panagiotis1988 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 10 λεπτά πριν, DownUNDERground είπε Πολύ "Εξοικονομώ κατ' οίκον" λογικά. Στην ύπαιθρο;
kostakis81 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 φιλε ενα 90αρι πες του και αν τπυ αρεσει και να αποφασησει γρηγορα γιατι ενδιαφέρετε ενασ γάλος για αμπελια......
DownUNDERground Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 6 λεπτά πριν, panagiotis1988 είπε Στην ύπαιθρο; Ναι, για net metering.
panagiotis1988 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 11 λεπτά πριν, DownUNDERground είπε Ναι, για net metering. Πίστεψέ με όχι... Ξέρω πόσες περιπτώσεις που έχουν 2-3-5-10 Φ/β. Αυτοί τα έχουν για net metering? Ή για να μπουν μέσα; Εταιρίες με 10αδες Φ/β μπαίνουν μέσα;
DownUNDERground Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 9 λεπτά πριν, panagiotis1988 είπε Πίστεψέ με όχι... Ξέρω πόσες περιπτώσεις που έχουν 2-3-5-10 Φ/β. Αυτοί τα έχουν για net metering? Ή για να μπουν μέσα; Εταιρίες με 10αδες Φ/β μπαίνουν μέσα; Δε συζήτησα τα οικονομικά του θέματος. Ούτε είπα ότι όλα είναι τέτοια. Απλά πρόσθεσα στη συζήτηση που γίνεται, ότι υπάρχουν και τέτοιες περιπτώσεις πλέον. Τίποτα παραπάνω.
ELTASSOS1 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 Στις 28/6/2021 στις 3:45 ΜΜ, Ukforthemoment είπε Kαι το άλλο μισό το χτίζει κάτι δικό του.Απο εξοχικό μέχρι rooms to let. Καλα ποσα μισα εχει αυτο το κτημα;...3;
The_Judas Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 το να βάλεις ελιες είναι πολύ γενικο. Γιατί είναι δουλειά που θέλει και εργατικά χέρια και άλλα έξοδα. εφόσον δεν έχεις ανάγκη τα χρήματα και πιστεύεις ότι αξίζει 100, το κρατάς.
Basilhs23___ Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, panagiotis1988 είπε Και τότε γιατί φτιάχνονται άπειρα Φ/β από τις Σέρρες μέχρι τη Κρήτη; Από δεκάδες kw μέχρι δεκάδες mw? Από τον κάθε απλο πολίτη μέχρι την κάθε μεγάλη εταιρεία; Το ίδιο ερώτημα μπορεί να γίνει και για άπειρα αλλα πράγματα, γιατί ιδρύονται κάθε μέρα εταιρείες σε όλη την Ελλάδα και δεν κάθονται ολοι στα αυγά τους. Η απάντηση όπως και στην πρώτη περίπτωση είναι ότι κάποιοι θέλουν να επενδύσουν χρήματα, νομίζουν ότι θα βγάλουν πολλά κέρδη και θα κάνουν σύντομη απόσβεση η θα γίνουν αφεντικά του εαυτού τους. Το πόσοι από αυτούς θα έχουν καλά κέρδη, έχουν κάνει μια σωστή αξιολόγηση επένδυσης και δεν θα μπουν μέσα η δεν θα αφήσουν απλήρωτα δάνεια και ένα σωρό είναι ένα θέμα. Σε κάθε περίπτωση, εάν ήθελε ο ts να κάνει μια τέτοια επένδυση, δεν θα ρωτούσε εδώ τι να κάνει με τον Γερμανό που του είπε δίνω τόσα να το αγοράσω κτλ. Επίσης είναι πολύ διαφορετικό να κάνει την επένδυση μια εταιρεία ειδικευμένη στα ενεργειακά από ένα φυσικό πρόσωπο που δεν ξέρει που του πάνε τα τρία σε αυτό το θέμα, όπως και στην φύτευση ελαιωνων φυσικά. 3 ώρες πριν, panagiotis1988 είπε Πίστεψέ με όχι... Ξέρω πόσες περιπτώσεις που έχουν 2-3-5-10 Φ/β. Αυτοί τα έχουν για net metering? Ή για να μπουν μέσα; Εταιρίες με 10αδες Φ/β μπαίνουν μέσα; Ρώτα αυτά τα πρόσωπα για ποιον λόγο έβαλαν τα ΦΒ και ποιο είναι το πλάνο τους σχετικά με την απόσβεση. Ρώτα το ίδιο και τις εταιρείες με τα MW εγκατεστημένης ισχύος τι πλάνο έχουν. Τα 2 5 10 ΦΒ θα τα βάλεις για net metering, είναι βλακεια να τα βάλεις για άλλον λόγο. Επεξ/σία 29 Ιουνίου 2021 από Basilhs23___
Ukforthemoment Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 48 λεπτά πριν, ELTASSOS1 είπε Καλα ποσα μισα εχει αυτο το κτημα;...3; Οσο καταλαβαίνει ο καθένας.Δεν έχω μεγάλες απαιτήσεις.
Raylan Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 Τελικα παιδιά δεν τα βρήκαμε με τον Γερμανό, Εγώ ήθελα 100.000€ αυτός έδινε 64.000€ Αποφάσισα να βάλω 160 ρίζες ελιές. 1
greekfragma Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 Τελικά με το τροχόσπιτο, το 10αρι που σου την πέφτει στη δουλειά τι γίνεται; κάπου τα έχασα και αναζητω τη συνέχεια της ιστορίας. 2
Raylan Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 2 λεπτά πριν, greekfragma είπε Τελικά με το τροχόσπιτο, το 10αρι που σου την πέφτει στη δουλειά τι γίνεται; κάπου τα έχασα και αναζητω τη συνέχεια της ιστορίας. Δεν ασχολήθηκα με άδειες και τέτοια καθόλου, το άφησα όπως είναι, απλά έκανα κάποια μερεμέτια για να μπορώ να είμαι άνετα όταν πάω για camping, το 10αρι από την δουλειά είχε ψυχολογικά και την έστειλα δεν ήταν για πολλά
greekfragma Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 Δεν ήταν για πολλά....δηλαδή ήταν για μερικά λίγα; Πες μας κάνα πιπεράτο; Άξιζε η φάση; Ο φαρμακοποιός τα έμαθε; Ξέρεις...επαρχεία, στόματα μιλάνε.... Πώς την έστειλες; Έχω και γω ένα δεκάρι που θέλω να ξεφορτωθώ.
3DJIN Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 55 λεπτά πριν, Raylan είπε Τελικα παιδιά δεν τα βρήκαμε με τον Γερμανό, Εγώ ήθελα 100.000€ αυτός έδινε 64.000€ Αποφάσισα να βάλω 160 ρίζες ελιές. δηλαδη απο το να οικονομισεις 64000 ακοπα τωρα θα μπαινεις και μεσα καθε χρονο.Μπραβο. 1
Raylan Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 1 ώρα πριν, greekfragma είπε Δεν ήταν για πολλά....δηλαδή ήταν για μερικά λίγα; Πες μας κάνα πιπεράτο; Άξιζε η φάση; Ο φαρμακοποιός τα έμαθε; Ξέρεις...επαρχεία, στόματα μιλάνε.... Πώς την έστειλες; Έχω και γω ένα δεκάρι που θέλω να ξεφορτωθώ. Μα καλά πως τα θυμάσαι όλα αυτά μετά από τόσο καιρό και μάλιστα για λίγο ήταν ανοιχτώ το θέμα πριν το κατεβάσουν.. Δεν ήταν για καθόλου, το έληξα πριν καν αρχίσει.. Ο φαρμακοποιός είναι ο πιο χαμένος, ούτε με την γυναίκα του είναι ούτε το 10αρι το καλό έχει και βλέπει τα παιδιά του κάθε δεύτερο Σαββατοκύριακο.. 43 λεπτά πριν, 3DJIN είπε δηλαδη απο το να οικονομισεις 64000 ακοπα τωρα θα μπαινεις και μεσα καθε χρονο.Μπραβο. Κοιτά, εγώ στην κατοχή μου έχω, 380 ρίζες ελιές και με την νέα προσθήκη θα πάω στις 540 ρίζες, βγαίνει ένα χαρτζιλίκι κάθε χρόνο άλλοτε μικρό άλλοτε μεγάλο με αυτή την λογική αποφάσισα να μην το δώσω για 64.000€ Διαφορετικά θα έπρεπε να επενδύσω τα χρήματα αυτά σε αγορά διαμερίσματος και να έπαιρνα ενοίκιο..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα