Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Και μόρια σε προσλήψεις.

Καλά εντάξει αμα περιμενες με τα μορια της Ανεργιας να της αξιοποιησεις στις φωτογραφικες ΣΟΧ ΣΩΘΗΚΕΣ. Εγώ γι αυτο επελεξα να σπουδαζω μεχρι τα 30 ( αν και εχω 3,5 χρονια προυπηρεσίας, ) , έτσι ώστε στα 30-31 να μπορώ να κάνω μια 7επτία καλής προυπηρεσίας σε πολύ καλε΄ς συνθήκες παρά να περιμένω τα μόρια του ΟΑΕΔ για να μπω σε μια 8μηνη ΣΟΧ. Καλύτερα τα μόρια της προυπηρεσίας, με δυο μαστερ και είσαι μαι χαρά με τη πρόσληψη στο Δημοσιο. Αν και από 1/1/2022 αυτα΄δεν θα παίζουν ρόλο και θα διενεργούνται γραπτοί διαγωνισμοί

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Και μόρια σε προσλήψεις.

Ναι αλλα πολυ μακρια με την πραγματικοτητα!

πχ σε κοινωφελες δεν θα σε παρουν αμα δεν εχεις αλλα μορια πχ τεκνα ή γυναικα ανεργη!

Δημοσ.
Μόλις τώρα, PLACEBO_89 είπε

Ναι αλλα πολυ μακρια με την πραγματικοτητα!

πχ σε κοινωφελες δεν θα σε παρουν αμα δεν εχεις αλλα μορια πχ τεκνα ή γυναικα ανεργη!

στα κοινωφελή παίζει ρόλο το βύσμα. Να εισαι 5 χρόνια άνεργος κλπ συν αυτα που αναφερεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, pavlovic είπε

στα κοινωφελή παίζει ρόλο το βύσμα. Να εισαι 5 χρόνια άνεργος κλπ συν αυτα που αναφερεις

Άρα, αν του διακόψουν την ανεργία, έστω και για 1 μήνα, την υπιε αφού μηδενίζει το κοντέρ η όχι ?

Επεξ/σία από GREGORYMO
Συμπληρώμα
Δημοσ.
Μόλις τώρα, GREGORYMO είπε

Άρα, αν του διακόψουν την ανεργία, έστω και για 1 μήνα, την υπιε η όχι ?

φυσικα αυτο δεν θελει και ερωτημα. αλλα αυτο το πραγμα ΔΕΝ προκειται να γινει. εχω ποσους φιλους που τους παιρνει ο ΟΑΕΔ ηλεφωνο για θεσεις εργασιας και πολυ απλα ΔΕΝ πανε. Και εγω που εκανα μαστερ αν ηθελα το εκρυβα και δεν με εβρισκαν τον αιωνα τον απαντο, αλλα πηγα και το ειπα εγω με δικη μου πρωτοβουλια

Δημοσ.

Και για να μην παιζουμε αν δεν εχεις δοντι δουλεια δεν υπαρχει!  Δουλεια και προφανως καπου θα βρεις αλλα μιλαμε για παθητικες που μπαινεις μεσα σε θεμα υγειας ή στο καθαρο κερδος!

• Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, PLACEBO_89 είπε

Και για να μην παιζουμε αν δεν εχεις δοντι δουλεια δεν υπαρχει!  Δουλεια και προφανως καπου θα βρεις αλλα μιλαμε για παθητικες που μπαινεις μεσα σε θεμα υγειας ή στο καθαρο κερδος!

χωρις βυσμα σημερα δεν πας πουθενα. Εκτος αν καταφερεις και μπεςι σωματα ασφαλειας απο πανελληνιες ή πας για δασκαλος που εκει δνε μπορουν να πειραξουν τπτ. Κατα τα αλλα αν δεν υπαρχει δοντι, θα δουλεψεις για ψιχουλα, και το αποτελεσμα θα ειναι μηδεν. Γι αυτο φευγει κοσμος στο Εξωτερικο

• Like 1
  • Thanks 1
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

ειμαι 27 ετών, γνωρίζετε αν μπορούν να με προσλάβουν στην οικογενειακή μας επιχείρηση με κάρτα ανεργίας; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...