3DJIN Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 μα δεν προκειται να βγαλεις 64000 ουτε σε 53 χρονια απο το κτημα.Θα υπαρχουν χρονιες που δε θα βγει τιποτα και χρονιες που θα μπαινεις μεσα.Ενω με 64000 ανεβαζεις ποιοτητα ζωης χωρις να αγορασεις ακινητο. 1
Raylan Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 55 λεπτά πριν, 3DJIN είπε μα δεν προκειται να βγαλεις 64000 ουτε σε 53 χρονια απο το κτημα.Θα υπαρχουν χρονιες που δε θα βγει τιποτα και χρονιες που θα μπαινεις μεσα.Ενω με 64000 ανεβαζεις ποιοτητα ζωης χωρις να αγορασεις ακινητο. Θα σου πω γιατί πήρα αυτή την απόφαση, ανάγκη για χρήματα άμεσα δεν έχω, ούτε μου λείπει κάτι να έχω απωθημένο, πχ να πάω να πάρω ένα καλό αυτοκίνητο. Έχω την δουλειά μου, παίρνω κάθε μήνα τον μισθό μου, παράλληλα έχω ένα μαγαζί γεμάτο εμπόρευμα που πάει καλά, το σπίτι μου το εξοχικό μου, δεν μου λείπει κάτι.. Έχω και τις ελιές μου να παίρνω ένα έξτρα εισόδημα κάθε χρόνο, και λέω γιατί να μην τις αυξήσω να μεγαλώσω και το εισόδημά μου να βρούνε και τα παιδιά μου κάτι αύριο όπως βρήκα κ εγώ.. Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2021 από Raylan 1 2
Basilhs23___ Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 Μπορεί να το πουλήσεις μελλοντικά σε καλύτερη τιμή, οπότε και πάλι κερδισμένος βγαίνεις.
Helionar Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 Όποιος ιδιώτης βρει δικτυο να κουμπώσει φ/β στη μεσσηνία να μας πει και μας να ξέρουμε οτι είναι στενος συγγενής του Κυριάκου 1
GREGORYMO Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 5 λεπτά πριν, Helionar είπε Όποιος ιδιώτης βρει δικτυο να κουμπώσει φ/β στη μεσσηνία να μας πει και μας να ξέρουμε οτι είναι στενος συγγενής του Κυριάκου Δηλαδή ?
Weiss Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 Σαν παραγωγός πληρώνεις και το δίκτυο της Μ.Τ. για να συνδεθείς και προφανώς εκεί θα είναι μεγάλη η απόσταση.
stelios_2809 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 Μου έγραψε ο αγαπητός φαδερ ένα χωράφι ελιές 6 στρέμματα. ίσα βάρκα ίσα πανιά είναι στο χρόνο. Ουσιαστικά δεν αγοράζεις το λάδι της οικογένειας στο τέλος. εγώ στη θέση σου δεν θα πούλαγα. πιθανότατα θα έβαζα ελιές (έστω και στο μισό για αρχή) το ότι έχεις γεώτρηση είναι στα θετικά. Στο μέλλον μπορείς να χτίσεις και το εξοχικό σου εκεί η να το εκμεταλλευτείς έτσι (αντιπαροχή κλπ 2 οικοδομήσιμα των 4 στρεμμάτων) 1
Ilias298 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2021 Παιδιά καλησπέρα 150 χρόνων ελιές στην Άμφισσα ποσό λάδι βγάζουν; Ευχαριστώ
Ukforthemoment Δημοσ. 16 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2021 2 λεπτά πριν, Ilias298 είπε Παιδιά καλησπέρα 150 χρόνων ελιές στην Άμφισσα ποσό λάδι βγάζουν; Ευχαριστώ Εξαρτάται. Και χωρίς παρεξηγηση δεν πρέπει να ξερεις τίποτα απο ελιές ,σωστά; 1
fragos Δημοσ. 17 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 27/7/2021 στις 9:58 ΜΜ, GREGORYMO είπε Δηλαδή ? Ειναι κορεσμενο το δικτυο πελλοπονησο οποτε δεν γινονται δεκτη αιτηση ουτε με βυσμα.. Τωρα βεβαια λενε οτι ανοιγει παλι αλλα μαλλον ειναι για περιορισμενη χρηση https://www.capital.gr/epixeiriseis/3560870/anoigei-o-dromos-gia-nees-ependuseis-se-fotoboltaika Βεβαια οποιος βλεπει τον δρομο προς καλαματα υπαρχει πλανο για νεες κολωνες οποτε ενισχυση δικτυου αλλα εκει παιζουν ρολο και οι καλογριες https://www.capital.gr/epixeiriseis/3530228/kerdisan-ti-diki-oi-monaxes-mplokarei-to-ergo-ton-110-ekat-euro-tou-admie (Γιαυτο και μιλαμε για μια χωρα παραλογου) Επεξ/σία 17 Αυγούστου 2021 από fragos 1
kostasbm Δημοσ. 17 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2021 7 λεπτά πριν, fragos είπε Ειναι κορεσμενο το δικτυο πελλοπονησο οποτε δεν γινονται δεκτη αιτηση ουτε με βυσμα.. Τωρα βεβαια λενε οτι ανοιγει παλι αλλα μαλλον ειναι για περιορισμενη χρηση https://www.capital.gr/epixeiriseis/3560870/anoigei-o-dromos-gia-nees-ependuseis-se-fotoboltaika Βεβαια οποιος βλεπει τον δρομο προς καλαματα υπαρχει πλανο για νεες κολωνες οποτε ενισχυση δικτυου αλλα εκει παιζουν ρολο και οι καλογριες https://www.capital.gr/epixeiriseis/3530228/kerdisan-ti-diki-oi-monaxes-mplokarei-to-ergo-ton-110-ekat-euro-tou-admie (Γιαυτο και μιλαμε για μια χωρα παραλογου) ειδα μαντινεια-Πελοπονησσο 2 καινουργια..τι ισχυος δεν ξερω εμαθα επισης οτι ο Μπομπολας ψαχνει για συγκεντρωμενο κτημα 20-40 στρεμματα....τι να τα θελει αραγε ?
kanesaxo Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 Στις 27/7/2021 στις 9:52 ΜΜ, Helionar είπε Όποιος ιδιώτης βρει δικτυο να κουμπώσει φ/β στη μεσσηνία να μας πει και μας να ξέρουμε οτι είναι στενος συγγενής του Κυριάκου θα μαζευτούν 5-6-10 να πληρώσουν την αναβάθμιση δικτύου με συναίτερο το ΔΕΔΔΗΕ (εχει γινει και σ'αλλες περιοχές που ήταν φορτωμένο το δίκτυο). Δε θυμάμαι τα νούμερα, αλλά τους έπεφταν απο 20-25Κ επιπλέον. Προς τον τοπικ στάρτερ: Βρές έναν μηχανικο της περιοχής, κατά προτίμηση κατασκευαστή εξοχικών κατοικιών/κατοικιών γενικότερα. ΟΧΙ μεσίτη. Ρωτησε τον (πλήρωσε τον) για να σου πει την αποψη του για τη περιοχή και τη γή σου. ΙΣΩΣ να βγει πορισμα οτι τα 64Κ ειναι πολλά ή και λίγα. Αν δε, "ταιριάξει" μπορεί να το κατασκευάσει στο Γερμανό και να βγεί κάτι ακόμη για σένα...αν με εννοείς Και ναι, τεχνοκρατικά, ποια 1200ε το χρόνο απ'το ενοίκιο; ή το πουλάς και επενδύεις σε κατι άλλο ή ΑΝ εχιε προοπτικες εξέλιξης το ακινητο, το κρατάς να το πουλησεις 164Κ πχ...και μέχρι τοτε παιρνε τα 1200ε σου.
elvis7 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 εγω λεω να βαλλεις ελιες στα 8 στρεμματα μπαινουν ανετα 160 δεντρα και με το νερο που διαθετεις σε λιγα χρονια θα ειναι παραγωγικα. ειναι μια χαρα για εξτρα εισοδημα μαζι με τα αλλα που εχεις. λιγα ειναι αν τα θες για μοναδικο εισοδημα οχι για ενα εξτρα. αλλιως μεινε στα 1200που παιρνεις απο το ενοικιο αν δεν εχεις τη δυνατοτητα να περιμενεις 7-10 χρονια να γινουν παραγωγικα τα δεντρα σου.
Helionar Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 1 ώρα πριν, kanesaxo είπε α μαζευτούν 5-6-10 να πληρώσουν την αναβάθμιση δικτύου με συναίτερο το ΔΕΔΔΗΕ (εχει γινει και σ'αλλες περιοχές που ήταν φορτωμένο το δίκτυο). Δε θυμάμαι τα νούμερα, αλλά τους έπεφταν απο 20-25Κ επιπλέον. Για να κάνεις δικό σου υποσταθμό, γιατί σε αυτό αναφέρεσαι ότι έχει γίνει, θέλει να μαζευτούν 50 MW. πράγμα ούτε απλό, ούτε καθημερινό. Και το κόστος που ανέφερες, αν αναφέρεται σε συνολική επιβάρυνση, είναι πολύ off.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα