κανάλια, Netflix και κανα αρχείο ταινίας εαν δεν παίζουν έχουμε ένα xiaomi box s, δεν πολύ βλέπουμε αθλητικά, κυρίως ταινίες/σειρές βλέπουμε και κανα video game με σύγχρονες και παλιές κονσόλες, θα είναι σε ημισκότεινο δωμάτιο Δεν έχω καμία εμπειρία με Sony, ωστόσο σε αυτά τα χρήματα και τα μοντέλα που έχεις επιλέξει αυτή που ξεχωρίζει μακράν είναι η Sony xh9096/xh9077 και είναι αρκετά VFM στα 798Ε που κοστίζει τώρα. Προσωπικά θα κοιτούσα και την https://www.skroutz.gr/s/22325581/Sony-KD-49XH9505-Smart-4K-UHD-49.html , που για την δική σου χρήση εφόσον δεν αναφέρεις το gaming καθόλου είναι μονόδρομος.
bill36 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2021 Στις 28/6/2021 στις 4:53 ΜΜ, PurpleNinja είπε Sony: KD55X81J KE55XH9077SAEP (αυτη κυρίως σκεφτομαι να παρω) KE55XH8196 Samsung: UE55AU7172 UE65AU8072 (αυτη γιατι ειναι 65" το σκεφτομαι) LG: NanoCell αξιζει να δω? Philips: 70PUS7505 (αυτη γιατι ειναι 70" το σκεφτομαι) Προέρχομαι από Sony και LG, Sony δεν έτυχε να μου εμφανίσει κάποιο θέμα εντός εγγύησης οπότε δεν έχω άποψη από εξυπηρέτηση after sale, LG από την άλλη που έτυχε να χρειαστεί να την χρησιμοποιήσω και έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος από την άμεση εξυπηρέτηση τους στην Αθήνα. Μπορείτε να μου πείτε εμπειρία που είχατε με την Sony και της άλλες από αντιπροσώπους τους που έχουν Αθήνα εάν είναι οκ? Ξέρετε πέρα από την LG εάν προσφέρουν και οι άλλες αντιπροσωπίες επέκταση εγγύησης? στην τηλεόραση θα βλέπουμε κανάλια, Netflix και κανα αρχείο ταινίας εαν δεν παίζουν έχουμε ένα xiaomi box s, δεν πολύ βλέπουμε αθλητικά, κυρίως ταινίες/σειρές βλέπουμε και κανα video game με σύγχρονες και παλιές κονσόλες, θα είναι σε ημισκότεινο δωμάτιο Καλημερα. Απ'οσες αναφερεις η καλυτερη επιλογη ειναι η Sony KE55XH9077SAEP και ακομη περισσοτερο η 9505 που ανεφερε ο φιλος πιο πριν. Η λιστα ομως ειναι ανομοια σε επιλογες. .Δηλαδη οι Samsung ειναι απο την χαμηλη σειρα,ουτε καν Quantum,οπως και η Philips το ιδιο. Στις LG,ενδεχομενως αν μπορουσες να βρεις καποιο μοντελο OLED του 2020 θα ηταν στο budget σου.Σ'αυτην την περιπτωση,αλλαζει η λιστα ως προς την σειρα προτιμησης.Οι Nano ειναι καλες τηλεορασεις με γρηγορο και αξιοπιστο λειτουργικο αλλα λογω του ips panel που χρησιμοποιουν τα περισσοτερα μοντελα ειναι ιδανικες για χωρο οπου η θεαση δεν γινεται σε γενικοτερη ευθεια απο την τηλεοραση. Επισης θα μπορουσες να δεις και αλλες εταιρειες. Καλη ωρα οι https://www.skroutz.gr/s/24258160/Hisense-65U7QF-Smart-4K-UHD-65.html και https://www.skroutz.gr/s/24639131/TCL-65C715-Smart-4K-UHD-65.html που σε συγκριση με την 8072 εχουν πολυ καλυτερα χαρακτηριστικα επισης σε μεγαλες ιντσες και χωρις μεγαλη διαφορα στην τιμη. Γενικα το μεγεθος,εφοσον υπαρχει ο χωρος,παιζει ρολο και αποτελει μεγιστο κριτηριο.Τωρα αν αξιζει να χασεις 10 ιντσες για μια τηλεοραση με καλυτερες προδιαγραφες ειναι μεγαλη συζητηση. Επισης το service των μεγαλων εταιριων ειναι λιγο-πολυ το ιδιο. Αν προκυψει κατι εντος εγγυησης πηγαινουν παντα στην οικονομικοτερη για αυτους λυση ενω σε περιπτωση βλαβης εκτος εγγυησης,πληρωνει ο πελατης δηλαδη, ειναι τις περισσοτερες φορες γρηγοροι και αποδοτικοι. Πενταετη εγγυηση εχει και ο Κοτσοβωλος και το Media χωρις να υπαρχει καποιος περιορισμος στις μαρκες απ'οσο γνωριζω. Φιλικα Βασιλης.
PurpleNinja Δημοσ. 3 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2021 @Kingedward @bill36 πήρα την KE55XH9077SAEP!! Όνειρο!! @bill36 O Κωτσόβολος σου βάζει σαν όρο ότι εάν σου κάνει αντικατάσταση προϊόντος λήγει η εγγύηση!! Δηλαδή την αγοράζεις χαλάει σε 4-5 μήνες δεν φτιάχνετε ή αργεί να φτιαχτεί σου δίνουν νέα... bye bye η 5ετη εγγύηση!! Μα καλά ποιος τους έχει αφήσει να πουλάνε νομικά τέτοιου ιδίους εγγύηση!!? Καταπατάνε τον ευρωπαϊκό νόμο και κάθε δικαίωμα του καταναλωτή!! 2
iakoboss7 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2021 νομικα ισχυει το αντιθετο κανονικα (η νομικη εγγυηση ανανεωνεται σε περιπτωση επισκευης η αντικαταστασης). μπορεις να ανεβασεις τους ορους μηπως?
bill36 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2021 7 ώρες πριν, PurpleNinja είπε @Kingedward @bill36 πήρα την KE55XH9077SAEP!! Όνειρο!! @bill36 O Κωτσόβολος σου βάζει σαν όρο ότι εάν σου κάνει αντικατάσταση προϊόντος λήγει η εγγύηση!! Δηλαδή την αγοράζεις χαλάει σε 4-5 μήνες δεν φτιάχνετε ή αργεί να φτιαχτεί σου δίνουν νέα... bye bye η 5ετη εγγύηση!! Μα καλά ποιος τους έχει αφήσει να πουλάνε νομικά τέτοιου ιδίους εγγύηση!!? Καταπατάνε τον ευρωπαϊκό νόμο και κάθε δικαίωμα του καταναλωτή!! Καλες Θεασεις! Να σου πω την αληθεια,εχω παρει την 5ετη εγγυηση μονο μια φορα απο το Media Markt και χωρις να προσεξω καθολου τους ορους. Το εκανα μονο για να ικανοποιησω την συζυγο που επεμενε. Ο αδερφος μου παντως στον τριτο χρονο αγορας και με προβλημα στο panel LG ακριβης σειρας,του αντικατεστησαν την τηλεοραση.
PurpleNinja Δημοσ. 3 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, iakoboss7 είπε νομικα ισχυει το αντιθετο κανονικα (η νομικη εγγυηση ανανεωνεται σε περιπτωση επισκευης η αντικαταστασης). μπορεις να ανεβασεις τους ορους μηπως? Ναι, με την εγγύηση του κατασκευαστή τα χρόνια επεκτάσεις τα ξεχνάς που πλήρωσες Δεν σου δίνουν πιστοποιητικό με όρους στα χέρια να έχεις στο λένε προφορικά μόνο εάν αγοράσεις σου δίνουν, ακόμα και στο site το κρύβουν πλάγιος και αφήνεται να εννοηθεί ότι δεν υπάρχουν απεριόριστες αλλαγές τηλεόρασης και δεν γράφουν πουθενά ότι λήγει, πας σε ένα κατάστημα ή θα πάρεις τηλέφωνο και σου λένε αυτό που είπα ότι λήγει η εγγύηση. https://www.kotsovolos.gr/support360/total-support-35215-24/εικόνα-ήχος-35265-24/990709-υπηρεσία-5ετούς-τεχνικής-υποστήριξης-τηλεοράσεων# Θα ζητήσω από φίλο που έχει πάρει εγγύηση να μου στείλει αντίγραφο να ανεβάσω Επίσης εάν δεις σου σε εξαναγκάζουν εξαρχής να την αγοράσεις, όχι οπότε θέλεις όσο βρίσκεσαι σε εγγύηση όπως κάνει η lg που σου δίνει επέκταση ακόμα και την τελευταία μέρα της δεύτερης χρονιάς όταν λήξει η εγγύηση και μάλιστα δεν λήγει η επέκταση εαν σου κάνουν αλλαγή!!! Μιλάμε για τακτική εκβιασμού εαν δεν την πάρεις εξαρχής δεν στην δίνουμε τι έχουν να χάσουν?! Προφανώς να μην πάρουν χαμπάρι οι πελάτες ότι παραβιάζουν νόμους και σου δίνουν λειψή εγγύηση! Βέβαια για να είμαι δικός διαβάζοντας το ευρωπαϊκό νόμο δεν είδα να τους δίνει δικαίωμα να λήγουν την επέκταση οπότε πως σου γράφουν τέτοιο όρο?!! 7 ώρες πριν, bill36 είπε Καλες Θεασεις! Να σου πω την αληθεια,εχω παρει την 5ετη εγγυηση μονο μια φορα απο το Media Markt και χωρις να προσεξω καθολου τους ορους. Το εκανα μονο για να ικανοποιησω την συζυγο που επεμενε. Ο αδερφος μου παντως στον τριτο χρονο αγορας και με προβλημα στο panel LG ακριβης σειρας,του αντικατεστησαν την τηλεοραση. Δεν ξέρω για media mark, για Κωτσόβολο έμαθα, για δες τους όμως να ξέρουμε όλοι και ένα μπορείς ανεβάσεις τους. Καλά σίγουρα σου αλλάζουν το θέμα είναι εάν ισχύι ακόμα μετα η εγγύηση από την πρώτη αλλαγή @iakoboss7 Δεν ξέρω ένα μπορώ να το ανεβάσω γιατί λέει ιδιωτικό συμφωνητικό και βάση νομού νομίζω απαγορεύεται αλλά αυτό που λέω το γράφει στο Γ1 στο Β) όπως έγραψα εάν πάει κάποιος σε ένα κατάστημα ή τους πάρει τηλέφωνο στο λένε προφορικά ότι ισχύει αυτό που σας είπα. Επίσης παρατήρησα ότι στο λινκ που σου έστειλα λένε να δυο φτιάξουν την τηλεόραση μέσα σε 4 εβδομάδες πράγμα που δεν ισχύει βάση ευρωπαϊκού νόμου είναι 14 εργάσιμες μέρες (2 εβδομάδες και 2 μέρες δηλαδή). Ευτυχώς στο συμβόλαιο λέει 14 μέρες! Επεξ/σία 3 Ιουλίου 2021 από PurpleNinja 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα