konstantinos77g Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 31 λεπτά πριν, GBorb είπε Εγω ακομα το χρησιμοποιω σε windows 10 Γιατί υπάρχει καλύτερο και τόσο εύχρηστο όσο το Winamp? 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrv80 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, GBorb είπε Εγω ακομα το χρησιμοποιω σε windows 10 εγώ το έχω και streamαρει μουσική από internet radios μέρα νύχτα σε ένα παλιό powerbook! όσο για το skype, μόνη της το σκότωσε από χρόνια όταν γύρισε την desktop εφαρμογή σε electron.. Επεξ/σία 28 Ιουνίου 2021 από chrv80 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ethereum Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) καποτε το skype σου έδινε και σταθερή γραμμη τηλεφώνου σε οποια χωρα θελεις με χαμηλες χρεώσεις , θυμαμαι αρκετές επιχειρήσεις ειχαν skype number αραγε υπαρχει ακόμα ? λειτουργει αυτο το δίκτυο ? μπορούσες να έχεις αρθμο στην Ελβετία , Αμερική κτλπ Επεξ/σία 28 Ιουνίου 2021 από ethereum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vastegial_74 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 2 ώρες πριν, barman_ είπε Αυτη η Ms θα μπορουσε να ηταν ο βασιλιας των παντων αν δεν παρατουσε οτιδηποτε επιανε..Σκεφτειτε ενα ενιαιο λειτουργικο,να δουλευουν ολα μαζι,windows ,Κινητα,τα παντα... Γιατί, δεν ειναι; Ο απόλυτος βασιλιάς είναι στους υπολογιστές με χαώδη διαφορά από όλα τα άλλα μαζί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agnostos13 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) 26 λεπτά πριν, vastegial_74 είπε Γιατί, δεν ειναι; Ο απόλυτος βασιλιάς είναι στους υπολογιστές με χαώδη διαφορά από όλα τα άλλα μαζί. Παρότι ένα φτιάχνει και δέκα χαλάει...καλά κρατιέται ακόμα... Να 'ναι καλά η συνήθεια! Επεξ/σία 28 Ιουνίου 2021 από agnostos13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
barman_ Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 47 minutes ago, vastegial_74 said: Γιατί, δεν ειναι; Ο απόλυτος βασιλιάς είναι στους υπολογιστές με χαώδη διαφορά από όλα τα άλλα μαζί. οχι..στο Mobile τείνει στο απολυτο μηδεν... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Drunkard Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 3 ώρες πριν, barman_ είπε Αυτη η Ms θα μπορουσε να ηταν ο βασιλιας των παντων αν δεν παρατουσε οτιδηποτε επιανε..Σκεφτειτε ενα ενιαιο λειτουργικο,να δουλευουν ολα μαζι,windows ,Κινητα,τα παντα... Ακριβώς, Μια εταιρεία κολοσσός , με σχεδόν αστείρευτο budget ,η οποία ήταν και είναι σχεδόν μονοπώλιο λειτουργικά απο την δεκαετία του 1980 εως και σήμερα και ποτέ δεν έκανε κατι καλό ή δεν το εξέλισσε όπως και όποτε έπρεπε Λάθη επι λαθών, εξέλιξη με το ζόρι και αγκυλώσεις ,έπρεπε να έρθουν τα windows 10 και ο Ναντέλα για να δούμε κάποια αυτονόητα πράγματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vastegial_74 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 1 ώρα πριν, barman_ είπε οχι..στο Mobile τείνει στο απολυτο μηδεν... Αν διαβάσεις ξανά το σχόλιο μου θα δεις πως μιλάω για υπολογιστες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Feregorn Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, ethereum είπε καποτε το skype σου έδινε και σταθερή γραμμη τηλεφώνου σε οποια χωρα θελεις με χαμηλες χρεώσεις , θυμαμαι αρκετές επιχειρήσεις ειχαν skype number αραγε υπαρχει ακόμα ? λειτουργει αυτο το δίκτυο ? μπορούσες να έχεις αρθμο στην Ελβετία , Αμερική κτλπ Ναι, όπως και το MS Teams έχει πλέον αυτήν τη δυνατότητα Επεξ/σία 28 Ιουνίου 2021 από Feregorn 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
barman_ Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 10 minutes ago, vastegial_74 said: Αν διαβάσεις ξανά το σχόλιο μου θα δεις πως μιλάω για υπολογιστες. τοτε δεν χρειαζοταν να απαντησεις αφου εγω μιλαω για το ευρυτερο φασμα της τεχνολογιας...Προφανως και στους υπολογιστες παιζει χωρις αντιπαλο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, konstantinos77g είπε Γιατί υπάρχει καλύτερο και τόσο εύχρηστο όσο το Winamp? Το foobar2000 είναι εξίσου καλό, αν το φέρεις πρώτα στα μέτρα σου βέβαια. Επεξ/σία 28 Ιουνίου 2021 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giotis7 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 Μα γιατί; Είναι τόσο καλή και γρήγορη εφαρμογή το Skype. Ή και όχι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77g Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, NickKavourdiris είπε Το foobar2000 είναι εξίσου καλό, αν το φέρεις πρώτα στα μέτρα σου βέβαια. Ναι έχω διαβάσει αρκετά reviews για σημερινούς music players... Όπως και το MusicBee... Αλλά για να τα φέρεις στα μέτρα σου... ... ... Το WinAmp είναι από μόνο του στα μέτρα σου ακόμα και το 2021, δηλαδή το λέω και δεν το πιστεύω ούτε και ίδιος!! Επεξ/σία 29 Ιουνίου 2021 από konstantinos77g 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 24 λεπτά πριν, konstantinos77g είπε Ναι έχω διαβάσει αρκετά reviews για σημερινούς music players... Όπως και το MusicBee... Δεν το γνωρίζω. Δεν χρησιμοποιώ windows εδώ και χρόνια, οπότε δεν έτυχε να το πετύχω. 24 λεπτά πριν, konstantinos77g είπε Αλλά για να τα φέρεις στα μέτρα σου... ... ... Δεν είναι κάτι. Το ρυθμίζεις όπως σε βολεύει μία φορά, για πάντα. Κρατάς το config και τέλος. 24 λεπτά πριν, konstantinos77g είπε Το WinAmp είναι από μόνο του στα μέτρα σου ακόμα και το 2021, δηλαδή το λέω και δεν το πιστεύω ούτε και ίδιος!! Εξαρτάται τι απαιτήσεις έχεις. Γιατί αν είσαι απαιτητικός και στην παραμικρή λεπτομέρεια, σε καμία περίπτωση δεν σε καλύπτει το winamp. Αλλά οκ, είναι ready to play, ως εκεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 13 ώρες πριν, agnostos13 είπε Παρότι ένα φτιάχνει και δέκα χαλάει...καλά κρατιέται ακόμα... Να 'ναι καλά η συνήθεια! Ότι και να λέμε έχει αν όχι το καλύτερο, το πιο VFM κατάλογο προϊόντων για διάφορες ομάδες χρηστών. Office, Cloud Drive, Azure, Windows, xbox Σε μεγάλο βαθμό φταίει η κατάσταση που επικρατεί στον χώρο του IT. Δεν ξέρω αν είναι επειδή επειδή είναι κακοπληρωμένοι ή η ιδιοσυγκρασία τους. Σε θεωρητικό επίπεδο τα μισά laptops και desktop θα μπορούσαν να είναι 5 γενιές πίσω και να τρέχουν linux. Και θεωρητικά αυτό είναι πανεύκολο για τους πωλητές, αφού θα είχαν περιθώριο για εκπτώσεις και εγώ δεν ξέρω τι άλλο. Υπάρχουν χρήστες που δεν εγκατασταθούν προγράμματα, δεν χρησιμοποιούν καν office κτλ. Τα μισά γραφεία συνήθως δεν χρειάζονται τίποτα περισσότερο από έναν firefox, thunderbird και ένα office, ενώ ο ιδιοκτήτης δεν νοιάζεται καν είναι Windows XP ή αν η στοίχιση είναι λίγο λάθος. Το Chrome OS γιατί πέτυχε έστω 5%; Άρα η Microsoft είτε κάνει κάτι εξαιρετικά πολύ καλά είτε είναι υπερβολικά φθηνή. Ακριβώς όπως με τους αναπτήρες και στυλό BIC Ωστόσο πολύ φοβάμαι ότι η απάντηση είναι ότι η Microsoft συνήθως έχει εξαιρετικά καλά προϊόντα και αν τα Mac είναι καλύτερα, δεν είναι τόσο καλύτερα που να αξίζουν την διαφορά τιμής τους ή δεν είναι καλύτερα σε όλους τους τομείς.- Σταματήστε την κλάψα λοιπόν, και ας απολαύσουμε την τεχνολογία από τους καλύτερους και κάθε νέα ιδέα πάντα ευπρόσδεκτη (...για αντιγραφή 😆) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα