Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαλά και να σου τη πάρουν, μη νομίζεις ότι παίζει κάπου ρόλο η κάρτα ανεργίας. Άντε μόνο στα ΜΜΜ της Αθήνας που θα τα χρησιμοποιουσε δωρεαν και στη ασφαλεια υγειας που αν έχεςι ιδιωτική ασφαλεια ούτε που θα σε νοιάξει.

Δεν καταλαβαίνω το πανικό σου ΤS όπως και όλων. Νομίζεις μόνο εσένα πήραν τηλέφωνο και τους αρνήθηκες. ΕΔΏ εγώ έκανα μαστερ και μου διέκοψαν το χρόνο ανεργίας. Φέτος που θα κάνω ΑΣΠΑΙΤΕ πάλι θα μου τη πάρουν

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, nick125 είπε

Εγώ μένω Ζωγράφου και η θέση που μου προτάθηκε είναι στην Μάνδρα 

Οντως ειναι πολυ μεγαλη αποσταση και απαγορευτικη αν δεν εχεις μεταφορικο μεσο. Αλλα και να εχεις, θα ματωσεις στην βενζινη. Στην προτειναν ομως επειδη ειναι στην Περιφερεια Αττικης.

Θεωρητικα εχουν το δικαιωμα να σου κοψουν την καρτα, αλλα στην πραξη, δεν υπαρχει περιπτωση να γινει ποτε.

Επεξ/σία από ardi21
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ardi21 είπε

Οντως ειναι πολυ μεγαλη αποσταση, απαγορευτικη αν δεν εχεις μεταφορικο μεσο. Αλλα και να εχεις θα ματωσεις στην βενζινη.

Στην προτειναν ομως επειδη ειναι στην Περιφερεια Αττικης. Θεωρητικα εχουν το δικαιωμα να σου κοψουν την καρτα, αλλα στην πραξη, δεν υπαρχει περιπτωση να γινει ποτε.

Γενικα ακομα και αν το ανααφερει ο κανονισμος του ΟΑΕΔ, έχω δει σπανια να κοβουν καρτα ανεργιας σε ανεργο για μη αποδοχης θεσης ακομα και εντος νομού. Δεν εχει τυχει σε καποιο φιλο μου. Εμενα μου την εκοψαν γιατι εκανα μαστερ , αυτο δικαιολογημενο. Και φετος μου ειπαν που θα κανω ασπαιτε παλι θα μου τη κοψουν. ΑΛΛΑ, γενικα παιρνουν τηλεφωνα απο τον ΟΑΕΔ, λενε ψαχνει το ταδε γραφειο ατομο, που στην ουσια θελει να σε παρει με προγραμμα και επιπλεον, πας εκει, τα συζητατε κανει αιτηση το γραφειο για το προγραμμα και ΑΝ το εγκρινουν. ΑΝ δεν το εγκρινουν παλι καθεσαι ανεργος. Αυτο ειναι μια κοροιδια

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, nick125 είπε

Εγώ μένω Ζωγράφου και η θέση που μου προτάθηκε είναι στην Μάνδρα 

το όλο θέμα είναι τους εξήγησες τι παίζει ή απλά τους είπες δεν ενδιαφέρομαι?

54 λεπτά πριν, pavlovic είπε

Γενικα ακομα και αν το ανααφερει ο κανονισμος του ΟΑΕΔ, έχω δει σπανια να κοβουν καρτα ανεργιας σε ανεργο για μη αποδοχης θεσης ακομα και εντος νομού. Δεν εχει τυχει σε καποιο φιλο μου.

Σε κοινωφελή προγράμματα κόβουνε πάντως . Ήτανε άτομα που δεν είχανε μέσο και δε δέχτηκαν ,τους κόψανε και κάνανε ένσταση , μετά δεν ξέρω τι έγινε

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, korakios είπε

το όλο θέμα είναι τους εξήγησες τι παίζει ή απλά τους είπες δεν ενδιαφέρομαι?

oxi τους ειπα απλα δεν ενδιαφερομαι. Ωραια ας υποθεσουμε οτι μου τη διαγραουν και δεν ειμαι ανεργος. ποτε μπορω να ξαναβγαλω? ετσι και αλλιως θα αρχιζω να ψαχνω αλλα υποθετικα ρωταω

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, nick125 είπε

Ωραια ας υποθεσουμε οτι μου τη διαγραουν και δεν ειμαι ανεργος. ποτε μπορω να ξαναβγαλω?

Δυστυχώς δε γνωρίζω τον κανονισμό , υποθέτω κατευθείαν και χάνεις τους συνεχόμενους μήνες ανεργίας

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, korakios είπε

Δυστυχώς δε γνωρίζω τον κανονισμό , υποθέτω κατευθείαν και χάνεις τους συνεχόμενους μήνες ανεργίας

και οχι τπτ. τελειωσα πριν κατι μερςε τη πιστοποιηση project manager coursera google, πηρα το πιστοποιητικο και φοβαμαι τωρα μη μου τη διαγραψουν τη καρτα και μου ζητησουν πισω το πιστοποιητικο

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, nick125 είπε

και οχι τπτ. τελειωσα πριν κατι μερςε τη πιστοποιηση project manager coursera google, πηρα το πιστοποιητικο και φοβαμαι τωρα μη μου τη διαγραψουν τη καρτα και μου ζητησουν πισω το πιστοποιητικο

όχι , το πιστοποιητικό το πήρες , δε γίνεται να το "ζητήσουν πίσω"

Δημοσ.
2 ώρες πριν, GREGORYMO είπε

Η κάρτα ανεργίας, σε μάρανε ?

Σίγουρα, έχει επίπτωση η άρνηση αλλά δεν νομίζω ότι θα σου πάρουν την κάρτα.

2 ώρες πριν, GREGORYMO είπε

Η κάρτα ανεργίας, σε μάρανε ?

Σίγουρα, έχει επίπτωση η άρνηση αλλά δεν νομίζω ότι θα σου πάρουν την κάρτα.

Θα τα λες θα τα λες ολα 2 φορές; 😆 

Δημοσ.

Και να σου τη παρουν πισω τη καρτα ανεργιας, σου ΞΑΝΑΛΕΩ οτι δεν τιθεται θεμα. Θα βγαλεις αλλη , αλλα επιπλεον δεν χρησιμευει πουθενα. Ειδικα αν εισαι ανεργος ανω των 29 ετων τα προγραμματα που βγαινουν ειναι σπανια. Συν οτι σημερα θα πηραν αρκετους ανεργους τηλ και θα αρνηθηκαν.

• Like 1
Δημοσ.

ρε μάγκες σταματήστε να τρομοκρατείτε τον κόσμο.

Ρεαλιστικά δε παίζει να του την κόψουν κι αφήστε τους κανονισμούς. Ξέρετε πολλούς να τους έχει προταθεί θέση, να είπαν όχι και να τους κόψαν την κάρτα; Πόσο μάλλον όταν υπάρχει και λόγος; Εδώ στους μισούς ανέργους προτείνεται δουλειά και λένε όχι για να μη χάσουν την κάρτα. Στην ελλάδα του 2021 συμφέρει να είσαι άνεργος παρά να δουλεύεις

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Bitbit είπε

ρε μάγκες σταματήστε να τρομοκρατείτε τον κόσμο.

Ρεαλιστικά δε παίζει να του την κόψουν κι αφήστε τους κανονισμούς. Ξέρετε πολλούς να τους έχει προταθεί θέση, να είπαν όχι και να τους κόψαν την κάρτα; Πόσο μάλλον όταν υπάρχει και λόγος; Εδώ στους μισούς ανέργους προτείνεται δουλειά και λένε όχι για να μη χάσουν την κάρτα. Στην ελλάδα του 2021 συμφέρει να είσαι άνεργος παρά να δουλεύεις

Λόγω ΚΕΑ ?

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Λόγω ΚΕΑ ?

αυτή την απορία είχα κι εγώ πριν πολύ καιρό και λέω τι γίνεται εδώ πλάκα μας κάνουν. Και μου το εξήγησε ένας γνωστός που ήταν μέσα στα κόλπα.

Κεα, κοινωνικά τιμολόγια, αν έχεις δάνειο μπορείς να το χρησιμοποιήσεις υπερ σου, διάφορες εκπτώσεις, άλλος περιμένει να μαζέψει μόρια λόγω ανεργίας για μια θέση που περιμένει να βγει.... υπάρχουν πολλοί λόγοι

το παράδειγμα με το δάνειο μου το είπε γνωστή που χρωστούσε τα κέρατα της και την ενδιέφερε να φαίνεται άνεργη για να έχει ευνοϊκή μεταχείριση

Δημοσ.
10 ώρες πριν, nick125 είπε

Γεια σας

Επικοινώνησαν μαζί μου σήμερα από τον ΟΑΕΔ γιατί προέκυψε μια θέση εργασίας, βοηθός γραφείου σε λογιστικό γραφείο. Εγώ είμαι 2 χρόνια άνεργος και ψάχνω δουλειά ( εκανα βεβαια 2 μεταπτυχιακα) αλλα τους ειπα οτι δεν μπορω να παω στο συγκεκριμενο γραφειο και να δεχθω τη δουλεια, διοτι ειναι εκτος Αθηνων και δεν εχω μεταφορικο μεσο για να μπορω ν απηγαινω στη δουλεια μου εκει.

Οποτε τους ειπα οτι πολυ απλα δεν ενδιαφερομαι και μου ειπαν ενταξει. Παίζει το ενδεχόμενο να μου παρουν πισω τη καρτα ανεργιας?

Οχι για κανενα λογο! Μην σε απασχολει δεν εχεις απολυτως κανενα προβλημα! Αν το κρατος μαζι με την καρτα εδινε και καποιο επιδομα σιγουρα θα σου εκοβαν το επιδομα.. Τωρα δεν παιζει γιατι η καρτα ανεργιας δεν σου προσφερει τιποτα περα απο δωρεαν ΜΜΜ.

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, PLACEBO_89 είπε

Οχι για κανενα λογο! Μην σε απασχολει δεν εχεις απολυτως κανενα προβλημα! Αν το κρατος μαζι με την καρτα εδινε και καποιο επιδομα σιγουρα θα σου εκοβαν το επιδομα.. Τωρα δεν παιζει γιατι η καρτα ανεργιας δεν σου προσφερει τιποτα περα απο δωρεαν ΜΜΜ.

Και μόρια σε προσλήψεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...