Stavros2345 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) Αγαπητοί φίλοι, Φτίαχνω ένα Portofolio website σχεικά με κατασκευή ιστοσελίδων, https://www.stavroswork.gr/αρχικη/ Είναι ακόμα σε αρχικό επίπεδο η κατασκευή του, όποτε μην δώσετε βάρος σε ότι έχει. Μια γνώμη/συμβουλή, το να έχει το site δυνατότητα για Εγγραφή & Σύνδεση σε ποιές περιπτώσεις θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί; Προς το παρών θα αναφέρει κάποιες ιστοσελίδες που έχω φτιάξει , στοιχεία επικοινωνίας, κάποια βασικά πράγματα για site, κάποια άρθρα σχετικά με αντικειμενο. Απλά ρωτάω σε ποιες περιπτώσεις θα ήταν χρήσιμο να γραφτεί η να σύνδεθει κανείς σε ένα portfolio site; Τι άλλες λειτουργίες/δυνατότητες θα έπρεπε να έχει το site ώστε να ήταν χρήσιμη εγγραφή/σύνδεση με ιστοσελίδα; Κάποιες ιδέες εαν μπορείτε να μου πείτε, Σας Ευχαριστω, Επεξ/σία 28 Ιουνίου 2021 από Stavros2345
onelonelystar Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 45 λεπτά πριν, Stavros2345 είπε Εγγραφή & Σύνδεση σε ποιές περιπτώσεις θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί; μόνο αν έχεις blog και θες οι επισκέπτες να αφήνουν σχόλια. Αλλά και σε αυτή την περίπτωση θα σου πρότεινα να βάλεις plugin που κάνεις κατευθείαν σύνδεση μέσω Facebook πχ, διότι απλά δεν πρόκειται σχεδόν ποτέ να κάνουν τη διαδικασία για εγγραφή νέου χρήστη.
Stavros2345 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 Σε ευχαριστω για απάντηση, Το site θα έχει και μια σελίδα για blog με διάφορα άρθρα σχετικά με ιστοσελίδες. Ίσως για την σελίδα Blog να μπορούσε να εφαρμοστει. Πχ: Να εχει κάποιο άρθρο/α και να δίνεται η δυνατότητα στον κάθε χρήστη να ρωτήσει κάποια σχετικά πράγματα αναφφορικά με άρθρο/α Αλλά όπως λες θα ήταν λίγο απίθανο για αυτού το είδους το site ό κάθε χρήστης του ιστότοπου να μπει στην διαδικασία να γραφτεί και να συνδεθεί προκειμένου να σχολιάσει κάποιο από τα άρθρα. Κάποιο plugin που να κάνει αυτή την δουλεια - διασυνδέσης με facebook μπορούσες να μου προτείνεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα