Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σας παιδιά , θα χρειαστώ την βοήθεια σας για μια ακόμη φορά. Έχω ένα πλυντήριο ρούχων που ξαφνικά δεν λειτουργεί . Κάνει 4 τόνους (μπιπ) και δείχνει ενα μήνυμα στην οθόνη.Το πλυντήριο είναι περίπου 10 ετών.Εψαξα να δω τι σημαίνει το μήνυμα αλλά δεν βγάζει κάπου. Γνωρίζει κάποιος τι είναι? Ευχαριστώ πολύ!

IMG_20210628_135337_compress97.jpg

Επεξ/σία από Tasos429
Δημοσ.

Error σου λέει, κάποιο σφάλμα δηλαδή. 

Εχεις ψάξει καλά τις οδηγίες και το manual, μήπως κάποιο από τα σύμβολα της οθόνης σου λέει τι παίζει; Πχ βουλωμένο φίλτρο. 

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Tasos429 είπε

Γεια σας παιδιά , θα χρειαστώ την βοήθεια σας για μια ακόμη φορά. Έχω ένα πλυντήριο ρούχων που ξαφνικά δεν λειτουργεί . Κάνει 4 τόνους (μπιπ) και δείχνει ενα μήνυμα στην οθόνη.Το πλυντήριο είναι περίπου 10 ετών.Εψαξα να δω τι σημαίνει το μήνυμα αλλά δεν βγάζει κάπου. Γνωρίζει κάποιος τι είναι? Ευχαριστώ πολύ!

IMG_20210628_135337_compress97.jpg

Αν είναι lg είναι βλάβη για θερμιστορ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δυστυχώς δεν έχω το manual, το έψαξα στο google και δεν υπάρχει κάτι σαν αυτό που μου δείχνει!! Το πλυντήριο είναι Samsung

Επεξ/σία από Tasos429
Δημοσ.

Περίεργο να μην βρίσκεις manual, εγώ έχω βρει και οδηγίες από πλυντήριο του 2004, και ακόμα πιο παλιό. 

Πες μας λίγο το μοντέλο αναλυτικά. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Tasos429 είπε

Το έψαξα το manual , δυστυχώς δεν λέει κάτι για το μύνημα που μου έχει βγάλει . Ευχαριστώ πάντως .

Οποτε, επικοινωνία με την αντιπροσωπεία η με τεχνικο ως μόνη λύση. 

Δημοσ.

tE: The controller is not getting  a signal from the temperature sensor (thermostat).

The possible causes are the following ones:

• First, make sure that the wiring between the temperature sensor or the heating element and the controller is functioning. Check if all the contacts and connectors are connected securely
  • No signal from the sensor may indicate its malfunction. You need to replace the faulty sensor
  • The relay of the heating element got “stuck”. It needs replacement as well
  • The controller of the lock assembly is faulty. It requires professional diagnostics and controller replacement

Μίλα με τεχνικό...

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...